Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Mellynake @ 2013 07 08, 13:46)
Aciu tau lb  smile.gif  matau kad tik privaciai cia galimybe nes santariskese nieko be rudens nera..

del kainu:

Gydytojo genetiko konsultacija su vaisiaus echoskopija 250,-

tu rasai, kad 200 LT..cia nuolaidele ismusei ar kaip? as manau svarbiausia yra konsultacija, o paskui jau gydytojas pasakys ar reikia tu kraujo tyrimu ar nlb..

cia as kainas rasiau. greiciausiai sumaisiau sumas. tada konsultacija+ echo 250lt, o kraujo tyrimas 200lt. bendrai susimokejau 450lt,tai matyt man susimaise kiek uz ka mokejau. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2013 07 08, 13:46)
Aciu tau lb  smile.gif  matau kad tik privaciai cia galimybe nes santariskese nieko be rudens nera..

del kainu:

Gydytojo genetiko konsultacija su vaisiaus echoskopija 250,-

tu rasai, kad 200 LT..cia nuolaidele ismusei ar kaip? as manau svarbiausia yra konsultacija, o paskui jau gydytojas pasakys ar reikia tu kraujo tyrimu ar nlb..

aš dariau taip :
kadangi Santariškėse lygiai taip pat gavau tik labai vėlyvą taloną pagal siuntimą (~19sav), tai užsiregistravau ten, o papildomai nuvykau į Genetikos kliniką privačiai (13 sav).
Čia atliko konsultaciją +echo, kaina kaip ir parašyta - 250lt, pirminiai apžiūros rezultatai buvo l.geri, tad dabar jokių papildomų tyrimų nedariau. Bet eisiu tada kada priklauso į Santariškes, ten jau po pakartotinės apžiūros su gydytoja spręsim ar reikės papildomų tyrimų, ar ne .
(kadangi Santariškės pakliuvau pas gyd.E.Benušienę, tai ir privačiai užsiregistravau pas ją).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 08 liepos 2013 - 14:14
QUOTE(MuseZuze @ 2013 07 08, 14:10)
aš dariau taip :
kadangi Santariškėse lygiai taip pat gavau tik labai vėlyvą taloną pagal siuntimą (~19sav), tai užsiregistravau ten, o papildomai nuvykau į Genetikos kliniką privačiai (13 sav).
Čia atliko konsultaciją +echo, kaina kaip ir parašyta - 250lt, pirminiai apžiūros rezultatai buvo l.geri, tad dabar jokių papildomų tyrimų nedariau. Bet eisiu tada kada priklauso į Santariškes, ten jau po pakartotinės apžiūros su gydytoja spręsim ar reikės papildomų tyrimų, ar ne .
(kadangi Santariškės pakliuvau pas gyd.E.Benušienę, tai ir privačiai užsiregistravau pas ją).

o tu siuntima turi pas genetikus? nes as irgi galvojau imti talona velesniam laikui (nes pirmam vizitui ~12 sav vietu nebuvo), bet paskui supratau kad siuntimo be prieraso 'teveliams pageidaujant' negausim,tai ir neregistravausi pas genetikus. o be siuntimo kaip supratau moket reikia ir kaina bus tokia pati ~500lt . tai pagalvojau kad geriau privaciai iskarto registruotis.
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2013 07 08, 14:19)
o tu siuntima turi pas genetikus? nes as irgi galvojau imti talona velesniam laikui (nes pirmam vizitui ~12 sav vietu nebuvo), bet paskui supratau kad siuntimo be prieraso 'teveliams pageidaujant' negausim,tai ir neregistravausi pas genetikus. o be siuntimo kaip supratau moket reikia ir kaina bus tokia pati ~500lt . tai pagalvojau kad geriau privaciai iskarto registruotis.

