Labooos! Dar prisimenat mus???
Ziuriu galimybe ikist nosi i foruma tiesiogiai susijusi su netiketu laiko langu sau ir ribotomis galimybemis uzsiimti kuo nors kitu
turputi gydausi, perskaiciau internete viska, ka imanoma perskaityt ir staiga prisiminiau, kad gal cia ilisiu, gal dar tebegyvuoja rysys
Matau, istikimiausios nenuilsta pasakotis, saunu!
As tai jau tik vakarine mama, o mazdau du kartus per savaite vaiku isvis nematau, nes vakarais einu tenisa po darbo zaist, tai daznai ir sugule buna.
Paskaiciau, blyn, jokiu vitaminu d nuo vasaros jau neduodu, gal paskubejau nutraukt? Man kazkur dingojas, kad tik iki 2 metu reikia, ar su kazkuo kitu sumaisius busiu.
Galvoju, kaip cia apibudint mus
Vaikai namie su aukle vis dar, tai socialaus bendravimo igudziu stokoja kazkiek. Bet taip mums patogiau atideliojam darza savanandiskai, turbut pratempsim iki 3.
Dabar su veiklom ju sunku, kaip zirza rasei, jei neduosi kuo uzsiimt, tai priseline kruopas isvers, o kol tvarkysi, plauks nukirps.
O jau siaip zaislai-plasmaskes nesueina, reikia kazko tokio, rimtesnio. Demesi siuo metu uzlaiko tik filmukai, piesimas ( yra puiki lenta ikejoj, kur vienoj pusej kreidelem, omiitoj markeriais, bet markeriu puses del savaime supantamu priezasciu nerodziau), knygu skaitymas - bet tada turi ir skaityt, ypac reikia kai yra sveciu. Vasara man zuikio puikio pasaka jau atkartoj kai kuriuos stulpelius. Zavinga. Dar be galo dziaugiuosi vyro kazkur surastais nuplaunamais piestukais, nes nors uz nusprudimus ant sienu ir gauna per nagus ar kampe paatgailauja, bet kur ten ta kuryba sudrausminsi....
Tai kaip ir viskas grazu ircgerai apart dveiju dalyku.
1. Miega TIK su merliukais. Kol kas pora bavdymu juos atimti buvo tokie nevyke, kad nedristam sekancio inicijuot. Juokingiausia, kad visa diena, kai plovem smegenia, patys karksejo, kad merlikus atiduos tokiam maziukui kaimynu Nojui, nes jie tai jau gi didel , patys surinko, atidave, o kai nuejo miegot pietu, tai draskesi taip, kad mikliai tuos merliukus pagrazinom.
2. Kur kas rimtesnis dalykas tas, kad Herkus Niekada nekakoja ant puoduko ir jis psichologinis... Jei dukra, gal nuo 2 metu 2 men tarsi savaime susivoke kam puodas ir tvarkingai pasipraso, net per pietu miegeli jau sulaiko, tai vaikinas siuo klausimu kokiu pusmeciu atsilikes, nepadeda ir seses pavyzdys - ji ir kaip stenet parodo, ir rezultatus paziuri klozete abu, bet nepadeda. Vis prisitaiko prie naktinio pamperso arba pietu miegelio. Kazkaip emem gedinti, tai matyt dar dangiau zaos padarem, sako, zinau, reikia daryt i puoduka ir eme zadet kad rytoj padarysiu. Dabar kiekviena diena taip sako... tai nusprendem koki menesi isvis sitos temos su juo neliesti. Tai bet koks neprognozuotas bajeris - sese ji parina, nesitikejom
pradejo cia aiskint jam po proceduros, kad tu nemoki kakokti ir negausi obuoliu surio! Cia as taip kazkada pasakiau ir pasigavo
Jei kas turit patirties, kaip nulauzt toki koda, busiu labai dekinga. Net nezinau, kiek dar galima toleruot tokius sauskelininius bajerius???
Beje, is idomybiu, mano Vasara yra ziauriai auksta, bet ten ne centimetru reikalas, uz Herku aukstesne tai per puse galvos maziausiai, niekas net negalvoja, kad jie dvyniai, o pametinukais del to laiko. Buvom vaiku gimtadienyje, kur 2-4 metu chebra buvo, tai ji buvo aukstesne uz visus sito rango. Praminem Avataru. Man neitiketina, pati buvau ir esu coliuke, o panasu, kad turesiu itin auksta dukra
Ar dar yra mieganciu grotuotose lovelese, ar jau tik mes?
vyras vis mane myga, kad reikia normalias lovas pirkt, bet as nerandu jokios svarios priezastiems kuo gi grotuotosios blogai. Vaikai irgi nesiskundzia, tai ir tempiu guma. Tai va ir smalsu, kada pakeitet ir kodel?
Gal pavasari vel koki suvaziavima organizuoti reiktu? A