Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Dvynukų namai

laba diena 4u.gif
QUOTE(zirza @ 2013 10 17, 02:26)
tiesa, mamos, ypac tos, kurios nedirbat - paliekat vaikus pietu miegui?
as kadangi 'dirbanti' biggrin.gif dirbu pora dienu po pora valandu.. tai palieku miegoti ir kai nedirbu.. nu kazkaip nzn zinok, prastoka is manes mama gal ar ka.. bet man labai patinka vienai pabuti, gal kad neturejau aukliu ir dideliu pagalvu, kad turim dar sese didesne... kazkaip jauciuosi pakankamai privargus as per tuos metus musu naminius, palieku vaikus darze, einu pasportuoti, pasiplaukioti.. o ir siaip, sunkus darbas man kazkaip but 3 vaiku mama.. jauciuosi kaip taksiste kokia biggrin.gif, poliklinikos, stomotologai, baseinai, kol suvezioju visus visur - dienos ir nera

neroli, kaip tik vakar buvom pas ortopedus su abiem maziukais del eisenos, nes Vytis lyg i vidu suka pedutes, Lukute stybcioja kartais, tai ji sake visiskai nepanikuot iki 3 metu, viskas jiem dar tik formuojasi, raisciai tvirtinasi, atybciot vaikas gali, jei pavargsta achilas, tada psistiebus ilsisi jis kazkiek.. zodziu iki 6 metu kazkur issitiesina ir visi X'ai, kai vaikas dviraciu pradeda vazinet.. nu ir kazkaip ramiau iskart, sako mamyte, viskas gerai su jusu vaikiukais wink.gif

Papildyta:
QUOTE(zirza @ 2013 10 17, 11:57)
na va ir pas mus panasiai - labai issiblasko, kol grizta, paskui sunku paguldyti. bet 2 bedas iziuriu: darze pietus kartais prastokai valgo, na, kaip kada, priklauso, ka duoda, o as kazkaip nemegciau ju alkanu guldyti.. o antars dalykas - miega trumpai, tik valanda, o maniskiai iprate pietu bent pora valandu numigti. tai kol kas nesiryztu, nors labai vilioja ta galimybe dar nors pora valandu ekstra paciai sau tureti dienos metu smile.gif pabandysiu gal kada palikti..

tikrai siulyciau pabandyt, maniskiai pvz pradejo zymiai geriau valgyt po darzo, kad kazkiek nedavalgo, bet vakare mum budavo beda su vakariene, o dabar patys rekia, kad 'nojiu koses' 'nojiu makajonu' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2013 10 17, 10:57)
na va ir pas mus panasiai - labai issiblasko, kol grizta, paskui sunku paguldyti. bet 2 bedas iziuriu: darze pietus kartais prastokai valgo, na, kaip kada, priklauso, ka duoda, o as kazkaip nemegciau ju alkanu guldyti.. o antars dalykas - miega trumpai, tik valanda, o maniskiai iprate pietu bent pora valandu numigti. tai kol kas nesiryztu, nors labai vilioja ta galimybe dar nors pora valandu ekstra paciai sau tureti dienos metu smile.gif pabandysiu gal kada palikti..

Maniškiai išsimiega, kad vakare paksui tik apie 23 pavyksta nulaužt doh.gif Valgo irgi gerai: jei tik yra galimybė dar ir pakartoja porcijas lotuliukas.gif Bet šiaip mažos ten porcijos, vakarais valgo kaip už visą dieną vistiek lotuliukas.gif

QUOTE(shi @ 2013 10 17, 11:02)
... nu kazkaip nzn zinok, prastoka is manes mama gal ar ka.. bet man labai patinka vienai pabuti, gal kad neturejau aukliu ir dideliu pagalvu, kad turim dar sese didesne... kazkaip jauciuosi pakankamai privargus as per tuos metus musu naminius, palieku vaikus darze, einu pasportuoti, pasiplaukioti.. o ir siaip, sunkus darbas man kazkaip but 3 vaiku mama.. jauciuosi kaip taksiste kokia biggrin.gif, poliklinikos, stomotologai, baseinai, kol suvezioju visus visur - dienos ir nera

Aš irgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 10 17, 12:14)
Aš irgi  unsure.gif
nevaikstai niekur sportintis? pernai gi sakei, kad noretum.. as i impulsa vazineju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shi @ 2013 10 17, 11:24)
nevaikstai niekur sportintis? pernai gi sakei, kad noretum.. as i impulsa vazineju  ax.gif

Ne blush2.gif ilsiuosi tyloj biggrin.gif taksauju ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 10 17, 12:52)
Ne  blush2.gif ilsiuosi tyloj  biggrin.gif  taksauju ir pan smile.gif
supratau, jei kartais noretum tyliai kavos kur atsigert, pranesk wink.gif i koki darzeli eina tavo maziukai?
Atsakyti
QUOTE(shi @ 2013 10 17, 11:56)
supratau, jei kartais noretum tyliai kavos kur atsigert, pranesk wink.gif i koki darzeli eina tavo maziukai?

