QUOTE(Kaira @ 2013 11 12, 15:29)
tai taip, tikimybė ir menkiausia lieka tikimybe. bet jau labai retu atveju toks likimas ištinka, dažniau rezultatai būna liūdnesni kai jau gręsia DS. aš vvt nežinau ar pulčiau darytis, tris kartus buvau GC, visus kartus užteko pirmų tyrimų, net nesiūlė vvt. paskutinis dar negimė, bet liksiu optimiste
o bus kaip jau bus.
Man su pirmu DS1:129 buvo, 25 metu buvau, dare VVT, dabar 29 DS 1:10.000, 12 sav exho puiki, sake VVT nereik, 19 sav echo parode nukripymu, dare VVT, laukiu ats.
Papildyta:
QUOTE(Vaidudute @ 2013 11 12, 15:33)
Sveikos mergaites.
Norejau pasiteirauti, gal kuri nors lanketes pas genetikus Seimos medicinos centre Pylimo g. Vilniuje (kiek teko skaityti, ten lyg ir gyd. Krasovskaja dirba)? Tiesiog idomu ar patartumet ten registruotis, ar geriau ieskoti kitos klinikos? Esu suinteresuota apsilankyti pas genetikus, atlikti bent jau pagrindinius tyrimus, nes cia (gyvenam ne Lietuvoje) del genetiniu tyrimu ne i kalbas nesileidzia. Laukiu identisku dvyniu po dirbtinio apvaisinimo, todel specialiai suplanavau kelione i Lietuva per Kaledas ir labai noreciau pakliuti pas patikima gydytoja apziurai. Labai buciau dekinga uz atsakymus.
Laba, patarciau registruotis i genetikos klinika, ten vien genetikai dirba, Beniusene, Krasovskaja, gera aparatura turi. Tik ziurekite kad patektumete reikiamu laiku.Sekmes!