Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Kaira @ 2013 04 26, 11:21)
jei ką jūs ne viena tokia smile.gif man dar ne 40, bet oi kaip arti smile.gif ir aš stora ir kai pagalvoju kaip ten su tom adatom ima vaisiaus vandenis, net nežinau ar turėtų man adatą  lotuliukas.gif irgi laukiu siurprizo, nes visiškai nesitikėjau. du paskutiniai gimę kai man jau buvo 35 m., tai abu kartus buvau genetikos centre. viskas buvo gerai, nereikėjo nei antro karto kraujo tyrimų daryti. tačiau, jei dabar būtų kažkas blogai, rinkčiausi negimdyti. nes tada nėra tikslo eiti į genetikos centrą. aš bent jau tam ir einu, kad sužinočiau ar viskas gerai. mano aplinkoje yra moteris, kurios tyrimų atsakymas deja, buvo liūdnas, kaip bebūtų liūdna, bet ne visi tyrimų atsakymai džiugina sad.gif yra ir liūdnų pabaigų.

Kaip matau ir jūs "nepaklustumėte" Dievo valiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2013 04 29, 18:52)
Kaip matau ir jūs "nepaklustumėte" Dievo valiai  4u.gif

tikrai taip, nes kitaip tada net neičiau darytis tyrimų.
Atsakyti
O tai kam tada tuos tyrimus darytis ir nervuotis bereikalingai?Tai tada sedi ir lauki kokia bus Dievo valia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 29 balandžio 2013 - 19:56
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 04 28, 15:57)
vakarykstes echoskopijos tai atrodo pilvo apacia  tokia  itempta,   labai jau stipriai ten spaude g.gif

Ziogeli, musu mintys - musu gyvenimas. Nusiramink ir tik padariusi viska iki galo daryk isvadas 4u.gif Linkiu stiprybes 4u.gif

QUOTE(migle) @ 2013 04 29, 12:32)
Tyrimus darytis reikia, kraustytis iš proto - ne.

Aukso žodžiai, aš jais ir naudojuosi 4u.gif

QUOTE(Vvarliokas @ 2013 04 29, 14:21)
Aš gerbiu žmones turinčius savyje stiprybės priimti bet ką, ką siunčia likimas, gyvenimas, Dievas (ar dar kaip kas išsireiškia)...

Vvarlioke, nusiimu kepurę prieš mamos meilę wub.gif Skaičiau ir graudinausi, nes aš, matyt, ne tokia stipri.

Visoms iš viso širdies dėkoju už postus, duodančius galimybę susivokti ir pasirinkti.

Aš jau pasiryžau - tikrai darysiuosi GT, bet tai užrašymas tik birželio mėn. liepos tyrimams. doh.gif

Noriu Jūsų paklausti kelių mėnesių vaisiui tyrimus geriausia atlikti, ir kaip iš Vvarlioko posto supratau, pagrindinis yra VVT tyrimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 29 balandžio 2013 - 21:23
QUOTE(*AMRI* @ 2013 04 29, 20:55)
O tai kam tada tuos tyrimus darytis ir nervuotis bereikalingai?Tai tada sedi ir lauki kokia bus Dievo valia.

yra ir tokių. ir net labai daug.
Atsakyti
Sakykit ar tai ir yra VVT, jaučiuosi absoliuti tundra ir dar pasimetusi laike ir erdvėje, tas siurprizėlis vyšniukas kaip perkūnas iš giedro dangaus. Mokausi visko iš naujo g.gif
http://www.sorpo.lt/...mimu_nustatymui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 29 balandžio 2013 - 21:48
QUOTE(Uogiux @ 2013 04 29, 22:22)

