Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 04 05, 20:05)

Ėt, gražu buvo...

eina sau....ir kodel as toki geri praleidau....isirasau i must see sarasa 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 06, 17:19)
Aukstaite,labai aciu 4u.gif dabar jau viskas aisku smile.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif

O delfinus ir banginius Pilotus stebeti tikrai tikras geris wub.gif ,
banginukai irgi tokie mieli, bukasnukiai, taip ir norejosi istiesus ranka glostyt.
Mes irgi plaukem ne tuo didziuoju-triusminguoju laivu, na nera man prie sirdies toks triuksmas ir makalyne. schmoll.gif Niu gal jau senstu. biggrin.gif
O siaip tai kam kas patinka. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 04 05, 22:28)
kai plaukėm pirmą kartą per didįjį bangavimą (sakau didįjį, nes jis tikrai toks ir buvo, t.y. nebuvo įmanoma praktiškai nustovėt, net kapitonas sakė, kad labai banguota), tai dvynės sėdėjo prie manęs prilipusios ir joms buvo gana baisu dėl to laivo vartymo), o mažoji užmigo man ant rankų nuo supimo, tada prabudo pavėmė ir toliau užmigo - pramiegojo visą plaukimą. Vaistų vaikams daviau Biodramina, bet mažajai jo beveik neteko, nes prie pabaigos buvo, tai matyt dėl to ir vėmė. Didžiųjų nepykino. Kai plaukėm ramią dieną, tai visos mergos siuto po laivą, džiaugėsi vaizdais ir norėjo, kad banguotų biggrin.gif Buvo labai labai gerai. Vaistų negavo šį kartą nei viena. Biodramin'os veiklioji medžiaga yra ta pati kas Cinfamar'o, tiesiog kai pirkau, vaistinėj vaikiško Cinfamar'o nebuvo ir pasiūlė Biodramin'ą. Tikrai veiksmingas. 
**didžiosios prieš gerą mėnesiuką tik pradėjo ir jau neblogai patobulėjo smile.gif O mažiukę irgi bandėm statyt, bet dar anksti - sakėm kitais metais bus pats tas smile.gif

Noriu pasiteirauti del vaistuku CINFAMAR ir BIODRAMIN. ax.gif
Jus juos pirkot vaistineje Kanaruose ar siaip kur kitur, tarkim internetu pirkotes? mirksiukas.gif Busiu dekinga uz info (galit ir i AZ brukstelti jei nesunku) nes aktualu. Lietuvoje siu vaistuku nera.
Kokia ju kaina?
Et vyktu kas dabar is vilnieciu i Kanarus, paprasyciau pora pakuociu nupirkti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 07 balandžio 2013 - 11:11
Kadangi juros liga mane labai greit ''suima'',tai Lenkijoje nusipirkau AVIOMARIN,deja,ten tik 5tabletes-nepasiziurejau pirkdama doh.gif Bet tikiuosi,kad uzteks.Parasyta,kad tinka nuo 6metu,bet amerikonai ji siulo duoti nuo 2metu.

O minetieji Cinfamar ir Biodramin yra lygiai tas pats vaistas,kaip ir Aviomarin.Taigi,jei kas bus Lenkijoj,galima be recepto jo nusipirkti smile.gif .

Lietuvoje parduodamas Avioplant(augalinis) manes ,deja,neveikia.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 07, 17:50)
Kadangi juros liga mane labai greit ''suima'',tai Lenkijoje nusipirkau AVIOMARIN,deja,ten tik 5tabletes-nepasiziurejau pirkdama doh.gif Bet tikiuosi,kad uzteks.Parasyta,kad tinka nuo 6metu,bet amerikonai ji siulo duoti nuo 2metu.

O minetieji Cinfamar ir Biodramin yra lygiai tas pats vaistas,kaip ir Aviomarin.Taigi,jei kas bus Lenkijoj,galima be recepto jo nusipirkti  smile.gif .

Lietuvoje parduodamas Avioplant(augalinis) manes ,deja,neveikia.

Dekui, turesiu omeny. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos žiemiškoje Lietuvoje. Mes vakar vėlai pasiekėmė namus. Buvom beveik dvi savaites-per mokinių atostogas Kanaruose: pusę Tenerifėje, pusę Gran Kanarijoje. Viskas pavyko puikiai, pirmą kartą patys organizavomės, skridome su vaikais, tai jokių nesklandumų. išvykome apsirgę, bet jau lėktuve vaistų nebedaviau, du maišus ir parsivežiau tongue.gif Įspūdžiai: Tenerifė kaip visad aukštumoj, o vat Gran kanarija prieš ją labai nublanko. Gamta Gran kanarijoje aišku irgi labai graži, gražių daug vietų, bet jau servisas, gatvės, kurortinės vietos tai doh.gif mes gyvenom Playa del Ingles. mano vyras palyginimą tokį pasakė, su kuriuo labai sutinku: Tenerifė ir gran kanarija kaip Nida ir Šventoji- gamta lyg labai panaši, jūra ta pati, bet ne tas ax.gif jau grįždami namo nusprendėm ,kad tikrai dar ten grįšim, su vaikais, bet turbūt tik į Tenerifę. Išvažiuodama susidariau nuomonę, kad daugumai gran kanarija labiau patiko. gal mes tik taip pataikėm, aišku matėm, ir aplankėm daug gražaus, ir vietų ramesnių matėm, bet tenerifė mums arčiau wub.gif labai neturiu laiko visko aprašinėti, o ir žinios kartojasi. Jei kam reikia kokių šviežių patarimų-visad prašom 4u.gif
Atsakyti
O koks buvo oriukas?
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 04 07, 12:10)
Noriu pasiteirauti del vaistuku CINFAMAR ir BIODRAMIN.  ax.gif
Jus juos pirkot vaistineje Kanaruose ar siaip kur kitur, tarkim internetu pirkotes?  mirksiukas.gif Busiu dekinga uz info (galit ir i AZ brukstelti jei nesunku) nes aktualu. Lietuvoje siu vaistuku nera.
Kokia ju kaina?
Et vyktu kas dabar is vilnieciu i Kanarus, paprasyciau pora pakuociu nupirkti.  blush2.gif

Cinfamar tabletes, ir Biodramina siurpiuką Kanaruose vaistinėj pirkom. Kainos dabar tiksliai nepamenu, bet man atrodo, kad už abu vaistus apie 10 eur sumokėjau blush2.gif Žinau, kad, kai verčiausi į Lt, tai nebuvo ta kaina baisiai didelė. Cinfamaro tablečių 10 pakuotėj (gert po 1 arba po 2), o tas sirupiukas tai gan greit vaikams naudojasi, nes nuo amžiaus priklauso ml kiekis.
Lietuvoje tik tie imbieriniai vaistukai yra, kurių poveikis panašus kaip ir psichologinio nusiteikimo smile.gif Jei problemų neturit, tai pakaktų ir jo, bet jei žinot, kad tai silpna vieta, tai geriau net pinigų nemest imbieriniams schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DidyšišBaišušiš: 08 balandžio 2013 - 12:30
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 04 08, 13:29)
Cinfamar tabletes, ir Biodramina siurpiuką Kanaruose vaistinėj pirkom. Kainos dabar tiksliai nepamenu, bet man atrodo, kad už abu vaistus apie 10 eur sumokėjau  blush2.gif  Žinau, kad, kai verčiausi į Lt, tai nebuvo ta kaina baisiai didelė. Cinfamaro tablečių 10 pakuotėj (gert po 1 arba po 2), o tas sirupiukas tai gan greit vaikams naudojasi, nes nuo amžiaus priklauso ml kiekis. 
Lietuvoje tik tie imbieriniai vaistukai yra, kurių poveikis panašus kaip ir psichologinio nusiteikimo smile.gif Jei problemų neturit, tai pakaktų ir jo, bet jei žinot, kad tai silpna vieta, tai geriau net pinigų nemest imbieriniams  schmoll.gif

Del psichologinio nusiteikimo tikrai palaikau jusu nuomone. drinks_cheers.gif
As cia daugiau del savo mazuju rupinuosi. mirksiukas.gif Nors vemimu dar niekad nebuvo.

Aciu uz atsakyma. mirksiukas.gif

Ar kas greitu laiku is vilnieciu vyks i Kanarus?
Jei sutiktu paprasyciau 1 ar 2 pakuotes siu vaistuku nupirkti. blush2.gif
Jei kas sutiktu brukstelkit prasau man i AZ. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 04 08, 20:59)
Del psichologinio nusiteikimo tikrai palaikau jusu nuomone.  drinks_cheers.gif
As cia daugiau del savo mazuju rupinuosi. mirksiukas.gif Nors vemimu dar niekad nebuvo.

Aciu uz atsakyma. mirksiukas.gif

Jei sutiktu paprasyciau 1 ar 2 pakuotes siu vaistuku nupirkti.  blush2.gif

Mes šeštadienį skrendam, grįšim balandžio 30, jeigu tinka, kad beveik po mėnesio atvešime, tai galiu nupirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 08, 12:56)
O koks buvo oriukas?

oras buvo apie 26-28, Tenerifeje tai tik saule, o Gran Kanarijoje uzslinkdavo debesiukai, kai kur stipresnis vejas, bet orus pataikem tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 04 08, 18:59)

Jei sutiktu paprasyciau 1 ar 2 pakuotes siu vaistuku nupirkti.  blush2.gif

man praeitais metais šių vaistukų parvežė viena forumietė wub.gif reikia paieškoti tik kur jie dabar padėti biggrin.gif ir galiu pasidalinti bent kažkiek mirksiukas.gif jei labai skubiai reiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 08, 21:58)
Mes šeštadienį skrendam, grįšim balandžio 30, jeigu tinka, kad beveik po mėnesio atvešime, tai galiu nupirkt  4u.gif

Oi jeigu nesunku tai nupirkit pora pakuoteliu bigsmile.gif , buciau labai dekinga, jei nebus sunku zinoma... blush2.gif
CINFAMAR turbut butu geriausia, nes tabletes jie, su skysciais neziurekit, ypac jei tik su rankiniu bagazu vaziuosit...kam tas vargas...
nors kiek pamenu registruota imat biggrin.gif
Kaip sekasi krauti lagaminus?
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2013 04 09, 20:14)
man praeitais metais šių vaistukų parvežė viena forumietė  wub.gif reikia paieškoti tik kur jie dabar padėti  biggrin.gif  ir galiu pasidalinti bent kažkiek  mirksiukas.gif jei labai skubiai reiktų  mirksiukas.gif

Aciu, Jolitele, turesiu omeny 4u.gif smile.gif
Kaip jusu Gruzija gyvuoja? Ne uz kalnu jau... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bakatita @ 2013 04 09, 11:28)
oras buvo apie 26-28, Tenerifeje tai tik saule, o Gran Kanarijoje uzslinkdavo debesiukai, kai kur stipresnis vejas, bet orus pataikem tai thumbup.gif

Smagu kad puikiai pailsejot. thumbup.gif
Atsakyti