Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2013 10 11, 23:06)
Rimtai, zinok  4u.gif

smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
gal patarsit kur ieskot tik skrydi pirkt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 10 11, 20:08)
drinks_cheers.gif , laiko uzima tikrai daug. Bet man planavimas, ieskojimas, laukimas beplanuojant, suteikia daugiau malonumo, nei pati kelione  4u.gif Ir kiek pakalbu su mergaitem, kurios planuojasi keliones pacios, visom toks pats jausmas  biggrin.gif

Ir man paieškos didelis malonumas, bet ir pati kelionė ne ką mažiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 10 13, 10:23)
Ir man paieškos didelis malonumas, bet ir pati kelionė ne ką mažiau biggrin.gif

Atostogos yra visada gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wwwlaima @ 2013 10 13, 09:03)
gal patarsit kur ieskot tik skrydi pirkt? smile.gif

Ryanair, Wizzair smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 09 20, 19:29)
Sveika smile.gif I kokį miestelį galvojat? Aš tai dar niekaip neišsirenku, esu kelias tinkamas datas į GK ir Tenerifę susiradus, viešbučiai aišku geresni į Tenerifę už tinkamas kainas, bet turbūt šiemet jau GK pasirinksim smile.gif

Laba smile.gif

Na musu planuose siemet irgi 90 proc. butu buvusi Gran Kanarija (antrakart i ja), tik dar nebuvom tikri ar vyksim, turbut kad nebe, na nebeeent pavasari... Ant kulnu lipo kita didele kelione, kaip mes sakom "kuprinine" , taigi prioritetas dabar ten.

Geliuk, mes irgi nuo sausio 1 d. buvom Tenerifeje, smagu buvo tokiu periodu ilsetis ten. mirksiukas.gif

Kazkas jau neatsimenu blush2.gif labai nerimavo del rodomos temperaturos, tikrai jos neziurekit, ypac Gismeteo daznai "gryba" pjauna, daugeliu atveju nuvykus visai kitaip buna, arba vienoj saloj pusej vienaip, kitoj kitaip. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kornellita @ 2013 10 11, 13:17)
Mes zadame pirkti is Teztur.
4-ems zmoniems(2 suauge ir 2 vaikai) savaitelei-10.000 lt.Saisio galas-vasario pradzia.

... oho blink.gif

Na cia mano nuomone. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pavyks @ 2013 10 11, 21:02)
Sausio 7d gali būti šilčiau nei vasario 7d., o gali būti ir atvirkčiai, kaip minėjau, čia laimės dalykas 4u.gif Jei reiktų rinktis man, neabejodama rinkčiaus 10 dienų, nes 7 dienos, bent jau man, tai tik susierzinimas tongue.gif
Kiek pamenu, lyg aukštaitė buvo nuo sausio 1d. 10 dienų, visas dienas buvo šilta wink.gif

Taip mes buvom nuo sausio 1 d. - 13 d. drinks_cheers.gif , oras buvo pasakiskas, tikrai sakyciau neperkarstas, kas mums su vaikais buvo idealu, vidurkis sakyciau +24 (nors ir siltesniu dienu buvo), vanduo siltas, gyvenom Puerto Santiago/ Los Gigantes (jie abu susijungia, tai labiau vakarine-pietvakarine salos dalis). Na tas sausis nuo vasario galima sakyti nelabai ir skiriasi, vienais metais viena menesi gali pasitaikyti blogesniu dienu, kitais kita menesi. O jei ir truputi nulys... greit saule issisvies. Tarkim siais metais kovo menesi tokios liutys su sniegu uzklupo Kanarus, kad ohoho, ir atspek tu zmogau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 10 11, 20:40)
Vis tik manau, kad susumavus visus + ir -, keliauti savarankiskai yra geriau  smile.gif Visiems buna pirmas kartas. Pradzioje atrodo baisu, o kai isivaziuoji, net gaila moketi pinigus agenturoms smile.gif

