Sveikos gyvos,
Aciu uz sveikinimus
mes taippat norime visus pasveikinti su praejusisias gimtadieniais, bet kaip sakoma geriau veliau, negu... aukit sveikuciai, bukit geruciai
Zirza, ir as visad apie jus pagalvoju, kad kartu gulejome, kaip ateiti norejau, bet neisdrysau
Nerasiau koks 100 metu,bet dazniausiai viska perskaitydavau...
Matyt nuovargisir apatija viskam buvo uzvaldziusi
na bet jau orai geresni ir nuotaika visu geresne
Mes gyvename gerai, vat trecia savaite einame i darzeli, pradzioje buvo sunku,labai verkdavo kai palikdavau, bet dabar jau gerai atsibuciuojame, vaikai man "mama ate" ir duris pardodo
seip dziaugiuosi, matau kad jiems ten patinka, daug veiklos, vaiku, patinka jiems su kitais zaisti. Aisa tai visai vadas grupeje, visiems tik vadovauja, jau spejo trimeciui suduoti
(
nes jis norejo is jos zaisla atimti), nusileisti jai sunku, toks jau charakteris tos mano paneles
grupeje jie maziausi, tai visi labai padeda
ir isvis is visu isgirdau,kad labai geri mano vaikuciai, kaip klauso, neverkia dienos metu, netgi po miego lovytese paguli kol leis keltis
tai kaip ir tureciau dziaugtis, bet vat namie tai parsivedu du oziukus, oj per ta laika speja tiek isteriju ir reikalavimu iskelti, kiek anksciau per diena nebudavo, matyt pasiilgsta ir tokia meiles israiska
del puodu, kolkas vaikstom su pampiais, alisa beveik visad parodo, kad jau nori, BET ant puodo neseda nors tu ka
tai dazniausiai balutes valomos. O Aleksui tai vienodai sviecia, pasisiojo i kelnes ar pakakojo ir toliau sau laimingas savo veikla uzsiima
nu nemaiso jam ir sedejimas baluteje ir kelnytes su kakuciu, bes vargo su juo
Ka dar cia papasakojus, del pienu tai Alisa jau senokai negeria, pati atsisake. O Aleksui dar ilgai buvo is pradziu gerdavo misisni, poto pakeitem i paprasta piena ir jis patiko. Tai gerdavo ryte ir vakare (kas man paciai nelabai patiko). Is pradziu pavelinau vakariene truputy ir atsisakeme vakarinio gerimo, dabar atsigeria vadenuko pries miega.O su rytiniu buvo sunkiau, tik akis pramerkus buvo einama i virtuve ir prasoma pieno, kas man labiausiai siame reikale nepatiko tai, kad isgeres pienojis zinoma nevalgydavo pusryciu, tai toks balaganas buvo. Tai vat pries darzeli atsisakeme ir rytinio pradzioj nesdavo peino pakeli ir prasydavo ipilti, bet kazkaip greitai susigaude,kad nebus ir nebereikia dabar. Kas idomiausia,jei pieno duodu is puodelio negerdavo ir dabar negeria, o is buteliuko su mielu noru issiurbdavo 250ml.
del kalbejimo tai esam is tu kur per viduriuka, susisnekam, bet eilerasciu tirrai nedeklamuojam. Alisa sneka daugiau, Aleksas maziau.
Aj dar turim beda, jau miegai musu tai katasrofa nr.1
vel gryzome i prabudinejimo etapa. gal kad dantys dygsta, gal dar kas bet jautaip pavargau nuo bemiegiu naktu
jei taip toliau nezinau kaip i darba reikes eiti, kai grisiu...
Vat dar noriu pasigirti, pagaliau pabaigiau moklsus!!!!jeee, labai laiminga del to
Ka dar cia papasakojus, aj vargstam su alekso nosyte, knarkia labai, itariu kad kokie adenoidai padideja bus
nes net ir be slogos jis beveik visad kvepuoja per burna. Kita savaite ruosiames i santariskes ziuresim ka pasakys...