Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Aciuuuuu,nuraminot,o tai galvojau kaip istverti,nes buna ziauriai bloga nevalgius drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar karteli ateinu,tik jau su atsakymais.Gavau juos, paziurejau,perskaiciau dar karteli tema ir nezinau ka daryti,nes pas gyd.eisiu tik liepos men.Gal kas ka daugiau supranta ir gali pareiksti savo nuomone.
Laisvas beta hCG:23,84 mlU/ml 0,64 MoM.
PAPP-A: 3072 mlU 2,25MoM.
D.s rizika: 1:1811 del amziaus rizika 1:124
Kitos rizikos 1:44284
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2013 06 20, 18:15)
Dar karteli ateinu,tik jau su atsakymais.Gavau juos, paziurejau,perskaiciau dar karteli tema ir nezinau ka daryti,nes pas gyd.eisiu tik liepos men.Gal kas ka daugiau supranta ir gali pareiksti savo nuomone.
Laisvas beta hCG:23,84 mlU/ml  0,64 MoM.
PAPP-A: 3072 mlU    2,25MoM.
D.s rizika: 1:1811 del amziaus rizika 1:124
Kitos rizikos 1:44284

bent aš suprantu, kad galit labai ramiai gyvent, viskas labai puiku smile.gif
Atsakyti
Siaip kai paskaiciau kitos su dar didesne rizika sveiku vaiku susilauke.na nezinau nei ka galvoti,siap nesu labai sutrikusi,bet.....
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2013 06 20, 18:37)
Siaip kai paskaiciau kitos su dar didesne rizika  sveiku vaiku susilauke.na nezinau nei ka galvoti,siap nesu labai sutrikusi,bet.....

jūsų ds rizika labai maža ir kitos rizikos labai mažos, kitų dalykų aš nelabai suprantu, bet juk ir genetikos centre pasako tik tas kelias rizikas.
Atsakyti
Gal pakomentuosit mano rezultatus, kol sulauksiu atsakymo iš gydytojos, kad būtų ramiau doh.gif
Biocheminė rizika + NT 1:238
Diplo testas 1>50
Amžiaus rizika 1:721
TRISOMIJA 13/18 +NT <1:10000

Atsakyti
Mano DS 1:303, genetikė sakė, kad nepamažintas ir nerekomendavo amniocentezės, neva daugiau galimybių persileisti po jos nei vaikiuką su DS pagimdyt unsure.gif Tai nusprendėm kaip bus taip.
Atsakyti
Sveikos merginos,

iki kelintos savaitės turi pamatuoti sprando raukšlę? Nete randu skirtigą info. Aš rizikos grupei kaip ir dar nepriklausau, man 32, nėra kažko buvę, antras neštumas. Bet šitas nėštumas sunkus, kraujavau, tai dabar tiek įsibaiminau dėl DS, kad negaliu. Man vizitas pas ginę kitą sav, tai numatomai bus 13 sav ar panašiai ( mano neštumo laikas neatitinka jokių skaičiuoklių, nors jau darė tris vaginalinius). Ar ne pervėlu matuoti? Kmuk tinklalpy rašo kad echo dėl raukšlės daro iki 13 sav ir 6 dienų unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 07 02, 20:18)
Sveikos merginos,

iki kelintos savaitės turi pamatuoti sprando raukšlę? Nete randu skirtigą info. Aš rizikos grupei kaip ir dar nepriklausau, man 32, nėra kažko buvę, antras neštumas. Bet šitas nėštumas sunkus, kraujavau, tai dabar tiek įsibaiminau dėl DS, kad negaliu. Man vizitas pas ginę kitą sav, tai numatomai bus 13 sav ar panašiai ( mano neštumo laikas neatitinka jokių skaičiuoklių, nors jau darė tris vaginalinius). Ar ne pervėlu matuoti? Kmuk tinklalpy rašo kad echo dėl raukšlės daro iki 13 sav ir 6 dienų  unsure.gif

