Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Akuraa @ 2013 07 23, 21:51)
man praeita savaite atliko vvt, nenoriu gasdinti bet jausmas neismaloniausiu o ir skauda truputi  verysad.gif pas mane buvo 1:63 DS, nuvykusi i Kauna paklausiau Dr.Serapino ar labai tie skaiciukai blogi tai labai nenugasdino paaiskindamas kad Trisomijos 21 sutrikima dazniausiai rodo kai visi trys hormonai neatitinka normos, o pas mane tebuvo 2 is 3 kazka sukvailiave  blush2.gif daktariukas siaip labai malonus  thumbup.gif  tik va ta ginekologe su sesele, kurios atliko visa procedura  tokios nemalonios pasirode  schmoll.gif tai va patarimas, labai nepersigaskit po priscos tyrimu. Na o as siandien suzinojau, kad turesiu sveika berniuka  4u.gif  sekmes visoms susidurusioms su situo reikaliuku  mirksiukas.gif  nestuke.gif

laba,
mano labai panasi situacija smile.gif
rode rizika 1:67, taip pat buvau pas Serapina... Pati procedura nebuvo skausminga, sunkiau buvo psichologiskai, ir po to dar laukti atsakymo... kuris buvo geras - turesim berniuka smile.gif
man vvt atliko, kai suejo 18 nestumo savaiciu.
Atsakyti
Gal žinote ar gyd. Birutė Burnytė dirbanti Santariškėse atlieka VVT, kažkaip niekur apie ją nerandu info. ?? smile.gif
Atsakyti
Sveikos besilaukiancios 4u.gif gyvenu UK, siandien suzinojau DS rizika 1:5300
Kaip suprantu, cia ji nera didele? Kazkaip man vistiek baisu, kad viskas gerai butu, nes artimoj aplinkoj buvo vaikiukas su DS tai dabar ypatingai pati to bijau...
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 07 25, 17:43)
Sveikos besilaukiancios  4u.gif  gyvenu UK, siandien suzinojau DS rizika 1:5300
Kaip suprantu, cia ji nera didele? Kazkaip man vistiek baisu, kad viskas gerai butu, nes artimoj aplinkoj buvo vaikiukas su DS tai dabar ypatingai pati to bijau...

ši liga nepaveldima. o jūsų rezultatai puikūs, aš su tokiais būčiau absoliučiai rami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 07 25, 19:10)
ši liga nepaveldima. o jūsų rezultatai puikūs, aš su tokiais būčiau absoliučiai rami  4u.gif

buciau ir as rami, sakau, jei nebutu buves vaikiukas su DS artimoj aplinkoj smile.gif atrodo, kad ir 1 is milijono laimi smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes,jungiuosi ir as i jusu bureli.kaip matau iseities neturiu,tik i Genetikos klinika vaziuot,nes pas Vilniaus genetikus taloneliu nera,o man rugpjucio 12-19 d reikia tirtis.svarstau pas Benusiene apsilankyti.kiek supratau konsultacija iR echoskopija kainuotu 250 Lt,o PRISCA I-200 Lt? klausiu,nes ju psl pasimeciau tarp tyrimu kainu ir neradau blush2.gif
O pries kiek dienu reikia ten registruotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 26 liepos 2013 - 19:01
QUOTE(liepa27 @ 2013 07 26, 18:59)
4u.gif sveikutes,jungiuosi ir as i jusu bureli.kaip matau iseities neturiu,tik i Genetikos klinika vaziuot,nes pas Vilniaus genetikus taloneliu nera,o man rugpjucio 12-19 d reikia tirtis.svarstau pas Benusiene apsilankyti.kiek supratau konsultacija iR echoskopija kainuotu 250 Lt,o PRISCA I-200 Lt? klausiu,nes ju psl pasimeciau tarp tyrimu kainu ir neradau blush2.gif
O pries kiek dienu reikia ten registruotis?

Jei tinka Kaunas, gal gautum i KMUK talonėlį. Jei patektum konkrečiai pas ginekologus (moterų klinika), kurie daro tą spec. echo tyrimą ir kraują priduotum (kainų nežinau), bet registratūroj reik iškart sakyt kokiu tikslu, tai jie kartais "randa" laisvų vietų ax.gif Jei eitum pas genetikus KMUK (konsultacinė poliklinika), kraujo tyrimas kainuotų apie 135 Lt (čia ne Prisca, o šustrenis tyrimas, nes lyg vietoj tų 3 ligų nustato 4, kažkaip Life.... vadinas), o echoskopą genetikė man siūlė darytis vienoj privačioj klinikoj pas konkretų gydytoją (kainavo 80 Lt - sakė, čia pigu (kitur kainų nežinau) - skambinaus į tą kliniką registracijai penktadienį vakarop, turėjo antradieniui laisvą laiką smile.gif Nieko reklamuot nenoriu, jei aktualu, klausk į az. O gal tavo pačios ginekologė gali pati padaryt tą spec. echo tyrimą? Būtų gal ir nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 07 27, 22:40)
Jei tinka Kaunas, gal gautum i KMUK talonėlį. Jei patektum konkrečiai pas ginekologus (moterų klinika), kurie daro tą spec. echo tyrimą ir kraują priduotum (kainų nežinau), bet registratūroj reik iškart sakyt kokiu tikslu, tai jie kartais "randa" laisvų vietų  ax.gif Jei eitum pas genetikus KMUK (konsultacinė poliklinika), kraujo tyrimas kainuotų apie 135 Lt (čia ne Prisca, o šustrenis tyrimas, nes lyg vietoj tų 3 ligų nustato 4, kažkaip Life.... vadinas), o echoskopą genetikė man siūlė darytis vienoj privačioj klinikoj pas konkretų gydytoją (kainavo 80 Lt - sakė, čia pigu (kitur kainų nežinau) - skambinaus į tą kliniką registracijai penktadienį vakarop, turėjo antradieniui laisvą laiką smile.gif Nieko reklamuot nenoriu, jei aktualu, klausk į az. O gal tavo pačios ginekologė gali pati padaryt tą spec. echo tyrimą? Būtų gal ir nemokamai  mirksiukas.gif

4u.gif labai aciu uz atsakyma,parasysiu jums i az.
Atsakyti
Mergaites,

Gal kuri kartais turite taloneli i santariskiu genetikos centra rugsejo pirmai savaitei? Gal kuri nesinaudosite ar tiesiog pagausite netycia. Buciau labai dekinga jei parasytumete i az...aciu
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif

Gal kas buvo tam vadinamam vip kabinete Santariskese? Man registratore paaiskino, tik nelabai supratau blush2.gif Kiek zinau, tas genetikos centras persikrauste i akuseriios ir chirurgijos pastata, bet registratore pasake kad ne ten, o ligonines pastate, pirmame aukste, B117 kabinete, tai supratau, kad nieko nesupratau doh.gif blush2.gif Gal kas gali paaiskint, kaip yra istikruju? blush2.gif

ACIU wub.gif
Atsakyti
o VIP kuo skiriasi? Ten mokamai ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(svirpliuk @ 2013 07 31, 16:36)
o VIP kuo skiriasi? Ten mokamai ar kaip?

Taip mirksiukas.gif Kadangi nepateksu nemokamai, tai uzsirasiau ten, siandien kaip tik ten buvau, tai is to kabineto (ten tokia jaip mini registratura) teko per visa ligonine i kita korpusa pas genetike zigiuot lotuliukas.gif Visa laime, kad sesute palydejo biggrin.gif
Atsakyti