Sutinku. drinks_cheers.gif

Zinoma, ryztis pirmam kartui daugeliui sunku. Juk esam skirtingi. mirksiukas.gif

Musu keliavimo patirtyje be abejones kad buvo ir agenturiniu kelioniu, bet imant visuma jos yra pavienes. Aisku, nesakau, kad ju - agenturiniu, nebus ateityje, kitakart jos gali buti neisvengiamos ar netgi butinos, ivertinus ivairias rizikas. mirksiukas.gif Atskirais atvejais ir kaina gali buti itin gundanti smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 14 spalio 2013 - 13:41
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 10 14, 12:19)
Ant kulnu lipo kita didele kelione, kaip mes sakom "kuprinine" , taigi prioritetas dabar ten.

kur, kur keliausit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 10 14, 13:19)
... oho  blink.gif

Na cia mano nuomone. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , 10000lt savaitei, cia jau ziauru, juolab ne sezono metu doh.gif
Dar vienas paskatinimas organizuotis keliones patiems smile.gif
2 savaites Corfu saloje, brangiausiu sezono metu, t.y. liepa, 2 suauge ir 2 vaikai, bilietai 1793lt, 4* viesbutis su AI - 6900lt, na dar prisides autonuoma ir kuras, bei smulkios islaidos, tai max 10000-11000lt. Taupant, galima imti pigesni viesbuti, HB maitinima ir neimti visas 2 savaites auto. Nesigaus ir tu 10000lt. Pamastykit, panos, ir ryzkites organizuotis pacios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 10 14, 19:51)
kur, kur keliausit  bigsmile.gif

Na ir vel patys kaip kad i Meksika vykom, tik sikart i Tailanda su "kuprinem" pasibastyti lekiam smile.gif , zinoma be vaiku, prisiprasiau mamos kad juos paziuretu. wub.gif
Laukia dar nemazai padirbeti prie sio plano, nors laiko ne tiek ir daug turim. mirksiukas.gif

Oi, na gi kada mes susimatysim, kaa... doh.gif jau net blush2.gif
Paprastom dienom tai be sansu. schmoll.gif
Rasyk i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 14 spalio 2013 - 23:15
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 10 14, 23:14)
Na ir vel patys kaip kad i Meksika vykom, tik sikart i Tailanda su "kuprinem" pasibastyti lekiam  smile.gif , zinoma be vaiku, prisiprasiau mamos kad juos paziuretu.  wub.gif

Puiku thumbup.gif , gal planeliu pasidalinsi po keliones 4u.gif Bandytume ir mes kitais metais smile.gif
Atsakyti
Panos, gal kuri neseniai ejot Barranco del Inferno tarpekliu? Zinau, kad jis uzdarytas, bet bent jau rusai juo eina. Idomu butu suzinoti lietuvaiciu ispudzius smile.gif
Atsakyti
aš irgi kažkaip dėl oro nepergyvenu, buvom kovą kažkada, buvo tikrai šalta, o sausį kiek būnam viskas gerai smile.gif
lockets, kadangi važiuoja daugiau žmonių, tai kūdikį prie kito kambario prikabinom tongue.gif o šiaip buvo pas Udrių vienoj sistemoj, kur galima buvo su trim vaikais, tik brangiau ten gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 10 14, 22:27)
drinks_cheers.gif , 10000lt savaitei, cia jau ziauru, juolab ne sezono metu  doh.gif
Dar vienas paskatinimas organizuotis keliones patiems  smile.gif
2 savaites Corfu saloje, brangiausiu sezono metu, t.y. liepa, 2 suauge ir 2 vaikai, bilietai 1793lt, 4* viesbutis su AI - 6900lt, na dar prisides autonuoma ir kuras, bei smulkios islaidos, tai max 10000-11000lt. Taupant, galima imti pigesni viesbuti, HB maitinima ir neimti visas 2 savaites auto. Nesigaus ir tu 10000lt. Pamastykit, panos, ir ryzkites organizuotis pacios  4u.gif

Bet ne visi tobulai moka anglu kalba,o taip ir apsishauti galima,kad ir kelione liks nemiela schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kornellita @ 2013 10 15, 15:23)
Bet ne visi tobulai moka anglu kalba,o taip ir apsishauti galima,kad ir kelione liks nemiela schmoll.gif

Sa
kot sausis nesezonu laikas,bet kad zmones raso,kad kovo salciau nei sausi g.gif
Atsakyti