labos
nu rimtai, numirojus jau visai tema.. matyt isties vasara ir darbai daro savo
nepradinkit, moteros! labai jusu visu pasiilgstu
pamaciau keleta nuotauku feisbuke - nu bliam, kaip paauge vaikai, nesitiki! jau visai zmoguciai, nebe tie leliunai, kokius atsimenu..
pas mus kazkokiu grandioziniu naujienu nera. atostogaujam dabar LT - as jau antra menuo cia, vyras tik dabar prisijunge. labai man smagu buvo vienai su vaikais pabuti visa menesi - rimtai, kaifavau. tevai kazkiek padejo, kiek ju jegos leido, bet ir maziai jau susavarankiskejo gerokai. tokie idomus darosi - ypac kalbejimas jiems "amziaus" pridejo, prisijuokiu besiklausydama isvedziojimu
seneliai visi irgi tirpsta nuo siu anuku - man taip smagu matyti, koki grazu rysi jie tarp saves kuria
su pasiekimais pas mus taip vidutiniskai, bet nebesuku del nieko galvos. ant puodo sedi abu - julija kazkaip greiciau (praktiskai per pusdieni) ismoko, puikiausiai pasipraso, o jokubas vis dar prigamina avariju, bet diena dienai nelygi. tiesa, migdau dar su pampiais - nezinau net, ar jie jau tam pasirenge. pastebejau, kad po miegu ju pampiai buna nu tokie bombonesiai, pilni pilni, tai jei nuogom dupcem palikciau - nespeciau ciuziniu keisti
o kaip jus - zadindavot nakti nusiusinimui?
soskes vis dar burnoj
vis keliu ir keliu i galas zino kada
tipo "rytoj".. nu amzinai su jom neliksim - tik tuo guodziuosi.
valgyt patys tai tingi - kartais pavalgo, kartais rekia, jog mamos nori. pietus sumaitinu pati, nes jei palikciau juos ramybej, butu is lekstes sunaikinti tik makaronai/ryziai/duona, o visos mesos ir darzoves tvarkingai paliktos. vis dar reikia gudrybiu sveikesniam maistui isiulyti..
su kalbejimui nerealiai prasimuse lietuvoj budami - progresas akivaizdus, bet panasu, kad anglu k. visai pamirso - supranta, bet kalbet nebekalba. kaip cia bus nebezinau.. tikiuosi, kad atgamins iki darzo pradzios.
abu vis padraugauja, pasimusa, vel pasibuciuoja - ir taip uzsuktas ratas. labai jau net ir nebereaguoju. paneliukas tik mano toks is verksniu gimines - jei tik kas, tuoj kakaryne paleidzia. ir dar taip garsiai. siaip gan isteriskos naturos ji, visko reikalauja rekimu. nepatinka man tai, labai nepatinka, bet nebezinau, kaip tuos bliovimus isgyvendinti. visaip bandom kalbetis, bet jokios veiksmingos taktikos dar neradom. siaip matau, kad julijai labai sunku buti dvyniu - sunkiai ji dalinais demesiu, tokia gan pavydi, savininkiska, kai kalba apie mama sukasi. ji kaip maza erkute - kai isisiurbs, tai nebepaleidzia. sugalvos, kad nori siuo metu ant ranku - ir viskas, nusisaukit visi, dzin, kad tavo rankos miltuotos ar dar kokios, mesk ir imk ja kuo greiciau, nes toki triuksma uztaiso
ir uzsispyrusiai ilgam. o ir as tokios ozkos naturos - kuo labiau prie manes kimba, tuo labiau nustumt norisi. tai visokiausiu ivairiausiu jausmu man sitas vaikas sukelia...
ir siaip - per ta menesi priprato tiek abu su manim buti, kad dabar kitus sunkiai net prisileidzia. is serijos - gerima ne tai, kad turi jiems paduoti (nors ranka pasiekiamas), bet dar ir paduoti turi butent mama. nakti paglostyt ne bet kas, o mama. ir daugeliui dalyku taip. esu ju asmeninis vergas
vargina tai truputi.
su miegais kazkaip visaip pas mus. visuomet nors vienas buna neramus: kelias dienas julija miega kaip kudikis be pertrauku, bet jokubas bent pora kartu pravirksta, paskui pasikeicia.. praktiskai kasnakt tenka po kelis kartus keltis. tik tiek, manau, mums cia soskes juoda darba daro - prabunda po kokio sapno, soskes neranda salia ir uzsibliauna, kad nori jos uzmigimui. tikiuosi, kad ju atsikracius, pageres reikalai su miegais. siaip pradejo gan sunkokai dienos miegui migdytis - jau vienu metu pradejau tyliai panikuoti, kad tik rupkes nesumastytu isvis dienos miego atskratyti
bet kasdien bent jau po 1,5-2 val ismiega - tik va beveik tiek pat migdymasis trunka. veda mane letai is proto tie ju cirkai lovose dienos metu..
tai vat tokios spalvotai kasdieniskos musu dienos.
pasipasakokit, kuom jus gyvenat!
trakva, kaip tavo pacios sveikatos??