Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(*AMRI* @ 2013 05 24, 12:18)
Bet kaip darytis aborta,jei jau kokia 20 savaiciu yra?

jei atskymai blogi ir apsisprendi negimdyt, iki 20 sav daro.
šiandien sužinojau, kad mano kraujo tyrimų rezultatai DS 1:1000, o ES 1:4400. vvt net nebesiūlė darytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 24 gegužės 2013 - 11:44
O jei vaikutis turi apsigimimą, nesuderinamą su gyvybe (pavyzdžiui, Edvardso sindromą), leidžia nėštumą nutraukti ir po 20 sav.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2013 05 24, 13:01)
O jei vaikutis turi apsigimimą, nesuderinamą su gyvybe (pavyzdžiui, Edvardso sindromą), leidžia nėštumą nutraukti ir po 20 sav.

tokiu atveju leidzia nutraukti iki 22sav.
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2013 05 24, 14:14)
tokiu atveju leidzia nutraukti iki 22sav.

Mano pažįstama gimdė 23 savaičių su virš.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 05 24, 11:43)
jei atskymai blogi ir apsisprendi negimdyt, iki 20 sav daro.
šiandien sužinojau, kad mano kraujo tyrimų rezultatai DS 1:1000, o ES 1:4400. vvt net nebesiūlė darytis.

Kaip smagu ,kad tyrimukai geri 4u.gif .O as laukiu ir bijau.Ir kuo ta diena labiau arteja tuo didesne panika mane apima. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 24 gegužės 2013 - 14:57
QUOTE(*AMRI* @ 2013 05 24, 15:57)
Kaip smagu ,kad tyrimukai geri  4u.gif .O as laukiu ir bijau.Ir kuo ta diena labiau arteja tuo didesne panika mane apima. verysad.gif

ko bijot, paprasto tyrimo? ar vvt? manau neverta bijot ir jaudintis iš anksto, kodėl turėtų būti kažkas blogai? juk tikrai tik retam atvejui kažkas ne taip, o dažniausiai viskas gerai. pamatysit, tikrai viskas bus gerai 4u.gif o kada jums eiti?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 05 24, 15:18)
ko bijot, paprasto tyrimo? ar vvt? manau neverta bijot ir jaudintis iš anksto, kodėl turėtų būti kažkas blogai? juk tikrai tik retam atvejui kažkas ne taip, o dažniausiai viskas gerai. pamatysit, tikrai viskas bus gerai  4u.gif o kada jums eiti?

Kita penktadieni.Bijau rezultatu.Vistik amzius jau pas mane yra.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 05 24, 17:08)
Kita penktadieni.Bijau rezultatu.Vistik amzius jau pas mane yra.

manau tikrai be reikalo nerimaujat, mano amžius irgi ne mažas, dėl to ir siuntė. juk daugumai būna geri tyrimų rezultatai, net tada, jei ir padidinta rizika. man atrodo ramiai laukit ir net neprileiskit minties, klad bus kažkas blogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 04 20, 18:40)
del darbo, as galejau sau leisti ''tingeti''  4u.gif o saugotis taip, maziau judeti , nekelti sunkaus ir pan. As magneB6 po kokias 4-5 geriau  4u.gif

Del skystinanciu nieko negaliu padeti  schmoll.gif kokia genetike darys VVT?

sekmes ir kuo geriausiu ats  wub.gif
tas tiesa  drinks_cheers.gif bet reikia nepamirsti, kad visgi rizikos turi tas tyrimas  4u.gif

Sveikos mamytes. Mano nestumas jau i pabaiga. Ta pati kelia teko ir man praeiti.
Siunte pas genetikus del mano amziaus. Padarius echo buvo viskas tobula, o kraujo tyrimas parode DS rizika 1/60, gyd. Krasovskaja (nuostabi gydytoja) rekomendavo pasidaryti VVt ir be reikalo nesinervuoti:). Tad atlikau VVT tyrima, tarp kitko tikrai nieko baisaus, labiau skauda is venos krauja paimti. Bet aisku lengva man dabar kalbeti kai jau viskas praeityje. As irgi labai nervinausi (gyd. rekomendavo pries tyrima 2-3 dienas pagerti magnio desporalio, kad gimda siek tiek atpalaiduotu). As noriu tik visas padrasinti, kad tikrai kazko baisaus nepatirsite, o tik isitikinsite ar Jusu vaikelis sveikas.
Visoma linkiu tik geru rezultatu:)
P.S O del persileidimu rizikos gyd. sake, kad 1 proc. Jei kam reikia ekstra pakliuti pas genetika , turiu gyd. Krasovskajos mob. Nr. rasykite gal kam padesiu:) Sekmes:)
Atsakyti
O po kiek laiko nuo pirmu tyrimu daro VVT?Ar galiu prasyti gydytojos daryti VVT jei pirmi tyrimai geri?Noreciau buti uztikrinta,kad tikrai viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 05 24, 22:15)
O po kiek laiko nuo pirmu tyrimu daro VVT?Ar galiu prasyti gydytojos daryti VVT jei pirmi tyrimai geri?Noreciau buti uztikrinta,kad tikrai viskas bus gerai.

zinoma gali. Kai as dariausi, tai buvo mamyciu kurios buvo atejusios nors joms jokios rizikos ir nebuvo tiesiog isitikinti, kad ju vaikelis sveikas.
O VVT atlieka tik pirmadieniais. Kai zinosi kraujo atsakyma su gyd. ir susitarsi.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
As nepriklausau rizikos grupei, bet zinau kad yra ligu kurios net nėra paveldimos. Labai norėčiau isitikinti, kad viskas gerai. .. mano gydytoja dave tik genetiko nr.bet nei siuntimo nieko daugiau. Tai ar as turiu teise uzsiregistruoti nepriklausant rizikai, be siuntimu ir pan.
Atsiprasau, jei kam kvailai nuskambėjo mano klausimas, bet esu visiskai zalia daugelyje klausimu blush2.gif
Atsakyti