QUOTE(svirpliuk @ 2013 10 01, 09:43)
Sakote?? Na, gal...dar sakiau pabandysiu pasukti i registratura karteli...O jus gal lanketes pas Benusiene? Matau kokia jusu nuostabiai gausi seimyna, faina...
ne, aš lankiausi dėl amžiaus su paskutiniais 3 nėštumais, bet kartą pas Butkevičienę, o du kartus pas Krasovskają. bet tiesa tai, kad visus tris kartus pakartotiniam vizitui gydytojos mane pačios užrašydavo, reikėdavo joms pasiskambint ir kažkur įterpdavo, tik liepdavo žinot tiklsiai laiką kada man bus 20 - 22 sav, kad nereikėtų telefonu skaičiuoti. manau jei nerimaujat, reikia paskambint tiesiai gydytojai, turbūt ir Beniušienė taip daro, gal pamiršo jums pasakyti.
taip, šeima gausi, kažkaip neplanuotai, tiek mažiukų dabar namuose yra ir bus
visada galvojau, kad turėsiu du vaikus, net nebuvau susimąsčiusi apie trečią
bet džiaugiuosi ir nesigailiu. dėl genetinių tyrimų stengiuosi nesinervint, nepanikuot, kažkaip viduje visada galvoju, kad tai tik formalumas, siunčia tai einu, o širdyje žinau, kad viskas gerai. dėl to ir kitiems patariu nepanikuot pirma laiko, taip, būna ir liūdnų atvejų, bet procentaliai tikrai nelyginamai mažiau, tai kodėl dabar būtent turi būti man ar jums blogai. ir čia temoje pasiskaičius labai nedaug kam tyrimai buvo liūdni, beveik visiems geri
jei jau kažkas būtų negero, būtų ir pirmą kartą einant pamatę. manau jei nepersirašysit anksčiau, tikrai nėra ko pergyvent