Įkraunama...
Įkraunama...

Aplinkos apželdinimo projektas

QUOTE(Kozete @ 2006 05 30, 16:18)
Apie tai nepagalvojau, kad pietinė ar kokia pusė  g.gif
Šiandien reiks planelyje pasižiūrėti.
Dar kartą ačiū, tikrai labai naudingi patarimai  thumbup.gif

nu ir apie kaimynus pagalvok, nes kur tau šiaurė, tai jiems iš kitos pusės žiūrint bus pietūs, ir kažin ar bus dėkingi gavę akliną sieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2006 05 30, 08:20)
sveiki 4u.gif
čia kažkas domėjosi spygliuočių kompozicijomis,tai reikia pirmiausia atsižvelgti kurioje vietoje,spygliuočiams geriau šiaurinės pusės ir kad jie neužsotu ar užstotu kažką. žiūrint kokius ruošiates juos sodinti ar labai aukštus kaip pvs. keniai,ar žemus visai .Labai gražu yra kompozicijos iš keletos spygliuočių ,pvz.kalninės pušys ir priekyje rododendrai, kadangi ir tie ir tie mėgsta rūgštesnė dirvą tai gera kaiminystė garantuota. Klauskite konkrečiau gal padėsiu  blush2.gif

Luju, dekui tau uz saunius patarimus. net neisivaizduoju kaip atrodo juodoji pusis blush2.gif ech.. kiek reikia dar suzinoti:) apie augalus kad pasiplanuot kur ka sodint:)gal turit kokiu nors nuotrauku pavyzdziu su konkreciais pavadinimais, a, mergaites?
Atsakyti
yra toks puslapis augalai.lt pažiūrėkit ten,ir augalų aukštis surašytas ir kaikur jų laja t.y.plotis šakų kai visiškai suauga,ten ir augalų nuotraukų rasite .Kalninė pušis ir juodoji laaabai skiriasi,na juodoji sakykime yra labai panaši į mūsų tradicines pušis tik jos nuo apačios šakojasi ,niera to pliko ilgo koto.O kalninė pušis išauga tik 1m-1,5,o jeigu ją karpyti tai iš vis tokia kokia nori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 05 30, 15:42)
nu ir apie kaimynus pagalvok, nes kur tau šiaurė, tai jiems iš kitos pusės žiūrint bus pietūs, ir kažin ar bus dėkingi gavę akliną sieną mirksiukas.gif

Pažiūrėjau pas mus gaunasi šiaurinė siena. O už jos pieva...
Mūsų sklypas ne mieste, nemanau, kad bus namas prie namo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2006 05 30, 18:51)
O kalninė pušis išauga tik 1m-1,5,o jeigu ją karpyti tai iš vis tokia kokia nori thumbup.gif

Kalnine uzauga iki 3 m tai tikrai...
Atsakyti
Na kad kalninė pušis užaugtu iki 3m tai man kažkas neaišku,gal tu maišai ką nors? Aukštesnė už žmogų retai kur užauga ,o čia 3m. g.gif Gal čia kokia naujovė apie kuria aš nežinau nieko blink.gif
Atsakyti
Pas mane kaime kalnines pusys mazdaug apie 10 metu jau mane praaugo smile.gif
Gaila nuotraukos neturiu.
Atsakyti
Siaip yra ir iki 1.5 m auganciu ir iki 30 cm auganciu kalniniu pusu, labai daug ivairiu rusiu.
Atsakyti
QUOTE(emarcike @ 2006 05 27, 00:12)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveiki, mane ir ta tema labai domina! g.gif
Jau prie namo veją turim , bet vis pati niekaip nenuspredžiu ką ir kur sodinti . Reikia kokių idėjų, konsultacijų,.................... Gėlių pati prisipirkau, bet vis neišmastau kaip jas gražiai susodint, kad viskas derėtų. Senovinio bardako nesinori.  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif 
Radau , po visą internetą landžiojau, bet niekaip nesugebu įklijuot ir jum parodyt. Gailaaaaaaaaaaaaaaa!!!

doh.gif  mega_shok.gif  cray.gif  blush2.gif

o iš ko veja?
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2006 06 01, 19:15)
Siaip yra ir iki 1.5 m auganciu ir iki 30 cm auganciu kalniniu pusu, labai daug ivairiu rusiu.

Pataisysiu ne rusiu o formu. Kalnine pusis kaip rusis uzauga iki 5m, visuose medelynuose galima rasti. O vat kalnines pusies formos, pvz. `mugo`uzauga apie2m, `pumilio` - apie 1m ir kt
Atsakyti
Aciu uz pataisyma aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2007 06 06, 10:51)
Sveiki visi. Ka domina apzeldinimas kreipkites i mane. Padesiu kuom galesiu. lotuliukas.gif

na ar galiu imest nuotraukytes nes suprati mo is vis neturiu kaip reik apsodinti ir jau cia gyvenam
Atsakyti