oj, tada as irgi esu labai baisi mama, bet manieji irgi saldumynu gauna
jei pati darau, tai jau stengiuosi kokiu sveikesniu, nu zodz, ne riebus tortai. bet pvz kartais po geru pietu gauna po gabaleli sokolado - nu gyvi dar, ir su dantais.. nematau as cia nieko blogo, kai su saiku..
bet va tokios tetos, kokia neroli lektuve pasitaike, tai nzn.. zinok, vakar sedejau ir galvojau, ka tokiai atsakyciau
nu bet tai koks zmoniu motyvas kistis i kitu gyvenimus? niekaip nesuprantu, jei atvirai.
su ciulpinukais irgi buvo mums istorija. sitie du ju nepazinojo ir dar neplanavau pazindint, bet tai is ko gi gavo savo pirmuosius ciupa-ciupsus? ogi is musu lietuviskos pediatres, kuri mano akyse yra pediatriu-pediatre is didziosios raides, nu stebuklinga moterisi ir gydytoja. tai va po skiepo ikiso abiems pusantru metu neturintiems po ciupa-ciupsa
buvau lengvai apakus. bet tada kazkaip soko mintis i galva, kad i viska reikia ziuret labiau atsipalaidavus, ir kad su saiku duodami dalykai dar niekam zalos nepadare
pasvaiste, tu rodos apie skiepus dar klausei. tai man svieciasi, kad pagal LT skiepu kalendoriu musiskiai jau turetu buti gave visus privalomus, sekantys dabar tik 6-7 metu, pries mokykla
paskutinieji, berods, buvo pentaximas ir MMR. jega, dziaugiuosi, nes nekenciu tu skiepyjimu..
maja - i lektuva leidzia viska pasiimti, kuomet strendi su vaikais
dar niekad niekas neskaiciavo jokiu kiekiu mums, tiesiog mato, kad vaikai salia ir jokiu klausimu nebekyla. del pasidalinimo vaikais - va cia mano vienintele lengva baime skrendant, kad gali uzeiti abiems bzikas, jog abu pas mama nori, tai per musu skraidymo istorija dar niekad tai nepasitaike
3xtfu. siaip pas mus namie lengvas favoritizmas yra, kai abu tevai namie. dukra nuo tevo nenulipa, o sunus nuo manes akiu nenuleidzia.
prie juros musiskiai budavo dazniausiai be nieko, bet tai cia pajurys - akmenys.. smeletam pliaze tikrai kazka deciau, ar tai pampi, ar kelnaites. truputi man tas plikinejimas nelabai, nes tai prisysina, tai prikakina - paskui rankiok.. kazkaip kitu zmoniu atzvilgiu man truputi neteisinga atrodo. bet jei pliazas tuscias - galvos nesuku
na, vienam kambary mums pvz nelabai realu butu gyventi.. be rysio tai, kad vaikai eina miegot 8, o tai ka mums po to veikti, jei kito kambario nera? gerai, jei grazus oras ,gali sau teraselej sedeti ar lauke, o jei oras sh? nezinau, kaip tavo vaikai i triuksma reaguoja, musu atveju visai nerealu buti su jais tam paciam kambary, kai jie miega, o mes ne - priprate prie vienumos ir tylos nakties metu. na, as visada ieskau min 2 kambariu "apartamento", tiesiog patogumo tikslais. nors tikiu, kad ir vienam gal butu kazkaip imanoma.. individualu cia