Atsakau, kadangi paciai teko su tuo susidurti, matuojama iki 13sav.+ 6d.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Šiandien sužinojau,kad laukiuosi, ir galvoju nedelsiant reikia užsirašyti pas genetiką?kelių savaičių turi būti vaisius?kokią daktarę rekomenduotumėte? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Smalsumo vedama įlindau į temą, ir žiūriu, kiek netikslios info prirašėt doh.gif
Kaip mergaitės ir rašė, genetinis tyrimas atliekamas iki beveik 14 sav. BET yra ir po 14 sav. atliekamas genetinis tyrimas (jei darytis savo noru - privačiai virš 1000 Lt).
Dariausi savo noru tą, kur iki beveik 14 sav. skirtas: užsiregistruoji į, pvz., į KMUK ir tiesiai reikia sakyt GENETINIAM TYRIMUI (patenki pas ginekologą, kuris matuoja sprando raukšlę (tą daro tik kai kurie gydytojai)), kadangi pražioplinau savo laiką ( doh.gif ), registravau konkrečiai pas genetikę (tik ten buvo laisvas talonas man tinkamam laikui), susimokėjau apie 135 Lt, kadangi neatitinku rizikos faktorių ir padarė spec. kraujo tyrimą, liepė kur nors privačiai išsimatuoti sprando raukšlę (mokėjau 80 Lt, nes mano ginekologė nematuoja), pristačiau rezultatus genetikei ir staigiai suskaičiavo man tikimybes. Viskas smile.gif

P.s. tas spec. kraujo tyrimas ir sprando raukšlės matavimas neturi būti atliekamas dienos skirtumu, kaip radau tokios informacijos internete. Genetikė paminėjo, kad čia tik reklaminis triukas, skleidžiamas vienos klinikos, kai skambinaus jai, klausdama ką daryt, nes nerandu staigiai kur pasidaryt echo blush2.gif

2 P.s. tą iki 14 sav. genetinį tyrimą sudaro: kraujo tyrimo rezultatai + echo rezultatai. Paskui tuos rezultatus suveda į spec. kompiuterinę programą ir paskaičiuoja tikimybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 04 liepos 2013 - 15:10
QUOTE(Sonrisita @ 2013 07 04, 14:53)
Smalsumo vedama įlindau į temą, ir žiūriu, kiek netikslios info prirašėt  doh.gif
Kaip mergaitės ir rašė, genetinis tyrimas atliekamas iki beveik 14 sav. BET yra ir po 14 sav. atliekamas genetinis tyrimas (jei darytis savo noru - privačiai virš 1000 Lt).
Dariausi savo noru tą, kur iki beveik 14 sav. skirtas: užsiregistruoji į, pvz., į KMUK ir tiesiai reikia sakyt GENETINIAM TYRIMUI (patenki pas ginekologą, kuris matuoja sprando raukšlę (tą daro tik kai kurie gydytojai)), kadangi pražioplinau savo laiką ( doh.gif ), registravau konkrečiai pas genetikę (tik ten buvo laisvas talonas man tinkamam laikui), susimokėjau apie 135 Lt, kadangi neatitinku rizikos faktorių ir padarė spec. kraujo tyrimą, liepė kur nors privačiai išsimatuoti sprando raukšlę (mokėjau 80 Lt, nes mano ginekologė nematuoja), pristačiau rezultatus genetikei ir staigiai suskaičiavo man tikimybes. Viskas smile.gif

P.s. tas spec. kraujo tyrimas ir sprando raukšlės matavimas neturi būti atliekamas dienos skirtumu, kaip radau tokios informacijos internete. Genetikė paminėjo, kad čia tik reklaminis triukas, skleidžiamas vienos klinikos, kai skambinaus jai, klausdama ką daryt, nes nerandu staigiai kur pasidaryt echo  blush2.gif

2 P.s. tą iki 14 sav. genetinį tyrimą sudaro: kraujo tyrimo rezultatai + echo rezultatai. Paskui tuos rezultatus suveda į spec. kompiuterinę programą ir paskaičiuoja tikimybes.

Manau,kad jus pati netiksleia informacija pateiket.Pati genetini tyrima ir visus kt. dariausi 17sav.Viska ismatavo ir suskiciavo ir t.t.O privaciai tyrimas kainuoja iki 600lt.
Atsakyti