Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(*AMRI* @ 2013 06 03, 20:19)
Pas ja buvau penktadieni.Labai maloni moteris.Kadangi man jau pagal metus genetiko konsultacija butina,tai apziurejo echokopu ir dare kraujo tyrimus.Taip pat pasake,jei as pageidausiu,nors ir butinybes gali nebuti,galima bus daryti VVT.

ir kaip echoskopija, viskas gerai? kraujo atsakymų turbūt dar nėra? pamenu, kad bijojot, o tikrai, manau, viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 06 04, 14:50)
ir kaip echoskopija, viskas gerai? kraujo atsakymų turbūt dar nėra? pamenu, kad bijojot, o tikrai, manau, viskas gerai smile.gif

Echoskopija buvo gera ir neturejo prie ko prikibti.Bent gydytoja sake,kad kolkas viskas grazu.Kraujo tyrimai bus aiskus penktadieni ir dar liepe butinai pas ja ateiti,kai bus 20-22sav.Sake noretu jau pamatyti dideli zmogu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 06 04, 16:41)
Echoskopija buvo gera ir neturejo prie ko prikibti.Bent gydytoja sake,kad kolkas viskas grazu.Kraujo tyrimai bus aiskus penktadieni ir dar liepe butinai pas ja ateiti,kai bus 20-22sav.Sake noretu jau pamatyti dideli zmogu  biggrin.gif .

Man irgi reikės eiti dar vienai echoskopijai. O jei kraujo tyrimai bus geri ir gydytoja nematys būtino reikalo daryti vvt, vis tiek darysitės?
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2013 06 04, 10:09)
bet kaip kvaila, jeigu tik del lyties zmones eidavo, juk lyti visi eiliniai echo parodo g.gif o gal eidavo tokie kaip as, kurie nori zinoti, kad viskas tikrai gerai nestuke.gif nes mano drauge jauna turi dauna, nedare genetiniu, del to tokia baime isivariau verysad.gif tai uzsiregistravau mokama, bet jeigu gydyt. pasakys kad kraujo nereikia daryti tai nedarysiu, tik zinote ka, man atrodo kaip tik kraujas viska parodytu, o ne echo tyrimas, ar as klystu g.gif aciu 4u.gif

Aš žinau tokį atvejį, kai pora ėjo labiau smalsumo vedama dėl lyties. Tik tai buvo maždaug~ 4metai atgal.
Echoskopas manau tikslingesnis, nei paskaičiavimai "iš kraujo". Jei nenorės pacientė po echo darytis kraujo tyrimo - manau niekas neprivers.

QUOTE(*Camelia* @ 2013 06 04, 12:07)
Bet ką pas juos reiškia tas sugriežtinta? pvz vartoti vaistai gali būti rimta priežastimi? ir tik jei yra giminėje kokių apsigimimų ir pan? man irgi skambino ir klausė ar atvyksiu, bet dėl ko nepaklausė... na dabar jei atvyksiu ir pasirodys priežastis nerimta, kas tada? nepriims?  g.gif

Na, vartoti vaistai yra svari priežastis. Nežinau, kodėl taip sugriežtinka, ir kaip jie tai tikrina. Juk gali žmonės ir meluoti.
Gali būti, jei jiems pasirodys ne rimta priežastis - gali tekti susimokėti manau. Bet nemanau, kad dėl to vertėtų nerimauti.

Aš apsilankiau pas gerb. gyd. N. Krasovskaja. Viską detaliai paaiškino, parodė. Labai maloni gydytoja. Lygiai po savaitės kraujo atsakymai.
Pirma apžiūrėjo echoskopu. Vėliau nusiuntė kraujo priduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 04 birželio 2013 - 18:09
QUOTE(Kaira @ 2013 06 04, 17:03)
Man irgi reikės eiti dar vienai echoskopijai. O jei kraujo tyrimai bus geri ir gydytoja nematys būtino reikalo daryti vvt, vis tiek darysitės?

