QUOTE(lioniukė @ 2013 06 03, 11:30)
laba diena nestukes, as bandziau registruotis genetiniams tyr. pasake kad dabar ziuri grieztai kad moters amzius butu 35, vyro 42+, jeigu turejau chemoterapija ir pan, bet jeigu tik paciam pageidaujant, mano atveju 32 metai, vyrui 36, neleidzia
uzsiregistravau pas gyd. Krasovskaja privaciai, kainuos 250 lt, jeigu krauja reiks daryti +200 lt, daugoka
bet manau kraujo nereiks, gal tik gydytojos apziura detali echo, gal kuri jau lanketes ir zinote kaip gydytoja elgiasi ar siulo ta kraujo tyr, ar ne
su pirmu nestumu dariausi privacioje klinikoje tik krauja 260 lt bet ne pas genetike o pas gydyt. gin. Ziobakiene, bet tyrimsu veza jie vis tiek i bendra laboratorija
aš taip ir ėjau pas ją, privačiai, su mintimi, kad kraujo tyrimo nedarysiu, jeigu pamatys gydytoja kokį "kabliuką" echoskopuodama, geriau iškart vaisiaus vandenų tyrimą..ten viską labai išsamiai apžiūri..man nerekomendavo kraujo tyrimų darytis, viskas buvo gerai
QUOTE(lioniukė @ 2013 06 04, 11:09)
tik zinote ka, man atrodo kaip tik kraujas viska parodytu, o ne echo tyrimas, ar as klystu
aciu
PRISCA tyrimas - tik tikimybių teorija (jis tiksliai neparodo, kad vaikeliui yra kažkas negerai, nes tiesiog yra apskaičiuojama tikimybė tam tikram apsigimimui, o ar jūs galėsite ramiai lauktis, žinodama tuos tikimybinius skaičius, tai didelis klausimas
), todėl šiuo atveju, aš pasiklaučiau gydytojos kompetencija ir išsamia jos echoskopija, o ji jau rekomenduos arba ne, darytis išsamesnius tyrimus.