taip, turiu siuntimą.
jei be siuntimo, tai žinoma kad nėra prasmės to talono laukti, geriau privačiai

nueikite privačiai pirmam vizitui 13sav, manau kad jei viskas gerai, viską pamatuos, pažiūrės - gal to pilnai pakaks, nuslūgs nerimas ir toliau ramiai auginsiesi pilvuką, gal net neberūpės kiti tyrimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2013 07 08, 14:24)
taip, turiu siuntimą.
jei be siuntimo, tai žinoma kad nėra prasmės to talono laukti, geriau  privačiai

nueikite privačiai pirmam vizitui 13sav, manau kad jei viskas gerai, viską pamatuos, pažiūrės - gal to pilnai pakaks, nuslūgs nerimas ir toliau ramiai auginsiesi pilvuką, gal net neberūpės kiti tyrimai  smile.gif

jau buvau. viskas gerai pas mus. wub.gif tai ~ 20sav. eisiu jau pas savo gine. smile.gif
Atsakyti
niu supratau..reiks taip ir daryt..o santariskese Jus per sergu.lt registruojates ar telefonu?

nes dabar ziuriu per sergu.lt ten visur tik pakartotine konsultacija arba prierasas isskyrus nesciasias g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2013 07 08, 15:03)
niu supratau..reiks taip ir daryt..o santariskese Jus per sergu.lt registruojates ar telefonu?

nes dabar ziuriu per sergu.lt ten visur tik pakartotine konsultacija arba prierasas isskyrus nesciasias  g.gif

telefonu registravausi
bet manau kad teks skambinti rugpjūčio 1d, nes anksčiau niekas neregistruos.
bet iki to laiko vis galima patikrinti sergu.lt, gal atsilaisvins kokia vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 08 liepos 2013 - 15:05
QUOTE(MuseZuze @ 2013 07 08, 16:05)
telefonu registravausi
bet manau kad teks skambinti rugpjūčio 1d, nes anksčiau niekas neregistruos.
bet iki to laiko vis galima patikrinti sergu.lt, gal atsilaisvins kokia vieta.

pff..niu joa..o tikiuosi bent toj klinikoj privaciai nebuna eiliu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2013 07 08, 15:14)
tikiuosi bent toj klinikoj privaciai nebuna eiliu... doh.gif

bent jau mane priėmė sekančią dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2013 07 08, 16:17)
bent jau mane priėmė sekančią dieną smile.gif

super 4u.gif

Aciu lb uz info 4u.gif

geru rezultatu ir lengvo nestumo !
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 07 04, 21:28)
O tai kam mane pirmiau užsipuolate pati nežinodama?  doh.gif Kiek VVT būtų privačiai kainavęs?

Pirma as jusu neuzsipuoliau.Reikia skirti komentara nuo puolimo. doh.gif O del kainos,tai skambinausi i genetikos centra ir tikrai tyrimai ne virs 1000lt. kainuoja,kaip kad rasete.
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2013 07 04, 21:01)
vis gi darėtės VVT? ar buvo būtinybė, ar tik dėl to, kad ramiau būtų?

Echoskopija rode,kad ir viskas gerai,bet kraujo tyrimai vistiek rizikos grupe rode.Tai nusprendziau pasidaryti,kad ramiai galeciau laukti savo lelytes. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Man 21 metai, lapkricio pabaigoje sueis 22. Laukiuosi pirma karta nestuke.gif pries pora savaiciu atlikau Prisca 2 trimestro testa, rezultatus gavau tik po 10 dienu, visiskas daktaru aplaidumas schmoll.gif labai nusiminiau ir sustresavau kai pasake kad DS rizika 1:63, kur mano amziuje tai nebudinga.. Skaiciau internete, jei nebuvo matuota vaisiaus kaklo rauksle tyrimo tikslumas tera 51% g.gif esu nerealiai issigandusi nes pas mus seimoje apsigimimu kaip ir nera.. be to siandien man jau 18 savaiciu ir 6 dienos 4u.gif nenoriu tiketi, kad kazkas yra blogai, bet sirdis visvien nerimsta.. tai vat norejau pasiteirauti ar dar kas zinote tokiu atveju kai mano amziaus moterims pasireiskia DS ar kiti sindromai? verysad.gif ryt vaziuoju pas genetike, ziuresim ka jin pasakys, o jei ka is Siauliu teks keliauti i Vilniu arba Kauna darytis vvt unsure.gif
Atsakyti