Gal Triplo?
Arba kitaip vadinamas PRISCA testas.
Triplo, arba trigubas testas. Jo metu nustatoma trijų hormonų koncentracija ir pagal specialias kompiuterines lenteles apskaičiuoti jos pokyčiai ir nurodo galimą riziką. Juo vertinama rizika vaisiui ir naujagimiui sirgti Dauno liga, Edvardso sindromu bei turėti nervinio vamzdelio defektų. Testas nustato ne minėtas ligas, o galimą riziką. Todėl jis rekomenduojamas nėščiosioms 14-18 antrą nėštumo trimestrą, yra atliekamas iš nėščiosios kraujo.
Labas visoms penktadieni ruosiuosi pas Natalija Krasovskaja į Santariškese, ar aš sužinosiu tyrimo rezultatus iškart ar kaip? bus 13 savaičiu su trupučiu
Labas visoms penktadieni ruosiuosi pas Natalija Krasovskaja į Santariškese, ar aš sužinosiu tyrimo rezultatus iškart ar kaip?
bus 13 savaičiu su trupučiu
ką pamatys darant echoskopiją papasakos iškart, o kraujo tyrimo atsakymas bus po kelių dienų. kai aš buvau, tai tiesiog liepė po kelių dienų pasakambint ir telefonu pasakė rezultatus. dabar gal niekas nepasikeitė.
ką pamatys darant echoskopiją papasakos iškart, o kraujo tyrimo atsakymas bus po kelių dienų. kai aš buvau, tai tiesiog liepė po kelių dienų pasakambint ir telefonu pasakė rezultatus. dabar gal niekas nepasikeitė.
Prisijungiu ir aš... prie išsigandusių... Po PRISCA 1 kraujo tyrimo paaiškėjo, kad DS tikimybė 1:50 (laisvas HCG net 4, kai norma apie 1) Gegužės pabaigoje laukia VVT...Suprantu, kad iki tol, kol žinosiu rezultatus, ne gyvensiu, o tik egzistuosiu. Kiek paskaičiau internete, toks aukštas HCG labai retai kam būna....
Prisijungiu ir aš... prie išsigandusių...
Po PRISCA 1 kraujo tyrimo paaiškėjo, kad DS tikimybė 1:50 (laisvas HCG net 4, kai norma apie 1)
Gegužės pabaigoje laukia VVT...Suprantu, kad iki tol, kol žinosiu rezultatus, ne gyvensiu, o tik egzistuosiu. Kiek paskaičiau internete, toks aukštas HCG labai retai kam būna....
ačiū...bandau laikytis...pirmas nėštumas ir taip baimių užtektinai, o čia dar tokie rezultatai...suprantu, kad tai dar ne nuosprendis, bet atrodo laikas taip lėtai eina...