Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(scalia @ 2013 04 11, 11:16)
kaip saunu 4u.gif , tikiuosi viskas jums bus gerai ir per echo, as irgi dar vis lankausi pas genetike, nors kaip ir viskas turetu buti gerai, nes visi tyrimai ir echo geri, o kiek jums savaiciu siuo metu?

mums sian 21 savaiteo jums kiek?
Atsakyti
QUOTE(savas angelas @ 2013 04 12, 11:00)
mums sian 21 savaiteo jums kiek?

mums 29 sav. jau prasidejo smile.gif

dar noriu paklaust (gal biskuti ne i tema), kur planuojate gimdyti ar Santariskese, kur yra teikiamos paslaugos rizikingiems nestumams, ar kitoje istaigoje, nes mano nestumas kaip ir nekomplikuotas, bet kazkaip vistiek nezinia kaip kas gali buti, juolab kad buvo itarimas kad kazkas gali buti negerai su vaikuciu,o Santariskese yra visa reikalinga technika vaikuciams, bet jau kuri laika lankausi pas genetike tai kaip ir viskas turetu buti gerai, zd neapsisprendziu niekaip..
Atsakyti
Gal kuri mergyte lankesi pas Serapina Kaune? Turiu keleta klausimeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 04 12, 12:11)
dar noriu paklaust (gal biskuti ne i tema), kur planuojate gimdyti ar Santariskese, kur yra teikiamos paslaugos rizikingiems nestumams, ar kitoje istaigoje, nes mano nestumas kaip ir nekomplikuotas, bet kazkaip vistiek nezinia kaip kas gali buti, juolab kad buvo itarimas kad kazkas gali buti negerai su vaikuciu,o Santariskese yra visa reikalinga technika vaikuciams, bet jau kuri laika lankausi pas genetike tai kaip ir viskas turetu buti gerai, zd neapsisprendziu niekaip..

man genetike rekomenduoja gimdyt butent pas juos ,per sekanti vizita pas Krasovskaja galutinai bus aptariama gimdymo vieta ir planas su prenatalogais ir kardiologais. Mums stebimas sirdeles SPD 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 13 balandžio 2013 - 17:13
gal kam reikia per sergu.lt matau yra talonelis geguzes 9 dienai pas Butkeviciene
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 04 13, 16:48)
Gal kuri mergyte lankesi pas Serapina Kaune? Turiu keleta klausimeliu  ax.gif

Lankiausi pas jį,bet Vilniuje g.gif
Atsakyti
Sveikos. neapsisprendziu niekaip del VVT. Kai dare Prisca I, kraujo tyrimas rode rizika 1:166, bendra rizika 1:860. Dariaus Prisca II, kraujo rizika 1:602. Bendra 1:3000. Gydytoja liepe paciai apsisprest. Tad nezinau ar verta.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 04 15, 22:50)
Sveikos. neapsisprendziu niekaip del VVT. Kai dare Prisca I, kraujo tyrimas rode rizika 1:166, bendra rizika 1:860. Dariaus Prisca II, kraujo rizika 1:602. Bendra 1:3000. Gydytoja liepe paciai apsisprest. Tad nezinau ar verta.

Sveiki, manau kad liepe paciai apsispresti nes tyrimas nera toks jau nekaltas. As lankiausi pas daktare Beniusiene ir su pirmu ir su antru nestumu, tai sake kad jei tikrai reiketu , tai patartu daryti. Kraujas mano , per pirma nestuma, rode gana auksta rizika, bet echo parode grazu vaikuti smile.gif Taip ir nepadariau ir gime normali grazi dukryte thumbup.gif . Dabar jau esu 37 sav. ir tikiuosi kad ir vel daktare nesuklydo biggrin.gif Gal klystu, nesu medike, bet tavo tyrimai neatrodo tokie jau tragiski .... g.gif

Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif vakar paskambinus gydytojuj suzinojau,kad genetiniai tyrimukai kraujo rodo didele rizika dauno ligai ,genetiny dare 15sav ,tik paeme krauja ,gydytojas pirmadieniui uzregistravo pas genetike y Klaipedos miesto ligonine ,kazi ka ji ten darys ,gydytojas nieko per daug neaiskina,esu didelioj nezinomybej ,kazka kalbejo apie siuntima y Kauna del vandenu tyrimuko ,bet pasiskaicius internete info ,baime ir perskaityta rizika visai galva susuko ,
A dar bandziau paklaust kokie skaiciukai ,bet nesake ,sako neuzsiimk internetine saviveikla ,tik pasake yra didele rizika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksanele02: 16 balandžio 2013 - 07:46
QUOTE(oksanele02 @ 2013 04 16, 07:44)
Laba diena merginos 4u.gif vakar paskambinus gydytojuj  suzinojau,kad genetiniai tyrimukai kraujo rodo didele rizika dauno ligai ,genetiny dare 15sav ,tik paeme krauja ,gydytojas pirmadieniui uzregistravo pas genetike y Klaipedos miesto ligonine ,kazi ka ji ten darys ,gydytojas nieko per daug neaiskina,esu didelioj nezinomybej ,kazka kalbejo apie siuntima y Kauna del vandenu tyrimuko ,bet pasiskaicius internete info ,baime ir perskaityta rizika visai galva susuko ,
A dar bandziau paklaust kokie skaiciukai ,bet nesake ,sako neuzsiimk internetine saviveikla ,tik pasake yra didele rizika

Kaip tai skaiciu nesako? g.gif Turi pasakyti. As jau rasiau kad ir man rode gana didelel rizika su pirmuoju, bet daktare paaiskino kad tai galejo buti del mano mazakraujistes. Daug parodo echo. Bet tu nesinervuok kaip bebutu. Gal tu pabandyk tu kraujo tyrimu rezultatus dar vienam daktarui parodyti .
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 04 16, 07:57)
Sveiki, manau kad liepe paciai apsispresti nes tyrimas nera toks jau nekaltas. As lankiausi pas daktare Beniusiene ir su pirmu ir su antru nestumu, tai sake kad jei tikrai reiketu , tai patartu daryti. Kraujas mano , per pirma nestuma, rode gana auksta rizika, bet echo parode grazu vaikuti  smile.gif  Taip ir nepadariau ir gime normali grazi dukryte  thumbup.gif . Dabar jau esu 37 sav. ir tikiuosi kad ir vel daktare nesuklydo  biggrin.gif  Gal klystu, nesu medike, bet tavo tyrimai neatrodo tokie jau tragiski ....  g.gif

Plius mano kraujas neigiamas, tai kiek skaiciau gali ten susimaisyt su vandenimis ir but bedu. Kazkaip baisu. echo pas mane viskas grazu
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 04 16, 15:44)
Plius mano kraujas neigiamas, tai kiek skaiciau gali ten susimaisyt su vandenimis ir but bedu. Kazkaip baisu. echo pas mane viskas grazu

Gal nueik dar pas viena gyditoja pasitarti .
Atsakyti