Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Dvynukų namai

QUOTE(zirza @ 2013 09 06, 01:06)
su tom mustynem - kazkaip vis pastebiu, kad jomis labiau skundziasi tos mamos, kuriu porose yra berniuku doh.gif nezinau, gal bernam isties testosteronas kazkuriuo metu trinkteli...

va ir as linkus nurasyti mustynes berniukiskiem hormonam. FB vis pastebiu foto mergytes taip meiliai apsikabine, prisiglaude, susikibe uz rankyciu. Maniskiai siltu jausmu vienas kitam nerodo, aiku, kai verkia kuris tai kitas atiduoda savo zaisla ar paglosto galvyte, bet, kad apsikabintu, prisiglaustu schmoll.gif O kaip pas kitas mamytes auginancias berniukus ar porele?

Vakar buvom nuvede vaikus kulturintis- i leliu spektakli "Trys verpejos", visas 45min sedejo ir spoksojo, vienas net issiziojes. Bet gerai, kad per mazi esmei suprati, nes moralas- melu ir apgaule gali pasiekti tiksla blink.gif pagalvojau- o ka kalbes mamos vyresniems vaikams- kaip paaiskint morala g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2013 09 06, 00:06)
mergaiciuk, kaip darzas??



Nežinau biggrin.gif gydomės namie slogą. Buvo tris dienas. Pasilikdavo verkdami, bet nurimdavo paskui. Mano valgiukams geriausia dalis darže, kad duoda valgyt lotuliukas.gif Šiaip nelabai ten bendrauja, tik dviese sėdi ir tiek. Žiurėsim kaip toliau bus.

Muštynės pas mus namuose kasdienybė unsure.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif
Pas mane Armandas nesimusa, o kandziojasi... ziauriai.... verysad.gif Abigaile visa vaiksto apkandziota, taip jis isreiskia savo pykti gindamas zaislus, ir kai Abigaile ji sunervina verysad.gif Siaip jis zino kad negalima, sakau tai visada, net nebesakau o jau rekiu ax.gif su lyg kiekviena savaite apkandziojimu mazeja, bet tik truksta vaikui kantrybe ir vel ikasta, tikiuosi isaugsim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute* @ 2013 09 06, 09:01)
Sveikos mielosios  4u.gif
Pas mane Armandas nesimusa, o kandziojasi... ziauriai.... verysad.gif  Abigaile visa vaiksto apkandziota, taip jis isreiskia savo pykti gindamas zaislus, ir kai Abigaile ji sunervina  verysad.gif  Siaip jis zino kad negalima, sakau tai visada, net nebesakau o jau rekiu  ax.gif su lyg kiekviena savaite apkandziojimu mazeja, bet tik truksta vaikui kantrybe ir vel ikasta, tikiuosi isaugsim  tongue.gif


Aga, mano Paulius irgi kandžiojasi. kartais. Deividui būna mėlynių nuo įkandimų, bando ir mums. Bet jis net ne pykdamas, o kartais šiaip, toks vaizdas kad dūkdamas g.gif Irgi kalbam, aiškinam.
Atsakyti
maniskiai vienu metu labai kandziojosi, bet dabar apstojo. rankos dazniau i trasa eina... mazoji nebent, jei buna labai isidukusi, ima kandziotis - bet ne is piktumo, o is durnumo, kaip as sakau biggrin.gif jai juokinga.
fatima, zinok, pasimyluoja mano jokubas, negaliu sakyti. bet vis tiek, sese labiau yra ta, kuri glamones megsta kitiems dalinti. bet jei verkia ji baisiai, tai mazius ateina jos raminti - buciuoja, glosto, koki zaisla atiduoda.
imuosi as jau grieztu priemoniu su tais musimaisis. anksciau pagrasindavau atimti koki brangu zaisla, jei nesiliaus pestynes. arba namie palikti, kol kiti lauke smaginasi. bet pagailedavau galiausiai. nu bet dabar jau man kraujas verda - ir zaislus uz pestynes slepiu, ir namie palieku.. supranta jie jau priezasti-pasekme. sian jokubas pliaze sese vel aptalze, nepasidalino kibiro. nu jochaidi, sakau, jei taip, nebus jokio pasivazinejimo masinyte (tos karuselines, zinot). puse kelio prabliove, paskui bliaudamas kazka sako, girdziu: nebesimusiu daugiau, nebesimusiu.. doh.gif nu va, vadinasi isvada pasidare. masinelemis pasivazineti gavo, nes man patiko tas faktas, kad jau galvoj kazkas verda teisinga linkme.
nezinau, kas jam kartais darosi, tiesiog lygioj vieta pripuola prie jos, gnaibo, pesioja, kad tik iskaudintu. toks lengvas sadizmas unsure.gif nesuvokiama man kol kas.
Papildyta:
tiesa, mamos, dar paprotinkit, kaip atpratint vaikus nuo pampiu miego metu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2013 09 06, 22:49)
tiesa, mamos, dar paprotinkit, kaip atpratint vaikus nuo pampiu miego metu??  g.gif


