Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Dvynukų namai

Labuka,

Trakva,linkim kuo greiciau atsigauti,sustipreti 4u.gif 4u.gif O telefoniuko Nr.issiunciau-pasimatysim smile.gif
O gal kas dar turit vasaros planu Palangoje-butu smagu vel susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neroli.s @ 2013 05 29, 13:49)
Labuka,

Trakva,linkim kuo greiciau atsigauti,sustipreti  4u.gif  4u.gif O telefoniuko Nr.issiunciau-pasimatysim  smile.gif
O gal kas dar turit vasaros planu Palangoje-butu smagu vel susitikti  mirksiukas.gif


Mes prisijungtume is Klaipedos thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif
QUOTE(neroli.s @ 2013 05 29, 13:49)
Labuka,

Trakva,linkim kuo greiciau atsigauti,sustipreti  4u.gif  4u.gif O telefoniuko Nr.issiunciau-pasimatysim  smile.gif
O gal kas dar turit vasaros planu Palangoje-butu smagu vel susitikti  mirksiukas.gif

Mes planuojam gal keliom dienom kada, turiu numeriuka tai pasuksiu, labai noreciau vel pasimatyti wub.gif
Trakva kuo daugiau teigiamu emociju ir sustiprejimo mirksiukas.gif
Na ka, o man rytoj paskutinis pasispardymas, baigiamojo gynimasis ax.gif Tikiuosi kad viskas pavyks puikiai smile.gif Buvau uzsikasusi su rasymu ir visais tyrimais iki ausu, bet jau matau sviesa tunelio gale smile.gif
Atsakyti
Kur dingot unsure.gif
Na ka, bakalaurinis apsigintas, 9 ax.gif Jeeeeeeeeeeeee clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Pagaliau bent jau tris menesius turesiu tikrai jau vaiko prieziuros atostogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(feju feja @ 2013 05 30, 21:58)
Kur dingot  unsure.gif
Na ka, bakalaurinis apsigintas, 9  ax.gif Jeeeeeeeeeeeee clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Pagaliau bent jau tris menesius turesiu tikrai jau vaiko prieziuros atostogas  thumbup.gif


Sveikinu !!!!:4u: Linkiu nuostabiu tu 3 menesiu smile.gif ir lauksime pajuryje.
Kristute,smagu butu,kad ir tau pavyktu prisijungti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(feju feja @ 2013 05 30, 22:58)
Kur dingot  unsure.gif
Na ka, bakalaurinis apsigintas, 9  ax.gif Jeeeeeeeeeeeee clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Pagaliau bent jau tris menesius turesiu tikrai jau vaiko prieziuros atostogas  thumbup.gif

4u.gif ,saunuole,smagiu vaiko prieziuros atostogu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Ar yra dar gyvų? bigsmile.gif Mes nuo rytojaus 18 dienų būsim Palangos Gintare, tai jeigu bus kokių susitikimų, prašau parašykit AŽ kokius kontaktus. Labai būtų smagu susipažint bigsmile.gif Nežinau dar procedūrų tvarkaraščių, nei dienotvarkės, bet gal ištaikytume smile.gif
Atsakyti
Labukas,

tik dabar pamaciau Mergaiciuko zinute-telefoniuka i az parasiau,tikiuos,kad pavyks prie SM prisijungti ir pamatyti,nes,kaip suprantu,jau Palangoje.

O mums tai kazkoks sunkokas laikotarpis-seniau budavo taip palyginus lenga-uzsizaisdavo pacios,o dabar man bet koki smulku buities darbeli sunku prieiti padaryti,nes zyzymai po zyzymu...Pasidalinkt,ka jusu vaikuciai megsta veikti,kaip su jais uzsiimat,nes man jau fantazija nebenesa...
Atsakyti
Sveikos,
kaip čia tylu ramu. jau du mėnesiai kaip dirbu ir žinokite viskas yra daug geriau nei įsivaizdavau. Kol nedirbau taip sunku buvo įsivaizduoti, kaip čia vaikai bus be manęs kaip aš be jų visą dieną, ogi visai normaliai biggrin.gif kai grįžtu namo dukrytės džiaugiasi, o kai savaitgali pabunda ir mato mamą o ne senelį tai klausia o kur diadia biggrin.gif
dėl vaikų užimtumo tai visų pirma tai dabar dažnai sesės žaidžia tarpusavy, bėgioja su kažkokiais žaislais, vakar kuku žaidė, su gydytojo instrumentais alia gydė viena kitą, kvatojo čiauškiant nu žinokit negalėjau atsižiūrėt ir atsistebėt biggrin.gif dėl zyzimo įvairiai būna, kartais visus buties darbus galima padaryt o kartais nieko. naują būdą turi atkreipt dėmesį į save ir atitraukt nuo darbų, atbėga ir pasiprašo ant puodo ("kaku") aišku meluoja biggrin.gif nes žino kad viską metu ir lekiu sodint ant puodo.

Mes jau ~3 savaitės gyvenam be soskių ir prašomės ant puodo, viskas įvyko neplanuotai. Vieną vakarą nepaprašė soskių tai nedavėm, mažoji užmigo tarsi visą gyvenimą gyvenusi be jos, o kita truputį paisterikavo, reikėjo apkabint pamyluot kol užmigs, ir taip pat du kartus naktį, o jau kitą dieną per pietų miegelį net nepaprašė. tfu tfu tfu aš tikėjausi milijoną kartų blogesnės situacijos, o čia visiškai nieko beveik smile.gif su puodais tai gyvenom be pampių jau seniai, o vieną dieną žiūrim kad prašosi ir pataiko taip ir įsivažiavom ir vat, kolkas pampius naudojam naktiniam miegui ir kartais jei toli važiuojam.

taigi grįžtant prie užimtumo tai jos aišku rinktųsi kažką veikti kartu, pvz piešti flomasteriais, guašu, lipdyt" plastelinu, aišku jos galėtų tą be priežiūros daryti bet tada laikykites namai biggrin.gif labai mėgsta lipdukus klijuot, perku tas knygeles su lipdukais, yra kur daug rutuliukų įvairių spalvų tai šitos ilgesniam laikui užtenka. Lego, su vežimėliais laksto sodina lelias, virtuvėlė jau atgyveno savo laiką o buvo labai populiari, dabar šiaip indus tampo. Na pažiūrim animacinius filmukus masha ir medved ir atradau netyčia "Uki", labai patinka, ten daug serijų po 7 min. mažiesiems manau labai tinka. Pro langą žiūri, prie lango pastatėm dvi kėdes tai ten užlipa ir laukia autobusų biggrin.gif na ir šiaip randa veiklos sau, yra kelios delionės. Bet čia prikaluso nuo nuotaikų, kartais gali bandyt viskuom užimt ir vistiek zyzimas riksmas visą dieną, o kartais žiūri niekuo ypatingu neužsiima bet ramuma namuose ir nelipa ant galvų. kai esu virtuvėj tai ateina prašosi pasodint į jų kėdes, ten knygeles pavarto arba delioja pagaliukus skirtus sumuštiniams, na tuos įvairių spalvų biggrin.gif kartą pabandžiau duot tai patiko deliot pagal spalvas ir kas įdomu niekur nekiša kur nereikia, neišneša iš virtuvės. vat, na aišku lauke geriausia bet čia kaip gaunasi su laiku ir oru.

dėl užimtumo gerai būtų kad ir kitos mamytės pasisakytų, labai aktualu smile.gif

jau ir pamiršau ką dar norėjau parašyt smile.gif
Atsakyti
Taip taip-laukas pats geriausias "uzimtumas" smile.gif Mes kiekviena diena bunam prie juros,o ten ir akmenukai,ir smelis,ir vabaliukai,o dar vis draugu susiranda.Tik,buna,kad bega man i skirtingas puses...tada jau normaliai pabegioju.Siandien tai Rusne kai nuruko,tai kol as Smilte vezime itaisiau,Rusnes jau ir nematyti...o dar visokios bobulytes "komentuoja"...
Siaip tai dar Palangoje zmoniu visai mazai,tai pliazai kol kas "musu"-panos karaliauja,o po to tai nezinau kaip bus,nors einam ten,kur maziau liaudies.
Siandien daviau zaisti su makaronais,tai deliojo i indukus,bet po to viska ismete,tai kartu tvarkem.Dar duodavau su bliudukais pilnais vandenio ir putu pazaisti,bet kai pradejo po visur nesioti ir pilstyti,tai teko si "malonuma"pamirsti.
Atsakyti
Sveikules,
seniai ir as bebuvau nosi ikisus - vis ilendu, paskaitau, bet parasyt nesusikaupiu.

visu pirma - linkejimu glebys Trakvai! laikykis, duok zinot, kaip sekasi, butinai.

Feju fejai linkejimai apsigynus 4u.gif

mes kazkaip gana vienodai gyvenam, su visokiais pabangavimais, bet taip lyg ir turetu buti smile.gif
su visokiais pratinimais-atpratinimais, labai pritariu Zadi, kad skubeti neverta. dar karta isitikinau, kad ateina laikas ir pokyciai patys be dideliu pastangu ima ir "isigyvendina". pradejom mokytis ant puodu sedet, tai Julijai reikalas uztruko lygiai diena - pirma diena buvo balu kruva, o antraja diena eme ir pasisake pries "reikala", pagavom, ovaciju kruva, nuo to laiko - visus sysius sekmingai daro i puoda (aisku, avariju neisvengiam), kartais ir rimtas reikalas ikrenta, nors ji kazkaip sugeba Nr. 2 kraut miego metu, kai pampis uzdetas. zodziu, absoliuciai jokio streso. o Jokubas, ka.. neseda nors tu ka. vis aiskina "Jokubas - beibis, uzdek pampi" biggrin.gif tai ir nespaudziu.. dedu trauzus, bet avarijos nuolatines, puodo net neprisileidzia is tolo.
su soskem reikala vis keliu iki begalybes.. abu daiginasi dantis, tiksliau - merguzelei paskutiniai keturi isdygo net nepastebejau kaip, o mazius - kankinasi, seilejasi, nervingas, soskes sugrauzia negyvai per miegus. tai vis dar noriu pralaukti ta perioda. bet jau imsiuos imsiuos, norisi i darza be gryzunu.
siaip su sneka labai progresas didelis, dienom tobuleja - dziaugiasi mano sirdis. o ir linksma, net ir bajeriu paskaldo, melai visokie lenda ir t.t. grazu klausytis smile.gif reiks, sakiau, pakonspektuoti, kad isliktu geriausi perlai biggrin.gif mano didziam dziaugsmui, pradejo gan aiskiai skirti, kuria kalba su kuo kalbeti - zodziu, protingeja surskiai..
pastarasias savaites praktiskai visas pratupejom prie juros - tai vieni draugai, tai kiti lanke, su visais lekem i HR. gera taip.. dar ne sezonas, zmoniu mazai, oras puikus, vanduo "ne per karstas" - zodz, toks lietuviskas puikus vasaros sezonas, tik tiek, kad zmoniu beveik nulis. budavo, kad dideliausiam pliaze patys vieni karaliavom.
sekmadieni keliaujam i LT. liksiu ten viena su vaikais visus 2 menesius - tikiuosi, kad tevai kazkiek pades, nes kitaip mano mentalinei sveikatai bus kapiec.. labai jau isreikstas "terrible two" siuo metu vyksta: su visais pagrazinimais. isterijos, draskymaisi, klykimai del visisku nieku, kai pagalvoji. na, ne istisai, bet kasdien po koki posma tenka isklausyti. Julija ziauriai netoleruoja nieko kito salia mamos, tai ta kova del demesio labai jau kurybingai pasireiskia. kaip kad Zadi rase, kad jos panos prasosi kaku, tai manoji madam istisai "uzsigauna". nu taip feikina, kad baisu ziureti, aktore ta mano.. o po tokios alia "popos" turiu tuoj pat imti ja ant ranku. jei reikalavimas praignoruojamas (alia gi nieko tokio...), tai tenka tokia drama kartu isgyventi, kad ojoj. tai vat ir mokomes kartu.. nerealus kantrybes isbandymas tie mano vaikai.. nelengvas jiems dabar metas (gaila man ju, isties), bet nelengvas ir man. musasi irgi daug, tiksliau, bet kokios nuosavybes apraiskos i tam tikra daikta rodomos kumsciais, nagais, ragais ir kuom tik ne. nu bet bandom, bandom.. jau vis dazniau suveikia visokie "pasikeiskit", "graziai paprasyk", "tavo eile, mano eile" ir t.t. bet be suaugusio isikisimo - sansu dar nedaug.
del veiklos.. kazkaip pastaruoju metu vis dazniau patys su savim uzsiima. bet manieji bendru veiklu nelabai linke vykdyti (tuoj susipesa), dazniau kiekvienas savo darba dirba. svarbu juos kazkaip nukreipt tinkama linkme, o tada jau, ziurek, ir koki kompa ramiai galiu isijungt bent 15 minuciu smile.gif megsta skaityt, piesti, Julija dainuoja labai daug smile.gif visokie vaizduotes zaidimai prasidejo (kirpyklos, gydytojai, garazai, oro uostai ir t.t.). siaip tai man ir paciai smagu isitraukti kartais smile.gif lego pas mus namie vis dar labai valdo. turim jau nemenka Duplo kolekcija, tai statom kartu namus, kranus, kavines, garazus ir ko tik ne. kai oras siltas - istisai lauke. kieme visokiu masineliu pilna, tai vienas kita stumdo.. kreidelem jau visos plyteles ir namo sienos apipaisytos, bet sitas uzsiemimas labai uzskaitomas smile.gif vanduo dar valdo.. ramu bent pusvalandi buna, kai abiem iduodu po laistytuva ir davai man geliu abu laistyt. ar kokia slanga vandens pajungiu - krumeliais, medeliais pasirupina... dama, tiesa, ziauriai man visas geles nuskabo, kazkokia silpnybe jai... Jokuba, kai krize istinka, pasodinu i masina: net apsitaskydamas burzgia, vairuoja, visas lempas sujungia, visus veidrodzius nureguliuoja. uzsiemimo - bent pusvalandziui.. Julija tuo metu keleive buna, veidrodi atsidarius blakstienas dazosi. mirimas totalinis... biggrin.gif
neroli, kai man kazka paciai nuveikti reikia "be trukdziu", o abu masalai trinasi apie kojas, tai dazniausiai duodu jiems daryti "ta pati". jei valgyt gaminu, tai abiem kedes prie virtuves stalo pritraukiu, po pora puodu, po pora irankiu i dantis iduodu ir dirbam kartu. ipilu ir jiems miltu po koki sauksta ar makaronu sausu (svarbu juk, kad viskas butu "tikra"), tai nors galiu ramiai pasisukinet. jei namus tvarkausi, po sluota iduodu. ir pan. nu mums tai suveikia dazniausiai. apskritai, fraze "ar galetum padeti mamai padaryti...(ta ir ta)..." yra be proto galinga. jie tada tokie reiksmingi pasijaucia ax.gif nesa, pvz., po viena sudziuvusi ziedlapi is kiemo vazono i virtuves siuksliu deze, kelias ilgas, ziedlapiu daug, bet jau toks svarbus tas darbas... biggrin.gif ir pan. siaip sunku kazka ir patarti, nes pomegiai labai greitai keiciasi. o ir priprate jie prie galybes zaislu, tai ir tikisi vis kazko naujo. pamenu, pati vaikystej turejau keleta zaisliuku, tai jie man ilgus metus "grojo" ir net neisivaizdavau, kad gali jie nusibosti ar pan.. o sitiems.. kaip kazkuri cia rase - buvo virtuvele aukstumose, bet dabar jau nebeidomi.. reikia nauju pramogu. tai vis pasilankom zaislu pardese. nauja bezdeluske - vis issigelbejimas porai dienu. nesu as labai uz tokia strategija, bet prisipazinsiu, kad retkarciais jos griebiuosi. o kokios karuseles, lunaparkai, zaidimu kambariai? juk Palangoj siuo metu ju tikrai turetu buti.. blogom dienom nevengciau ir kokiuose prekybcentriuose pasilankyti - juk buna ten pramogu vaikams.. kiek zinau, Vilniuj, Oze, viena kepykla vaikams organizuoja pamokeles, kaip duona kepti, vaikai gali patys padalyvaut procese. na, tokio tipo pramogas turiu omeny. teatras, kinas? gal bendraamziu pazistamu turit - tokiu atveju daug ir nereikia, suleidi vaikus kartu ir jiems jau pramoga smile.gif arba apsilankyti pas kitas mamas su vaikais: nauji namai, nauji zaislai. mes va dar turim keleta vietu, kur labai patinka maniskiams lankytis: zoo parkas su visais jo gyvunais, ten dar didele zaidimu aikstele, traukinukas, batutas (!! o! cia dabar superiskiausia pramoga!); keletas parku su antimis (tik duona apsirupinu is anksto, dideliais kiekiais...); kaimelis su upe ir DAUG akmenuku pakrantej; pasivaiksciojimai su paspirtukais; ir t.t., ir pan. taip ir kaitaliojam kasdien, kad nenusibostu smile.gif
Atsakyti
dar klausimelis: gal kas esat susidure su auksiniu stafilokoku? Julytei rado pagausejusi kieki (maksties iskyru tepinelis parode), buvo pabertas uzpakalis. dabar, ziuriu, ir maziui panasus reikalas eme rastis. nieko gydytoja neisrase (ir gerai, nes nenoriu pulti prie antibu), tipo, praeis savaime. bet kiek neramina, kad ir kitam vaikui panasus simptomai jau po geroko laiko tarpo pradejo reikstis. kazi, kuom cia pakovot su siuo reikalu? girdau abiems dabar probiotikus. gal dar ka papildomo imuniteto stiprinimui reiketu? tokia, alia, savigyda, bet kad jokio doro patarimo is pediatres nesulaukiau..
Atsakyti