Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(jovitelius @ 2013 10 26, 22:19)
Vaje prisiskaiciau cia tiek visko visai baisu pasidare  unsure.gif  Manes laukia genetiko konsultacija  verysad.gif

tai va ir aš apie tą patį, kad kuo daugiau skaitai, kuo daugiau giliniesi, tuo baisiau darosi, tuo daugiau dar prisigalvoji, sau prisitaikai doh.gif o kai žinai minimaliai, dažnai ir išloši, nes atlieki kas liepta, pasako viskas ok ir ramiai sau gyveni. kitavertus, jei Lietuvoje norint išgyventi reikia turėti medicininį išsilavinimą, tada geriau domėtis iki kraštunumų, kad dar ir gydytoją pataisyti, jei klys...
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 10 26, 23:20)
tai va ir aš apie tą  patį, kad kuo daugiau skaitai, kuo daugiau giliniesi, tuo baisiau darosi, tuo daugiau dar prisigalvoji, sau prisitaikai  doh.gif o kai žinai minimaliai, dažnai ir išloši, nes atlieki kas liepta, pasako viskas ok ir ramiai sau gyveni. kitavertus, jei Lietuvoje norint išgyventi reikia turėti medicininį išsilavinimą, tada geriau domėtis iki kraštunumų, kad dar ir gydytoją pataisyti, jei klys...

tikrai pritariu , nieko nezinosi , nesidomesi tai dar ir nugydis...
Atsakyti
Labas vakaras merginos,
esu uzsirasius pas genetikus 11.15, man sake kad padarys echo ir bus genetiko konsultacija ir tada spres ar reikia kraujo tyrimuko (kaip suprantu PriscaI), bet ar nebutu protingiau man ten nuvaziuoti su tuo tyrimuku iskart? nes vis tiek as ji daryti noreciau, ka manot? Esu is Klp, o genetikai pas kuriuos vaziuosiu bus Vln, tai kad sutaupyti savo laika (klp ir pigiau nei genetikos klinikoj) gal geriau ji pasidaryti ir tuo paciu tos pacios konsultacijos metu paziures ir tyrimo ats.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duzgyte @ 2013 10 29, 20:20)
Labas vakaras merginos,
esu uzsirasius pas genetikus 11.15, man sake kad padarys echo ir bus genetiko konsultacija ir tada spres ar reikia kraujo tyrimuko (kaip suprantu PriscaI), bet ar nebutu protingiau man ten nuvaziuoti su tuo tyrimuku iskart? nes vis tiek as ji daryti noreciau, ka manot? Esu is Klp, o genetikai pas kuriuos vaziuosiu bus Vln, tai kad sutaupyti savo laika (klp ir pigiau nei genetikos klinikoj) gal geriau ji pasidaryti ir tuo paciu tos pacios konsultacijos metu paziures ir tyrimo ats.?  g.gif

4u.gif tikrai taip nepatarciau daryti.pasidarysit Vilniuj tyrima kraujo ir po keliu dienu zinosit atsakyma.Vilniuj tikrai kompetetingi genetikai,pvz Kaune daro kazkoki tyrima,bet ne prisca kiek zinau.taip kad dar gali ir netikt atsakymas kraujo tyrimo daryto Klaipedoj.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 10 29, 20:05)
4u.gif tikrai taip nepatarciau daryti.pasidarysit Vilniuj tyrima kraujo ir po keliu dienu zinosit atsakyma.Vilniuj tikrai kompetetingi genetikai,pvz Kaune daro kazkoki tyrima,bet ne prisca kiek zinau.taip kad dar gali ir netikt atsakymas kraujo tyrimo daryto Klaipedoj.