Nežinau, patys atprato. Tiesiog sausi išmiega, o dabad dar naktį net pabunda pasisiot, jei nori. Vyresnėlį, pmenu, žadindavau pusiaunakty pasisiot doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
na va, atostogų savaitikė praėjo ir vė grįžau į darbą. Taigi taigi mūsų pirma savaitė darželyje buvo super tfu tfu tfu thumbup.gif po biški po biški ir penktadienį lėlytės jau pasiliko pietų miegui su leliais thumbup.gif atsiėmiau jau pabudusias po miego, be jokių verksmų be jokių ilgesių, valgo gerai. Šią savaitę į daržą ves vyras, šiandien sakė vėlgi pasiliko be problemų smile.gif o nuo kitos savaitės aš jas vesiu prieš darbą. Jei taip ir toliau bus tai bus thumbup.gif svarbu kad ligos neužpultų.

Dėl kandžiojimosi-maniškė viena vajetus kaip kandžiojosi doh.gif bet kaip atėjo taip ir praėjo.
Daržo pliusas - nereik valgyt tiek daryt, belieko tik vakarienė, super biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žadi: 09 rugsėjo 2013 - 12:19
Zadi,super,kad taip gerai pasilieka darzelyje.Man atrodo,kad pas mus tai bus ilgas procesas.MV mano,kad gali reiketi gal net kokiu 2 men.kol ipras...

Va,savaitgali pirma karta buvau palikusi mazyles tevams su nakvyne.Galvojau,ot pailsesiu,bet...ilgejausi as ju...savo mazuju zyzliukiu smile.gif .

Apie miega be pampiu as dar net negalvoju...mes i lauka dar su sauskelnem zygiuojam.Zirza,jei jau labai nori atpratinti,tai manau,kad teks nakti keltis ir sysinti mazius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neroli.s: 10 rugsėjo 2013 - 15:23
neroli, bet iki jusu darzo dar gal 100 kartu viskas pasikeis.. as ir kazkaip buvau beveik itikejus, kad maniskiams pratinimosi procesas uztruks ilgai, nes vienu metu tokie bailiukai buvo patape - svetimu zmoniu baidesi, su vaikais neypatingai i kontakta ejo. bet va dabar siom dienom stebiu juos - kaip kad pakeite kas vaikus butu, kol per savo pajurio kaima pervaziuojam, pasisveikina turbut su visais vietiniais ir turistais, atsimojuoja, suniukus visus isbuciuoja, su vaikais zaislais pasikeicia, kartu smeli pakapsto doh.gif tokie socialus patapo. tai jau spirgu, kad tik greiciau tas darzas ateitu, kad vel nepasikeistu viskas i priesinga puse per tas likusias pora savaiciu doh.gif nors, aisku, ner garantijos, kad tam darze viskas taip is karto sklandziai ir vyks. nu ziuresim. nesiprogramuosiu.

zadi, baltai pavydu, kad viskas taviskems taip sklandziai 4u.gif kad ir toliau taip! jo, svarbiausia, kad ligos nepradetu pulti..

aha.. pansu, kad teks keltis del tu sauskaleniu. o galvojau, gal koki burta pasakysit smile.gif
mes su pampiais jau niekur daugiau, tik i lova. tiesa, dejau dar ir kelionej, nes pabijojau, kad masinoj sededami nepajus, ar uzmigs bevaziuodami, tai bus avariju. kas keisciausia, kad net su pampiu sededami zyze, kad nori i tulika. sakiau, taigi kraukit i sauskelnes drasiai! - ne, vis tiek mama stok, norim ant puodo. kazkaip gan greitai nuo ju ir atprato.
mes tik turim beda su julyte. atsisakius pampiu labai padaznejo antro galo uzdegimukai unsure.gif siaip ji megeja rankas kaisiot, matyt, ir prinesa ten ko nereikia.

ai, tiesa, dar mazyle labai daznai pradejo i burna rankas kisti. ne tai, kad pirsta ciulptu, bet laizo ji jas, pirstus kramto - zodziu, toks vos ne nuolatinis uzsiemimas. kiek pamenu, tai prasidejo dar iki to, kai soskiu atsikratem. net nezinau, kas jai cia uzejo. galvojau, gal nusiraminimo tokiu budu iesko. bet kisa ji tas rankas ir kai geros nuotaikos yra. is vietines pediatres ne kazkoki patarima isgirdom - ale tept kokiu tepalu specialiu atpratinimui nuo kisimo i burna. kazinau.. nebuvo kam nors is jusiskiu taip? idomu, kokios priezastys.. bandau labai neakcentuoti, bet vis tyliai istraukiu ranka is burnos. daugiau ir nezinau, ka cia su tuo iprociu tokiu daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2013 09 11, 00:43)

ai, tiesa, dar mazyle labai daznai pradejo i burna rankas kisti. ne tai, kad pirsta ciulptu, bet laizo ji jas, pirstus kramto - zodziu, toks vos ne nuolatinis uzsiemimas.


o kaip pas jumis su dantim reikalai? visus jau turi? Mano vienas auginasi antruosius kruminius tai prasidejo ir seiletekis, zirzlumas ir kisimas ranku ir zaislu i burna.

Nugi blyn, kaip visom pavydziu del pampiu atsikratymo blush2.gif Zino,kad tuoj kakos- pritupia, sustingsta ir stumia, paklausus ar nori kakos, sako- nera kakos, o po poros min eina issisketes ir sako, kad kaka yra doh.gif ant puodo pasedi pora sekundiu ir stojasi, eina, niekaip neislaikau verysad.gif
Atsakyti
nu vat tame ir reikalas, kad su dantimis jai jau baigtas reikalas, pilnai visus turi. tai vat ir nezinau, kas cia mano mergaiciokui..
brolis tai labai seilejasi, bet jam paskutiniai 4 kruminiai jau puse metu turbut lenda ir niekaip iki galo taip ir neislenda.

oi, fatima, pas mus su kakokjimu tai jie gudria sistema atidirbo doh.gif kakoja tik kai i lovas pietu miego suguldau. tada abu lovoj atsistoja, kazkodel paklausia, ar galima kakot ir krauna i pampi biggrin.gif i tulika irgi nenori daryt. atsisede pastena vaizdziai ir sako "viskas". kartais julyte padaro, bet siaip laukia "pampio valandos". jei tuomet neiseina, nukelia vakariniam pampiui. arba i kita diena kakojima perkelia doh.gif nu gudruoliai, zodziu...

o tu darbuose, kai taviskiai darze? ar dar atsotogauji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2013 09 11, 16:14)
i tulika irgi nenori daryt. atsisede pastena vaizdziai ir sako "viskas".

o tu darbuose, kai taviskiai darze? ar dar atsotogauji? smile.gif


bandziau ir as sodint ant tuliko- grazu ziuret kaip vaizduoja stenancius, tada pasako ssssss ir lipa lauk nuleisti vandenio

I darza eina kaip kareiviai- apsiginkluoja masinytem,tasytem,minkstais zaislais ir su teciu zygiuoja, gerai jei dar speja mane pabuciuot, bet daznai tarpduri tik oro bucinuka paskubom pasiuncia.
Siandien, po pietu, skambina darzelio direktore ir sako, kad Adas vemia. Nulekiu i darza- o ten puse grupes vemia. Vakare ir Domas pradejo. Neviduriuoja, tempos nera. Tai net ir nezinau, ar cia koks virusas ar apsinuodijo kuo, kad taip staigiai tiek vaiku pasiligojo. Ziuresiu kaip ryt jausis, tikiuosi neprades viduriuot.

Prastai man su darbu- mano vietos nebera, o kito neturi ka pasiulyti...
Atsakyti