Jei atvirai,tai esu labai pasimetus ir negaliu apsispresti.Priklausis nuo kraujo tyrimu kokie bus.Jei ta rizika bus labai maza manau,kad nedarysiu.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 06 04, 19:31)
Jei atvirai,tai esu labai pasimetus ir negaliu apsispresti.Priklausis nuo kraujo tyrimu kokie bus.Jei ta rizika bus labai maza manau,kad nedarysiu.

na taip, dar ir genetikės žodis svarbus, jei sakys, kad nebūtina, tai manau tikrai jos žodžiuose tam bus pagrindas, jei būtų bent mažiausias kabliukas, tikrai siųs.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes 4u.gif nedave man mano gin siuntimo PRISCA I tyrimams, nes nepatenku pasak jos dar i rizikos grupe.
Sakau pasidarysiu privaciai del sventos ramybes. padare ekoskopija privaciai ir pridaviau krauja i ENDEMIK`a. siandien is klinikos gavau atsakyma:
PAPP-A - 4,2 mIU/ml
fBC - 32,9 ng/ml
sakau, o kur tikimybe paskaiciuota, juk vis delto sumokejau 135 lt, o jie man pareiske,kad kreipciausi pas savo gydytoja...................
tikriausiai is ju pateiktu skaiciuku tai niekam neaisku kas per velnias... esu tokia liudna, kad sukisau pinigus i bala verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2013 06 05, 18:02)
Sveikos busimos mamytes 4u.gif nedave man mano gin siuntimo PRISCA I tyrimams, nes nepatenku pasak jos dar i rizikos grupe.
Sakau pasidarysiu privaciai del sventos ramybes. padare ekoskopija privaciai ir pridaviau krauja i ENDEMIK`a. siandien is klinikos gavau atsakyma:
PAPP-A  - 4,2 mIU/ml
fBC - 32,9 ng/ml
sakau, o kur tikimybe paskaiciuota, juk vis delto sumokejau 135 lt, o jie man pareiske,kad kreipciausi pas savo gydytoja...................
tikriausiai is ju pateiktu skaiciuku tai niekam neaisku kas per velnias... esu tokia liudna, kad sukisau pinigus i bala  verysad.gif

Jeigu darėte Prisca tyrimą, tai tikimybės turi būti paskaičiuotos. Gydytoja tik analizuoja tuos skaičiukus. Manau, kad turite reikalauti atsakymo, kurį ir nunešite savo ginekologei.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2013 06 05, 18:49)
Jeigu darėte Prisca tyrimą, tai tikimybės turi būti paskaičiuotos. Gydytoja tik analizuoja tuos skaičiukus. Manau, kad turite reikalauti atsakymo, kurį ir nunešite savo ginekologei.

Šiandien parašiau paklausimą ar čia nėra tik tarpiniai rezultatai, kurie ir reikalingi su kompiuterine programa PRISCA apskaicčuoti tą tikimybę.. sedžiu - laukiu atsakymo iš jųsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes.Atejau su klausimeliu.Kas darete prisca tyrima ar galima eiti darytis pavalgius,ar reikia buti nevalgius?Nepaklausiau gyd.,o ryte jei nepavalgau buna labai bloga, rytoj turiu eiti.Per velai susimasciau,buciau paskambinusi ir suzinojusi.
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2013 06 11, 18:46)
Sveikutes.Atejau su klausimeliu.Kas darete prisca tyrima ar galima eiti darytis pavalgius,ar reikia buti nevalgius?Nepaklausiau gyd.,o ryte jei nepavalgau buna labai bloga, rytoj turiu eiti.Per velai susimasciau,buciau paskambinusi ir suzinojusi.

Valgis tyrimo neįtakoja, jokio skirtumo 4u.gif Aš visais kartais tą tyrimą dariau vakare, po darbo ir n+k valgymų.

Tik nežinau kur jūs darysitės, bet bent jau mano atveju, reikėjo tądien vaikiuko echo daryt ir ginekologė įrašė kažkokios išmatavimus tiksliems PRISCA skaičiavimams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2013 06 11, 17:46)

Laba 4u.gif
Ir pavalgius ir gėrus wink.gif Jokio skirtumo. Sėkmės!
Atsakyti