supratau, aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Duzgyte @ 2013 10 29, 20:20)
Labas vakaras merginos,
esu uzsirasius pas genetikus 11.15, man sake kad padarys echo ir bus genetiko konsultacija ir tada spres ar reikia kraujo tyrimuko (kaip suprantu PriscaI), bet ar nebutu protingiau man ten nuvaziuoti su tuo tyrimuku iskart? nes vis tiek as ji daryti noreciau, ka manot? Esu is Klp, o genetikai pas kuriuos vaziuosiu bus Vln, tai kad sutaupyti savo laika (klp ir pigiau nei genetikos klinikoj) gal geriau ji pasidaryti ir tuo paciu tos pacios konsultacijos metu paziures ir tyrimo ats.?  g.gif

kad gauti tiksius kraujo tyrimo ats , reikia ne tik krauja priduot bet ir tureti echo duomenis , keliu savaiciu vaikeliss pagal echo, kokia sprando rauksle ir kiyi ismatavimai, kitai ta rizika netiksliai paskaiciuoja. Jums genetike paaiskins viska, jie ten kazkokia lentele turi kur duomenys suvesti reikia
Atsakyti
Sveikos,

Jei kam atsilaisvintų talonėlis lapkričio 6 - 19 dienomis, tai būčiau labai dėkinga, jei perleistumėte 4u.gif

Gyd. tik dabar pasakė, kad reikia tyrimų, o registracija tik gruodžio mėnesiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shlepsė @ 2013 10 30, 14:16)
Sveikos,
Jei kam atsilaisvintų talonėlis lapkričio 6 - 19 dienomis, tai būčiau labai dėkinga, jei perleistumėte  4u.gif

Gyd. tik dabar pasakė, kad reikia tyrimų, o registracija tik gruodžio mėnesiui  doh.gif

Mano talonelis lapkricio 15d. gali buti, kad atsilaisvins, ryt patikslinsiu, nes mums 15 d. per velu, tad skambinausi gyd. ir ji ryt mus sutiko priimti. Tad jei priims issibrauksiu.
Atsakyti
NA as kaip kaune registravausi tai paklause kokio didzio nestumas ir kada man tiktu, o ne kada eile atsilaisvins ir bus per velai
Atsakyti
QUOTE(jovitelius @ 2013 10 31, 21:37)
NA as kaip kaune registravausi tai paklause kokio didzio nestumas ir kada man tiktu, o ne kada eile atsilaisvins ir bus per velai

Santariskem neidomu kiek tau savaiciu... Nera vietu ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(shlepsė @ 2013 10 31, 21:00)
Santariskem neidomu kiek tau savaiciu... Nera vietu ir vsio.

nu jau nereikia skambinau spalio 1ma paklause kiek sav atsakiau ir pasakiau kad reikia nuo lapkricio 11 iki 20 dave 19 dienai,
su anuo nestumu ir paskambinau pasakiau sav tik nepasakiau kada tinkamiausios dienos ir registraturoj praskaiciavo savaite doh.gif bet nieko tyrimus padare vistiek ax.gif

faktas tas kad reikia iskart suzinojus apie nestuma planuot apsilankyma pas genetikus,tada bedu nebus ir tiks talonelis ir po men ar dvieju nuo registracijos.registruotis reikia pirma antra men diena sekanciam men,taigi Lapkricio pirmom dienom registruos gruodziui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 01 lapkričio 2013 - 11:47
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 11 01, 12:45)
faktas tas kad reikia iskart suzinojus apie nestuma planuot apsilankyma pas genetikus,tada bedu nebus ir tiks talonelis ir po men ar dvieju nuo registracijos.registruotis reikia pirma antra men diena sekanciam men,taigi Lapkricio pirmom dienom registruos gruodziui

su antru nestuke.gif , "
pamokyta" pirma karta, griebiausi skambint 3sav ir 5d bigsmile.gif Jau anksciau neimanoma, gi taip? Anksciausias talonelis kuri pasiule buvo 16sav. doh.gif I mano "juk tos kuriom bus 12sav kai man bus 13-14-15 dar net nepastoju ir aisku uzsirasyt negalejo" atreze: vietu nera! Taigi kad neturet bedu turbut reikia rasytis kas menesi dar iki pastojimo unsure.gif O del naujasnes tvarkos: tik siam men registruot- tai is vis nesuprantu kaip kas nors tu taloneliu gauna VLN reikiamu laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 01 lapkričio 2013 - 11:58