Rasytė smile.gif Ką Impuls sportuoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 10 17, 13:05)
Rasytė  smile.gif  Ką Impuls sportuoji?  ax.gif
as einu i pilatesa, bodybalance buvau karteli, saunas, baseina, i fitness bike galvoju kita savaite bandyt ... neseniai as vaiksciot ten pradejau, nuo spalio tik pradzios
Atsakyti
QUOTE(shi @ 2013 10 17, 12:16)
as einu i pilatesa, bodybalance buvau karteli, saunas, baseina, i fitness bike galvoju kita savaite bandyt ... neseniai as vaiksciot ten pradejau, nuo spalio tik pradzios

O, kaip intensyviai nusiteikus smile.gif Aš dar nesijaučiu pailsėjusi biggrin.gif bet turbūt tik išėjimo ir reikia, nes kuo daugiau sėdi, tuo daugiau paskui ir norisi biggrin.gif

Zirza, o auklę Jūs dar turit?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 10 17, 13:49)
O, kaip intensyviai nusiteikus smile.gif  Aš dar nesijaučiu pailsėjusi biggrin.gif bet turbūt tik išėjimo ir reikia, nes kuo daugiau sėdi, tuo daugiau paskui ir norisi biggrin.gif
na kolkas einu 2-3 kartus i savaite, bet planuose eit kasdien (isskyrus sestadienius ir sekmadienius) bent i viena treniruote kokia nors.. siaip gera kaina dave, tai naryste metam issipirkau g.gif

reikia tik prisiverst iseit manau, ten gi ne sportas, o grynas malonumas wink.gif

as gi matai pernai visa sezona mokslo metu ejau pas trenere pilates asmeniniu treniruociu, tai kazkaip jau tada pripratau, nors kartais tikrai tingisi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shi: 17 spalio 2013 - 13:03
QUOTE(shi @ 2013 10 17, 12:56)
na kolkas einu 2-3 kartus i savaite, bet planuose eit kasdien (isskyrus sestadienius ir sekmadienius) bent i viena treniruote kokia nors.. siaip gera kaina dave, tai naryste  metam issipirkau  g.gif

reikia tik prisiverst iseit manau, ten gi ne sportas, o grynas malonumas wink.gif

as gi matai pernai visa sezona mokslo metu ejau i pas trenere pilates asmeniniu treniruociu, tai kazkaip jau tada pripratau, nors kartais tikrai tingisi  blush2.gif

Malonumo aš tame neįžvelgiau, kai sportavau (čia labai labai seniai). Tikslas būdavo pirtis po treniruotės, va ten jau malonumas biggrin.gif Aš buvau prdėjus namie sportuot, bet kai vaikai metė pietų miegą miegot, tai net atsigult negali - sulipa ir galvoja, kad jau čia dūksim dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 10 17, 14:03)
Malonumo aš tame neįžvelgiau, kai sportavau (čia labai labai seniai). Tikslas būdavo pirtis po treniruotės, va ten jau malonumas  biggrin.gif Aš buvau prdėjus namie sportuot, bet kai vaikai metė pietų miegą miegot, tai net atsigult negali - sulipa ir galvoja, kad jau čia dūksim dabar  doh.gif
as einu i toki, kur malonu man.. nemegstu stakliu, labai intensyviu.. maziai cia tavo visai nebemiega? kaip jie isbuna visa diena, vakare nebuna kosmaras namie?
Atsakyti
QUOTE(shi @ 2013 10 17, 13:05)
as einu i toki, kur malonu man.. nemegstu stakliu, labai intensyviu.. maziai cia tavo visai nebemiega? kaip jie isbuna visa diena, vakare nebuna kosmaras namie?

Mažiai, mažiai unsure.gif Išbūna visą dieną ir dar vakare paguldyti neiškart lužta. Maniškiai visi nemiegaliai. Diškis apie 1,10m jau neužmigdavo, mažieji kiek vėliau. Darže miega visi, bet ir keliasi anksčiau tom dienom, o vakare tik apie 23 užmiega doh.gif
Atsakyti