Aš jau pasiryžau - tikrai darysiuosi GT, bet tai užrašymas tik birželio mėn. liepos tyrimams. doh.gif

o kiek jums dabar laiko? ar Vilniuje darysitės tyrimą? man viena labai gera moteris padovanojo numeriuką gegužės 21 d, o pati turėjau birželio 11 d., bet jo kol kas neatšaukiau, turbūt užsirašus anksčiau atomatiškai vėlesnis neatsišaukia g.gif jei ne ir jei jums tiktų laikas, galėtumėt pasinaudot tuo numeriuku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 04 29, 21:57)
o kiek jums dabar laiko? ar Vilniuje darysitės tyrimą? man viena labai gera moteris padovanojo numeriuką gegužės 21 d, o pati turėjau birželio 11 d., bet jo kol kas neatšaukiau, turbūt užsirašus anksčiau atomatiškai vėlesnis neatsišaukia  g.gif jei ne ir jei jums tiktų laikas, galėtumėt pasinaudot tuo numeriuku smile.gif

Kaira, praeita savaite ginekologe nustate 8-9 savaite. Ta 21 butu apie 12,5 savaites. O kada geriausia tyrimus darytis?
As vilniete, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 29 balandžio 2013 - 22:09
QUOTE(Uogiux @ 2013 04 29, 23:06)
Kaira, praeita savaite ginekologe nustate 8-9 savaite. Ta 21 butu apie 12,5 savaites. O kada geriausia tyrimus darytis?

mano labai panašus laikas, nes man irgi gegužės 21 d labai tiko. birželio 11 d rašiausi dėl to, kad nebuvo anksčiau numeriukų. geriausia apie 12 - 14 sav (bent kiek žinau) pirmą tyrimą darytis.
Atsakyti
Va tai tau, as 16 keliauju i apziura, tai 21 man labai tiktu 4u.gif Manes dar net neuzrase, sake, kad tik birzelio men. Kaira, as tau liksiu skolinga 4u.gif
Ryt parasysiu i AZ
Neparasiau, kad man tiks bet koks laikas, tik pergyvenau del liepos menesio, kad nebut veloka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 29 balandžio 2013 - 22:29
QUOTE(Uogiux @ 2013 04 29, 21:46)
Sakykit ar tai ir yra VVT, jaučiuosi absoliuti tundra ir dar pasimetusi laike ir erdvėje, tas siurprizėlis vyšniukas kaip perkūnas iš giedro dangaus. Mokausi visko iš naujo g.gif
http://www.sorpo.lt/...mimu_nustatymui

Taip, tai yra VVT. Tačiau tau gal jo visai neprireiks :'))

Paprašyk savo ginekologės kad tau ant užrašytų datą kada tau rekomenduoja eiti ir duotų nukreipimą, jeigu pagal amžių priklauso nemokamai.

Prisca1 ir echo daromas 11-13sav, taigi tuo laiku užsirašyk pas genetikus. Jei esi virš 35 m. - bandyk rašytis į santariškes, jeigu negausi vietų ar nemokamo - gali eiti į genetikos kliniką arba savo poliklinikoje pasiteirauk.

Kai jau pirmą kartą subendrausi su genetikais, jie tau viską ką ir kada toliau daryti viską išaiškins.
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2013 04 29, 23:25)
Va tai tau, as 16 keliauju i apziura, tai 21 man labai tiktu  4u.gif  Manes dar net neuzrase, sake, kad tik birzelio men. Kaira, as tau liksiu skolinga 4u.gif
Ryt parasysiu i AZ
Neparasiau, kad man tiks bet koks laikas, tik pergyvenau del liepos menesio, kad nebut veloka  doh.gif

gegužės 21 d. man padovanojo numeriuką viena gera moteris, nes man ginekologė liepė užsirašyti nuo gegužės vidurio iki pabaigos, tačiau numeriukų nebebuvo, tai kreipiausi čia ir atsirado kam nebereikėjo turimo savo numeriuko. Dėl to man liko mano pačios tas užsirašyas - birželio 11 d., man jį reikia atšaukti arba galiu kažkam perleist. tai jums gal ir nelabai tinka birželio 11 d., aišku, jei nebūčiau gavusi ankstesnio, pati irgi būčiau ėjusi birželio 11 d.
Atsakyti