QUOTE(lioniukė @ 2013 06 04, 10:09)
bet kaip kvaila, jeigu tik del lyties zmones eidavo, juk lyti visi eiliniai echo parodo
o gal eidavo tokie kaip as, kurie nori zinoti, kad viskas tikrai gerai
nes mano drauge jauna turi dauna, nedare genetiniu, del to tokia baime isivariau
tai uzsiregistravau mokama, bet jeigu gydyt. pasakys kad kraujo nereikia daryti tai nedarysiu, tik zinote ka, man atrodo kaip tik kraujas viska parodytu, o ne echo tyrimas, ar as klystu
aciu
Aš žinau tokį atvejį, kai pora ėjo labiau smalsumo vedama dėl lyties. Tik tai buvo maždaug~ 4metai atgal.
Echoskopas manau tikslingesnis, nei paskaičiavimai "iš kraujo". Jei nenorės pacientė po echo darytis kraujo tyrimo - manau niekas neprivers.
QUOTE(*Camelia* @ 2013 06 04, 12:07)
Bet ką pas juos reiškia tas sugriežtinta? pvz vartoti vaistai gali būti rimta priežastimi? ir tik jei yra giminėje kokių apsigimimų ir pan? man irgi skambino ir klausė ar atvyksiu, bet dėl ko nepaklausė... na dabar jei atvyksiu ir pasirodys priežastis nerimta, kas tada? nepriims?
Na, vartoti vaistai yra svari priežastis. Nežinau, kodėl taip sugriežtinka, ir kaip jie tai tikrina. Juk gali žmonės ir meluoti.
Gali būti, jei jiems pasirodys ne rimta priežastis - gali tekti susimokėti manau. Bet nemanau, kad dėl to vertėtų nerimauti.
Aš apsilankiau pas gerb. gyd. N. Krasovskaja. Viską detaliai paaiškino, parodė. Labai maloni gydytoja. Lygiai po savaitės kraujo atsakymai.
Pirma apžiūrėjo echoskopu. Vėliau nusiuntė kraujo priduoti.
"Ko nori moterys, to nori Dievas."
A. Diuma