Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Sveikos, temos neskaiciau, nes reikia skubaus atsakymo. Man 18 savaiciu, uz keliu dienu bus 19. Ar imanoma kazkaip be eiliu, uz didesnius pinigus ar panasiai, patekti pasidaryti amniocentezes tyrima? Jis daromas kiek zinau tiksliausiai 21 sav + 6d.
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 08 20, 13:28)
Sveikos, temos neskaiciau, nes reikia skubaus atsakymo. Man 18 savaiciu, uz keliu dienu bus 19. Ar imanoma kazkaip be eiliu, uz didesnius pinigus ar panasiai, patekti pasidaryti amniocentezes tyrima? Jis daromas kiek zinau tiksliausiai 21 sav + 6d.

aisku galima, reikia gaut slapta telefoniuka, paskambint ir susitart. Jei VLN tai man rodos daktare Kr atostogauja kita sav, gal klystu g.gif O daro lyg tik pirmadieniais, bent jau daktare Kr.

Bet manyciau reikia skubiai-skubiai, per daug nesigilinau, bet lyg nuo 20 sav jau ne g.gif Pries tai psl kur idejau nuoroda raso 15-18sav. VLN daro nuo pilnu 16, bet skaicius 20 man itartinai skamba g.gif Man rodos tada tik kraujo paemimas is virksteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 20 rugpjūčio 2013 - 13:00
čia po kelių dienų priima, kiek girdėjau:
http://www.genetikos...iagnostika.html
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2013 08 20, 14:25)
čia po kelių dienų priima, kiek girdėjau:
http://www.genetikos...iagnostika.html

oxrenet' kainos blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 20 rugpjūčio 2013 - 13:36
dekui 4u.gif ta genetikos klinika taip pat ziurejau
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2013 08 20, 10:32)
Diplo - Dauno (bet kad diplo - Dauno, radau senose genetinių tyrimų temose supermamoj, nes jokiuose normaliuose šaltiniuose neradau Diplo termino).

Diplo- tai DS pagal krauja, neatsizvelgus i raukslele.
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 08 20, 17:35)
dekui  4u.gif  ta genetikos klinika taip pat ziurejau

Paskambinkite ir i VIP kabineta Vilniuje, bei i Kauno Akademines klinikas ir klauskite kaip mokamos paslaugos. Bet kaina vargu ar bus stipriai mazesne doh.gif
Atsakyti
Ka tik paziurejau, Kauno klinikose pilna taloneliu rugsejui pas visus genetikus. Girdejau geriausias Kaune Serapinas, as jei kam reiktu, turiu talona pas moteriske -genetike rugpjucio 29. rasykite, kazkaip perregistruoti gal galima butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svirpliuk: 21 rugpjūčio 2013 - 10:46
Mamytes, o sakykit, ar PRISCA II daro, jei pries tai nedare PRISCA I? Zodziu situacija tokia, as laukiuosi antro vaikelio (uz poros dienu bus 19 savaiciu), gyvenu uk, ir pasiziurejau, kad mano kraujo tyrime, kuris buvo darytas kazkur 13 savaiciu, parasyta DS 1:5300, bet parasyta, kad kraujo tyrimas tik del DS, kad del nervinio vamzdelio tyrimas nedarytas, nes kraujas paimtas pries 15 savaiciu. Ir as dabar nerimauju, kad kaip ir nezinau tos rizikos del ES ir to PATAU kazkokios, nu zodziu zinot ten apie tuos sindromus... Ir galvoju, jei as grizciau i Lietuva, ar ten man padarytu privaciai PRISCA II tyrima, ar jie pasakytu vistiek ta rizika? Dabar tokiam strese sedziu, rytoj dar bandysiu eiti pas midwife, klausti del to tyrimo, bet vistiek noriu pasidaryti ir LT. Su pirmu nestumu atrodo nieko negalvojau, o su antru tai jokio malonumo nestume nejauciu, kai nezinau kas kaip yra... verysad.gif
Atsakyti
ES ir Patau parodo pirmas Prisca, jei DS zemas tai ir tie bus zemi. Tik nervinis vamzdelis lieka.
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 08 21, 11:59)
Mamytes, o sakykit, ar PRISCA II daro, jei pries tai nedare PRISCA I? Zodziu situacija tokia, as laukiuosi antro vaikelio (uz poros dienu bus 19 savaiciu), gyvenu uk, ir pasiziurejau, kad mano kraujo tyrime, kuris buvo darytas kazkur 13 savaiciu, parasyta DS 1:5300, bet parasyta, kad kraujo tyrimas tik del DS, kad del nervinio vamzdelio tyrimas nedarytas, nes kraujas paimtas pries 15 savaiciu. Ir as dabar nerimauju, kad kaip ir nezinau tos rizikos del ES ir to PATAU kazkokios, nu zodziu zinot ten apie tuos sindromus... Ir galvoju, jei as grizciau i Lietuva, ar ten man padarytu privaciai PRISCA II tyrima, ar jie pasakytu vistiek ta rizika? Dabar tokiam strese sedziu, rytoj dar bandysiu eiti pas midwife, klausti del to tyrimo, bet vistiek noriu pasidaryti ir LT. Su pirmu nestumu atrodo nieko negalvojau, o su antru tai jokio malonumo nestume nejauciu, kai nezinau kas kaip yra...  verysad.gif

Tikrai daro. Su treciu nestumu dariausi tik Prisca Ii, gavau bloga tikimybe Edvardso sindromui, apie 22 sav. eme vaisiaus vandenis, visi nuogastavimai nepasitvirtino. Dabar talona pas genetike gavau irgi tik 16 sav., tad irgi beliks tik antro nestumo trimestro tyrimai smile.gif Jei pati neturesi siuntimo, dar gali pasvarstyti apie tyrima cia:
http://www.sorpo.lt/...

Beje, as irgi atlaisvinsiu talona 09 13 d. 9.30 Kaune (pirminei nesciosios konsultacijai), nes gavau Klaipedoje uz savaites smile.gif Susizinojau, kad registruotis galima ir is kitu miestu, tad kam reiks, bandykite gaudyti laisvas vietas per www.sergu.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2013 08 21, 13:06)
ES ir Patau parodo pirmas Prisca, jei DS zemas tai ir tie bus zemi. Tik nervinis vamzdelis lieka.

Tai gal man tada cia uk irgi padare tuos ES ir Patau? Nes kiek girdejau, kai daro DS tai kartu padaro ir siuos du, bet jeigu tyrimas geras, tai net nesiuncia daryti antro kraujo tyrimo... Dabar belieka nervinio vamzdelio, reikia kazkaip issiprasyti, nes cia jei pats neprasysi tai jie ir nedarys gal... O jus tikrai zinot, kad jei maza DS tikimybe, tai bus ir tu dvieju mazza? smile.gif nuraminkit mane, prasau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti