Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2013 10 15, 07:22)
Panos, gal kuri neseniai ejot Barranco del Inferno tarpekliu? Zinau, kad jis uzdarytas, bet bent jau rusai juo eina. Idomu butu suzinoti lietuvaiciu ispudzius  smile.gif

Esu kalbėjus su kaimynu(ispanu) apie šį tarpeklį, tai sakė ne visada ten didelė vandens srovė būna. Sakė geriausia eiti žiemą. smile.gif
Po to pažiūrėjau google ir taip pat radau skirtumus g.gif
http://fotos.panageo...ierno_43032.jpg
http://upload.wikime..._Infierno_9.JPG

Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2013 10 15, 14:26)
Bet ne visi tobulai moka anglu kalba,o taip ir apsishauti galima,kad ir kelione liks nemiela schmoll.gif
Papildyta:

Sa
kot sausis nesezonu laikas,bet kad zmones raso,kad kovo salciau nei sausi g.gif

O tai kada tada ten tas tikrasis sezonas? g.gif Ten visada juk oras geras. Agentūros pradeda vežti nuo spalio, veža iki pavasario, pats gali visus metus važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2013 10 15, 13:26)
Bet ne visi tobulai moka anglu kalba,o taip ir apsishauti galima,kad ir kelione liks nemiela schmoll.gif

Nesamone, puikiausiai apsieinam be tobulos anglu kalbos. Kai labai reikejo ir ispaniskai gestais ir visaip kitaip susikalbejom. Reikia noro smile.gif

QUOTE(Gabara @ 2013 10 15, 14:17)
Esu kalbėjus su kaimynu(ispanu) apie šį tarpeklį, tai sakė ne visada ten didelė vandens srovė būna. Sakė geriausia eiti žiemą. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 10 15, 08:22)
Zinau, kad jis uzdarytas, bet bent jau rusai juo eina.

Kodėl jis uždarytas? Buvau įtraukus jį į planus.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 10 15, 16:19)
Nesamone, puikiausiai apsieinam be tobulos anglu kalbos. Kai labai reikejo ir ispaniskai gestais ir visaip kitaip susikalbejom. Reikia noro  smile.gif
drinks_cheers.gif

Sutinku, tikrai, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 10 15, 15:24)
Kodėl jis uždarytas? Buvau įtraukus jį į planus.

Uzdarytas, ale krenta akmenys nuo uolu, nesaugu ir t.t. Yra uzdaryti vartai. Nepaisant to, turistai perlipa juos ir keliauja. Manau, ispanai, "nusieme" atsakomybe nuo saves ir tiek. Bet zmones kaip ejo tuo marsrutu, taip eina.
Cia tas pats, kaip vaziuojant link Punta de Teno. Didziausias zenklas, kad vaziuoti draudziama. Nepaisant to, zmoniu vaziuoja labai daug.

P.s. sezonas Kanaruose visus metus. Orai - laimes dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 15 spalio 2013 - 16:28
LABA_GAL KAS PASAKYTUMET .KAIP SU AUTOMOBILIO NUOMA? PAGAL MANO ZIURETAS NUOMUOS AGENTURAS_SIEMET BRANGIAU NET 100EURU.AR NE TEN ZIURIU?
Atsakyti
QUOTE(lobela @ 2013 10 15, 17:38)
LABA_GAL KAS PASAKYTUMET .KAIP SU AUTOMOBILIO NUOMA? PAGAL MANO ZIURETAS NUOMUOS AGENTURAS_SIEMET BRANGIAU NET 100EURU.AR NE TEN ZIURIU?

O kur žiūrit?
Atsakyti
QUOTE(lobela @ 2013 10 15, 16:38)

Cabreramedina, Cicar, autoreisen...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 10 15, 17:54)
Cabreramedina, Cicar, autoreisen...

http://www.autospluscar.com/
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 10 15, 17:00)

Kainos labai geros. Tik idomu SCDW su 0 francize ir ar ieina stiklu, padangu ir veidrodeliu draudimas g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti