Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Dioryte @ 2013 08 05, 18:20)
o idomu tas santykis del DS vienodai reiskia tiek Lietuvoje, tiek UK? Nes pvz mano draugei santykis daugiau nei 1:21000. Ar Lietuvoj buna tokiu skaiciu? Mano santykis 1:5300 UK taip pat.

turetu reiksti ta pati. Jei moteris jauna, o tyrimai tiksliai norma- po viena MoM visi rodykliai- tai kodel ne.
Atsakyti
Aciu patarusioms. Gavau talona pas docente Benusiene, kaip tik bus 12 sav. lygiai. Geras laikas, tiesa, mergaites? nes kazkur skaiciau, kad reikia nuo 11 iki 13 sav.
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2013 08 05, 14:09)
Siandien pas gyd. Krasovskaja buvo atliktas VVT tyrimas, tikrai puiki, supratinga gydytoja, lauksim 3ienio ir tikiuosi su gerom ziniom thumbup.gif pati VVT procedura neskausmina, trunka apie 5min.

Tai va, vakar jau gavau atsakymą savo VVT, tai viskas gerai, sveikas ir gražus berniukas thumbup.gif galiu būti rami dabar ir mėgautis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2013 08 08, 11:04)
Tai va, vakar jau gavau atsakymą savo VVT, tai viskas gerai, sveikas ir gražus berniukas  thumbup.gif galiu būti rami dabar ir mėgautis  nestuke.gif

Labai džiūgu dėl jūsų - lengvo ir ramaus likusio laukimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La pluie: 08 rugpjūčio 2013 - 10:10
Kaip imanoma gauti taloneli i Vilniaus santariskes, skambineju istisai, internetu ziuriu kasdien, jau MENUO laiko! Ir be rezultatu...
Jau galvoju rasytis i Kauna, nes man reikia rugsejo pradzioje, o nuo liepos pradzios nei vieno talonelio...
Jie gal tycia ten nepriima. Bet tai kaip tada pakliuti???
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2013 08 08, 10:04)
Tai va, vakar jau gavau atsakymą savo VVT, tai viskas gerai, sveikas ir gražus berniukas  thumbup.gif galiu būti rami dabar ir mėgautis  nestuke.gif

Sakykite, o kada daro vandenu tyrima, keliu savaiciu? Ir ar viska padaro vienu metu, ar reikia vaziuoti keleta kartu? Nes as vaziuosiu pirma karta, kai bus lygiai 12 savaiciu. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(svirpliuk @ 2013 08 10, 09:55)
Sakykite, o kada daro vandenu tyrima, keliu savaiciu? Ir ar viska padaro vienu metu, ar reikia vaziuoti keleta kartu? Nes as vaziuosiu pirma karta, kai bus lygiai 12 savaiciu. Aciu.

VVT daro pilnu 16sav minimum, geriau 17. Bet gal jums ir nereikes?
Atsakyti
QUOTE(svirpliuk @ 2013 08 10, 08:55)

man dare kai buvo 18sav. 12sav nedaro. 12sav galima tik PriscaI kraujo tyrimus pasidaryt ir tada jau xiuret ar reikes VVT tyrimo.
Papildyta:
QUOTE(Mamkyte @ 2013 08 08, 20:55)
Kaip imanoma gauti taloneli i Vilniaus santariskes, skambineju istisai, internetu ziuriu kasdien, jau MENUO laiko! Ir be rezultatu...
Jau galvoju rasytis i Kauna, nes man reikia rugsejo pradzioje, o nuo liepos pradzios nei vieno talonelio...
Jie gal tycia ten nepriima. Bet tai kaip tada pakliuti???

as skambinau tiesiai gyd. i mobilu ir tiesiogiai tariausi, nes per registratura tai tik i Vip kabineta mokamai gali patekti..
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2013 08 10, 11:23)
as skambinau tiesiai gyd. i mobilu ir tiesiogiai tariausi, nes per registratura tai tik i Vip kabineta mokamai gali patekti..

O kaip gauti ta tel? Gal galite pasidalinti? blush2.gif
Atsakyti
Labai smalsu, kodel Lietuvoje neatlieka placentos tyrimo, tik vaisiaus vandenu. Man buvo paaiskinta kad sie 2 tyrimai skirasi dar ir tuo, kad placentos tyrima galima atlikti anksciau negu vaisiaus vandenu ir kad atsakymas taip pat gaunamas greiciau (aborto rizika po abieju tyrimu tokia pati 0,5-1%). Taigi, visos cia kalba apie vaisiaus vandenu tyrimus, kuriuos kaip supratau atlieka nuo 15 sav., kai tuo tarpu placentos galimas kiek pamenu jau nuo 10 nestumo sav.
Taigi, labai idomu kodel Lietuvoje tie placentos tyrimai neatliekami?
Atsakyti
QUOTE(pieniu pieva @ 2013 08 13, 20:49)
Labai smalsu, kodel Lietuvoje neatlieka placentos tyrimo, tik vaisiaus vandenu. Man buvo paaiskinta kad sie 2 tyrimai skirasi dar ir tuo, kad placentos tyrima galima atlikti anksciau negu vaisiaus vandenu ir kad atsakymas taip pat gaunamas greiciau (aborto rizika po abieju tyrimu tokia pati 0,5-1%). Taigi, visos cia kalba apie vaisiaus vandenu tyrimus, kuriuos kaip supratau atlieka nuo 15 sav., kai tuo tarpu placentos galimas kiek pamenu jau nuo 10 nestumo sav.
Taigi, labai idomu kodel Lietuvoje tie placentos tyrimai neatliekami?

Jei kalbate apie choriono gaurelių biopsiją,- tai ji tikrai atliekama Lietuvoje. Mums ją santariškėse darė 11sav. ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors asmeniskai taretes del konsultacijos su gydytoja Santariskese ir galetumete i AZ parasyti, kiek atsilyginote uz konsultacija? As pati ketinu taip eiti, nes laisvo talonelio nepavyko gauti nuo birzelio pradzios. Bijau nepataikyti į "stavkę", jei tokia yra smile.gif
Atsakyti