Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

O kelintom savaitem juos geriausia atlikti? Man dabar 5 savaite, bet gydytoja patare bandyti jau registruotis i santariskes, skambinsiu pirmadieni. Kaip manot ar realu i rugsejo viduri gauti vieta?
Atsakyti
Gal kas darėsi PRISCA I ir II tyrimus KAUNE?
Kur darėtės? Kokie atsiliepimai? Kainos? 4u.gif
Atsakyti
Aš po 3 genetikės konsultacijos. Auginu ilgakoję merginą, sveiką kaip ridikėlis. Linkiu visoms sveikatėlės ir puikių rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2013 07 19, 15:04)
Aš po 3 genetikės konsultacijos. Auginu ilgakoję merginą, sveiką kaip ridikėlis. Linkiu visoms sveikatėlės ir puikių rezultatų  4u.gif

aš irgi užvakar buvau pakartotinoj konsultacijoj, taip pat viskas puiku, kiaušiukai kaip buvo, taip ir liko tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Gal žinote,ar darant prisca II, ar reikia ekoskopo duomenų?Genetikė davė siuntimą priscai II,tai dabar nežinau ar prašyti ginekologo,kad padarytų ekoskopą g.gif
Atsakyti
QUOTE(JO-ana @ 2013 07 21, 08:29)
Sveikos merginos 4u.gif Gal žinote,ar darant prisca II, ar reikia ekoskopo duomenų?Genetikė davė siuntimą priscai II,tai dabar nežinau ar prašyti ginekologo,kad padarytų ekoskopą g.gif

Ne, ehoskopo nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2013 07 21, 10:19)
Ne, ehoskopo nereikia  4u.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Klausimukas ne i tema.
Genetikai echo ziuri per pilva ar per "ten" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2013 07 22, 20:18)
Klausimukas ne i tema.
Genetikai echo ziuri per pilva ar per "ten"  blush2.gif

per pilva. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2013 07 22, 20:18)
Klausimukas ne i tema.
Genetikai echo ziuri per pilva ar per "ten"  blush2.gif

Ultragarsą per pilvą, o jei reikia VVT - irgi duria per pilvą 4u.gif
Atsakyti
man praeita savaite atliko vvt, nenoriu gasdinti bet jausmas neismaloniausiu o ir skauda truputi verysad.gif pas mane buvo 1:63 DS, nuvykusi i Kauna paklausiau Dr.Serapino ar labai tie skaiciukai blogi tai labai nenugasdino paaiskindamas kad Trisomijos 21 sutrikima dazniausiai rodo kai visi trys hormonai neatitinka normos, o pas mane tebuvo 2 is 3 kazka sukvailiave blush2.gif daktariukas siaip labai malonus thumbup.gif tik va ta ginekologe su sesele, kurios atliko visa procedura tokios nemalonios pasirode schmoll.gif tai va patarimas, labai nepersigaskit po priscos tyrimu. Na o as siandien suzinojau, kad turesiu sveika berniuka 4u.gif sekmes visoms susidurusioms su situo reikaliuku mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Kelių savaičių geriausia atlikti VVT?
Atsakyti