Na, genetike pas mus klp tik viena:(
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 04 16, 15:51)
Gal pabandyk i Santariskes paskambinti, gal telefonu pakonsultuos
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 04 16, 16:51)
o pas santariškių genetikus galimybės atvažiuoti neturite?
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 04 15, 23:50)
Sveikos. neapsisprendziu niekaip del VVT. Kai dare Prisca I, kraujo tyrimas rode rizika 1:166, bendra rizika 1:860. Dariaus Prisca II, kraujo rizika 1:602. Bendra 1:3000. Gydytoja liepe paciai apsisprest. Tad nezinau ar verta.
Aš daryčiausi
Gana drasiai daryciaus jei ne ta minusine mano kraujo grupe
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 04 16, 23:14)
Gana drasiai daryciaus jei ne ta minusine mano kraujo grupe
o kas blogai kai minusine kraujo grupe?
Na skaiciau, kad motinus kraujui patekus i vandenis gali ivykt konfliktas kraujo jei vaiko kraujas butu pliusinis.
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 04 17, 00:18)
Na skaiciau, kad motinus kraujui patekus i vandenis gali ivykt konfliktas kraujo jei vaiko kraujas butu pliusinis.
supratau. mano irgi minusas, bet ir vyro minusas, tai vadinasi man kaip ir nebutu tokios rizikos. bet gal jums gydytojos reikia paklaust, turbut daugybei daro ir tokiu atveju, gal tikimybe, kad kazkas nutiktu yra labai maza.
QUOTE(Kaira @ 2013 04 17, 06:39)
supratau. mano irgi minusas, bet ir vyro minusas, tai vadinasi man kaip ir nebutu tokios rizikos. bet gal jums gydytojos reikia paklaust, turbut daugybei daro ir tokiu atveju, gal tikimybe, kad kazkas nutiktu yra labai maza.
Tikimybe nera maza, deja. Yra persileidimo rizika. Todel daro arba jei mama pati nori, arba jei yra tikrai rimtu itarymu vaisiaus apsigimymui.
QUOTE(Tantamm @ 2013 04 17, 08:16)
Tikimybe nera maza, deja. Yra persileidimo rizika. Todel daro arba jei mama pati nori, arba jei yra tikrai rimtu itarymu vaisiaus apsigimymui.
na tada aišku, tikrai sudėtinga situacija
jei kam reikėtų numeriuko birželio 11 d. pas gyd. Krasovskają, turiu laisvą
Laba diena vakar visgi pavyko patekt eho dar pas kita gydytoja ,tai bendram vaizde viskas gerai ,bet sako dabar toks laikas ,kad labai sudetinga įziuret ,pagal savaites labai netinkamas laikas vaizdas netikslus ,raukslytes jau per velai ziuret ,sako dabar eriau ziuret nuo 18sav
A va dar tokie tie skaiciukai ,kas supranta prasom isverst y lietuviu kalba (nu prasme supratot ,cia tipo ar geri )
Vaisius 1
padetis nepastovi
sirdis+
judesiai+
BP32,2
mmHC 120,3
mmAC97.5mmF17,5
Placenta uzpakalineje gimdos sienoje ,nors kai buvau 15sav pas savo giniu ,kaip supratau ji buvo priekyje
Viso norma
Bendram fone ji sake kad galvyte viskas normoj ,tik gal kojytes keliom dienom neatitinka mazesnes ,bet kaip supratau cia nieko blogo
A va dar tokie tie skaiciukai ,kas supranta prasom isverst y lietuviu kalba (nu prasme supratot ,cia tipo ar geri )
Vaisius 1
padetis nepastovi
sirdis+
judesiai+
BP32,2
mmHC 120,3
mmAC97.5mmF17,5
Placenta uzpakalineje gimdos sienoje ,nors kai buvau 15sav pas savo giniu ,kaip supratau ji buvo priekyje
Viso norma
Bendram fone ji sake kad galvyte viskas normoj ,tik gal kojytes keliom dienom neatitinka mazesnes ,bet kaip supratau cia nieko blogo
QUOTE(oksanele02 @ 2013 04 17, 08:53)
Laba diena vakar visgi pavyko patekt eho dar pas kita gydytoja ,tai bendram vaizde viskas gerai ,bet sako dabar toks laikas ,kad labai sudetinga įziuret ,pagal savaites labai netinkamas laikas vaizdas netikslus ,raukslytes jau per velai ziuret ,sako dabar eriau ziuret nuo 18sav
Vaisius 1
padetis nepastovi
sirdis+
judesiai+
BP32,2
mmHC 120,3
mmAC97.5mmF17,5
Viso norma
Vaisius 1
padetis nepastovi
sirdis+
judesiai+
BP32,2
mmHC 120,3
mmAC97.5mmF17,5
Viso norma
na taip rauksle tikslinga matuoti iki 13sav.6d.,
HC- tai galvytes apimtis 16sav turetu buti mazdaug nuo 108 iki 145mm, tai pas jus pats viduriukas, AC - pilvuko apimtis 16 sav turetu buti nuo 98 iki 120mm, BP - 16 sav turetu buti nuo 30 iki 40, F - tai cia slaunikaulio ilgis, 16sav turetu buti kazkur nuo 18 iki 25mm, tai pas jus viskas norma