Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Jasminele7 @ 2013 11 12, 15:05)
tie duomenys tik tikimybe, pazistu viena kur buvo 1:7000 ir ta viena dauniuke begioja dabar namuose . 100% tik VVT duoda atsakyma. Pati dariausi ie jei dar reiktu daryciausi nesvarstydama. Bet cia kiekvenos apsispremdimas. ir labai gaila kad musu valstybeje tai i finansus atsiremia sad.gif

tai taip, tikimybė ir menkiausia lieka tikimybe. bet jau labai retu atveju toks likimas ištinka, dažniau rezultatai būna liūdnesni kai jau gręsia DS. aš vvt nežinau ar pulčiau darytis, tris kartus buvau GC, visus kartus užteko pirmų tyrimų, net nesiūlė vvt. paskutinis dar negimė, bet liksiu optimiste smile.gif o bus kaip jau bus.
Atsakyti
Sveikos mergaites.
Norejau pasiteirauti, gal kuri nors lanketes pas genetikus Seimos medicinos centre Pylimo g. Vilniuje (kiek teko skaityti, ten lyg ir gyd. Krasovskaja dirba)? Tiesiog idomu ar patartumet ten registruotis, ar geriau ieskoti kitos klinikos? Esu suinteresuota apsilankyti pas genetikus, atlikti bent jau pagrindinius tyrimus, nes cia (gyvenam ne Lietuvoje) del genetiniu tyrimu ne i kalbas nesileidzia. Laukiu identisku dvyniu po dirbtinio apvaisinimo, todel specialiai suplanavau kelione i Lietuva per Kaledas ir labai noreciau pakliuti pas patikima gydytoja apziurai. Labai buciau dekinga uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 11 12, 15:29)
tai taip, tikimybė ir menkiausia lieka tikimybe. bet jau labai retu atveju toks likimas ištinka, dažniau rezultatai būna liūdnesni kai jau gręsia DS. aš vvt nežinau ar pulčiau darytis, tris kartus buvau GC, visus kartus užteko pirmų tyrimų, net nesiūlė vvt. paskutinis dar negimė, bet liksiu optimiste smile.gif o bus kaip jau bus.

Man su pirmu DS1:129 buvo, 25 metu buvau, dare VVT, dabar 29 DS 1:10.000, 12 sav exho puiki, sake VVT nereik, 19 sav echo parode nukripymu, dare VVT, laukiu ats.
Papildyta:
QUOTE(Vaidudute @ 2013 11 12, 15:33)
Sveikos mergaites.
Norejau pasiteirauti, gal kuri nors lanketes pas genetikus Seimos medicinos centre Pylimo g. Vilniuje (kiek teko skaityti, ten lyg ir gyd. Krasovskaja dirba)? Tiesiog idomu ar patartumet ten registruotis, ar geriau ieskoti kitos klinikos? Esu suinteresuota apsilankyti pas genetikus, atlikti bent jau pagrindinius tyrimus, nes cia (gyvenam ne Lietuvoje) del genetiniu tyrimu ne i kalbas nesileidzia. Laukiu identisku dvyniu po dirbtinio apvaisinimo, todel specialiai suplanavau kelione i Lietuva per Kaledas ir labai noreciau pakliuti pas patikima gydytoja apziurai. Labai buciau dekinga uz atsakymus.

Laba, patarciau registruotis i genetikos klinika, ten vien genetikai dirba, Beniusene, Krasovskaja, gera aparatura turi. Tik ziurekite kad patektumete reikiamu laiku.Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Jasminele7 @ 2013 11 12, 15:36)
Man su pirmu DS1:129 buvo, 25 metu buvau, dare VVT, dabar 29 DS 1:10.000,  12 sav exho puiki, sake VVT nereik, 19 sav echo parode nukripymu, dare VVT, laukiu ats.

linkiu, kad viskas būtų puiku 4u.gif
man, kiek pamenu su trečiu DS buvo 1:1200, su antru 1:600. tada kilo klausimas kodėl padvigubėjo tikimybė. bet genetikė nuramino, pasakė, kad echo absoliučiai geras ir viskas. gimė sveikas vaikutis. o dabar DS net nebepamenu, lyg 1:4000, echo irgi sakė visus kartus, kad viskas gerai, tai kas belieka, laukiam gimdymo smile.gif
Atsakyti
Ar yra kam buve, kad pirmo tyrimo rezultatai blogi su didele tikimybe DS, o antro tikimybe mazesne, nei amziaus rizika?
Atsakyti
Gal kas pasakytų, per kiek laiko VVT atsakymus sužinai?...
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2013 11 12, 16:15)
Ar yra kam buve, kad pirmo tyrimo rezultatai blogi su didele tikimybe DS, o antro tikimybe mazesne, nei amziaus rizika?

O kokie tie "blogi"?
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2013 11 12, 16:52)
Gal kas pasakytų, per kiek laiko VVT atsakymus sužinai?...
Papildyta:

O kokie tie "blogi"?

pirmas tyrimas 1:218
antras tyrimas 1:987
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 12 lapkričio 2013 - 16:10
QUOTE(spygliz @ 2013 11 12, 17:09)

jei jus snekete apie priska1 ir priska2, tai pirmasis yra tikslesnis.
o del viso kito reikia jau genetiko klausti...
vienam tokie skaiviai labai mazi pagal rizika, kitam labai geri
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 11 12, 17:09)

Tik iš to, ką perskaičiau šiame forume, o suskaičiau ne vieną temą, tai visai ne tokie ir blogi tie skaičiai ;-), pasiskaitykite ir Jus daugiau, tikrai nuramina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasminele7 @ 2013 11 12, 19:22)
jei jus snekete apie priska1 ir priska2, tai pirmasis yra tikslesnis.
o del viso kito reikia jau genetiko klausti...
vienam tokie skaiviai labai mazi pagal rizika, kitam labai geri

genetike primygtinai siulo VVT. As nelinkus darytis sio tyrimo ir vaziuoju i Vilniu pas Beniusiene papildomai echoskopijai

QUOTE(norako @ 2013 11 12, 19:49)
Tik iš to, ką perskaičiau šiame forume, o suskaičiau ne vieną temą, tai visai ne tokie ir blogi tie skaičiai ;-), pasiskaitykite ir Jus daugiau, tikrai nuramina  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Dar klausimas yra, ar VVT atsakymas Jums kažką pakeis 4u.gif.

Aš jo nebūčiau dariusi bet kokiu atveju, nes jis mano sprendimo gimdyti nepakeistų. Tai nėra kokie tai mano įsitikinimai, tiesiog kai tiek mačiau echoskopijų gražių, tiek kartų sveikinausi su savo lėlyte, rankytėm man mojuojančia - negalėčiau. Ir Prisca I nebūčiau dariusi, bet kad jį visom atėjusioms Santariškėse daro.
Atsakyti
QUOTE(marti 35 @ 2013 11 11, 23:37)
Echoskopjia -viskas puikiai,tik kad daktarė sakė,kad netinkamas laikas 15 savaičių buvo,bet gi laiko nepasirinksi,eina gi viskas palei talonus  doh.gif .Jo tik kraują ėmė,bet tai kiek jo ėmė vaje vajė  biggrin.gif
Ot ačiū,už geras naujienas,ryt iš ryto nuveisiu pas ją pradžiuginti ir nuraminti  4u.gif

Mano atveju man pasiseke, talineli registruodama rinkausi pati, paskambinus manes klause kada reikia talonelio. Tad pas genetiku eisiu 12 savaiciu ir3 dienu nestumiiuku 4u.gif
Atsakyti