shi, nu vos nepaspringau
pas mus turbut panasiai vyktu, vanduo kazkokia nenumaldomai traukianti stichija.. jei uzsiknisusi damai uzsuku krana, tai rankas i tulika sumerkia.. svarbu tureti koki inda dar, kad butu galima nevarzomai pilstyti ir butinai is jo atsigerti. tai dazniausiai nevetuoju as jai to krano, kad tik is tuliko negertu..
neroli, nu kalba nemazai jau Julija, ir gana aiskiai, apgalvotai, is leto. Jokis kalba gerokai daugiau (jis apskritai yra siaubingai plepus), bet jo kalba labai emocinga, greita ir ziauriai suvelta, toks "belekaip" stilius. kol atsirenki, apie ka ir kodel jis mala
o dar kalbas maiso. zodziu, dabar jis mano manymu yra pats tikriausias potencialus logopedo pacientas, bet as gal eilini karta per anksti kabinejuosi prie vaiko. ir vel nepavyksta man ju nelyginti...
tiesa, julyte yra ivaldziusi ta amerikietiska "r", tai varo lietuviskai su lengvu amerikonisku akcentu
sian zaide abu parduotuve, julka sako: jokubai, kurrr padejai mano money?!? tai vat taip ir susisneka jie..
o namie tai kazkoks nenormalumas. tik vakar atskridom i vilniu, o jau siandien julijai lojantis kosulys, lengvi padusimai - garantuotai ir vel laringitas
sitas vaikas kazkokia fiksacija vilniui turi: kiekviena karta be isimciu ji suserga vos atvaziavusi. niekaip nesuprantu, del ko cia taip...
ryt ir vel pas gyde - deja, ne siaip maloniam kontrolinam vizitui, bet gydytis.