Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(salve regina @ 2013 05 09, 14:11)
Beje, dar tik planuojam,lygtai dar ne  nestuke.gif

gal anksti taip toli žiūrėti ir nerimauti, pirma uždavinys ir darbas yra pastoti 4u.gif gal kai pastosit jis jau seniai nebus gėręs jokių vaistų.
Atsakyti
Gal kas galėtų pakomentuoti, ką rieiškia Diplo testas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltaragė @ 2013 05 10, 17:30)
Gal kas galėtų pakomentuoti, ką rieiškia Diplo testas4u.gif

Gal Triplo?
Arba kitaip vadinamas PRISCA testas.
Triplo, arba trigubas testas. Jo metu nustatoma trijų hormonų koncentracija ir pagal specialias kompiuterines lenteles apskaičiuoti jos pokyčiai ir nurodo galimą riziką. Juo vertinama rizika vaisiui ir naujagimiui sirgti Dauno liga, Edvardso sindromu bei turėti nervinio vamzdelio defektų. Testas nustato ne minėtas ligas, o galimą riziką. Todėl jis rekomenduojamas nėščiosioms 14-18 antrą nėštumo trimestrą, yra atliekamas iš nėščiosios kraujo.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif penktadieni ruosiuosi pas Natalija Krasovskaja į Santariškese, ar aš sužinosiu tyrimo rezultatus iškart ar kaip?
bus 13 savaičiu su trupučiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguziuke: 11 gegužės 2013 - 16:16
QUOTE(Baltaragė @ 2013 05 10, 17:30)
Gal kas galėtų pakomentuoti, ką rieiškia Diplo testas4u.gif

dvigubas testas arba kitaip prisca 1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2013 05 11, 17:14)
Labas visoms  4u.gif penktadieni ruosiuosi pas Natalija Krasovskaja į Santariškese, ar aš sužinosiu tyrimo rezultatus iškart ar kaip?
bus 13 savaičiu su trupučiu  smile.gif

ką pamatys darant echoskopiją papasakos iškart, o kraujo tyrimo atsakymas bus po kelių dienų. kai aš buvau, tai tiesiog liepė po kelių dienų pasakambint ir telefonu pasakė rezultatus. dabar gal niekas nepasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 05 12, 19:25)
ką pamatys darant echoskopiją papasakos iškart, o kraujo tyrimo atsakymas bus po kelių dienų. kai aš buvau, tai tiesiog liepė po kelių dienų pasakambint ir telefonu pasakė rezultatus. dabar gal niekas nepasikeitė.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
labas.

gal galit pakomentuot. tureciau kreipti demesi i trecia punkta? o tai ka tada 2 punktas reiskia?

1. amziaus rizika 1:304
2. biochemine T21 rizika 1:202
3. Kombinuota tirsomijos 21 rizika 1:1106
4. Trisomija 13/18 +NT <10000

o ka sitie reiskia, ir kokia norma turi buti?
PAPP-A 2.98 mlU/ml 0.76
lb-hCG 51.2 ng/ml 1.97

aciu 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš... prie išsigandusių...
Po PRISCA 1 kraujo tyrimo paaiškėjo, kad DS tikimybė 1:50 (laisvas HCG net 4, kai norma apie 1) verysad.gif
Gegužės pabaigoje laukia VVT...Suprantu, kad iki tol, kol žinosiu rezultatus, ne gyvensiu, o tik egzistuosiu. Kiek paskaičiau internete, toks aukštas HCG labai retai kam būna....
Atsakyti
QUOTE(esta bien @ 2013 05 14, 14:41)
Prisijungiu ir aš... prie išsigandusių...
Po PRISCA 1 kraujo tyrimo paaiškėjo, kad DS tikimybė 1:50 (laisvas HCG net 4, kai norma apie 1)  verysad.gif
Gegužės pabaigoje laukia VVT...Suprantu, kad iki tol, kol žinosiu rezultatus, ne gyvensiu, o tik egzistuosiu. Kiek paskaičiau internete, toks aukštas HCG labai retai kam būna....

Man buvo 1:20. O auga sveika dukryte. Taigi susiimk ir laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2013 05 14, 14:45)
Man buvo 1:20. O auga sveika dukryte. Taigi susiimk ir laikykis 4u.gif

ačiū...bandau laikytis...pirmas nėštumas ir taip baimių užtektinai, o čia dar tokie rezultatai...suprantu, kad tai dar ne nuosprendis, bet atrodo laikas taip lėtai eina...
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2013 05 14, 12:28)
labas.

gal galit pakomentuot. tureciau kreipti demesi i trecia punkta? o tai ka tada 2 punktas reiskia?

1. amziaus rizika 1:304
2. biochemine T21 rizika 1:202
3. Kombinuota tirsomijos 21 rizika 1:1106
4. Trisomija 13/18 +NT <10000

o ka sitie reiskia, ir kokia norma turi buti?
PAPP-A 2.98 mlU/ml  0.76
lb-hCG  51.2 ng/ml  1.97

aciu 4u.gif

sakyciau nelabai yra ko jaudintis:)
Atsakyti