QUOTE(kornellita @ 2013 10 11, 17:21)
Ir vel sprendziame dilema.Paskambino is agenturos,pasiule beveik uz ta pacia kaina 10 dienu.Bet sausio 7.
Na ir ka daryti,bijome,kad bus zimiai vesiau nei sausio pabaiguoje-vasario pradzioje.
Patarkite,mergytes
Sausio 7d gali būti šilčiau nei vasario 7d., o gali būti ir atvirkčiai, kaip minėjau, čia laimės dalykas
Jei reiktų rinktis man, neabejodama rinkčiaus 10 dienų, nes 7 dienos, bent jau man, tai tik susierzinimas
Kiek pamenu, lyg aukštaitė buvo nuo sausio 1d. 10 dienų, visas dienas buvo šilta
QUOTE(ssottezze @ 2013 10 11, 19:28)
Kainos atžvilgiu tai taip, be abejonės, Elvita, tu teisi, nėr net ką ginčytis, bet yra juk visokių variantų, vieni nepakelia ilgų kelionių, kiti neperneša lėktuvo pakilimo ar nusileidimo, dar kiti, kai mačiau laidoje Smoriginas, sako juos žemina skristi su pigiom oro linijom (tikiuosi tai mažuma
, kai ribojama tavo laisvė bagažo svoriu, kai normaliai į bilieto kainą turi įeiti tokie dalykai), kiti gauna geras nuolaidas iš agentūrų, kiti nemoka ar neturi laiko pagauti pigius bilietus) visaip juk būna. Svarbu , kad žmonės keliauja ir yra tokia galimybė. O jūs jau profai, sugebat viską patys
Na taip, kam yra bėdų su ilgom kelionėm, su kūdikiais ir pan. vienareikšmiškai siūlyčiau sumokėti daugiau už patogumą (pati su 11 mėn lelium skridau su Tez tour, nors dabar tai skrisčiau ir su mažiuku su ryanair). Tikrai visada neramu pirmą kartą, susiplanuoti, rasti pigius bilietus (dar aišku norisi su patogiais laikais ir be nakvynių) ir geras viešbučių kainas (su gerais atsiliepimais) nėra paprasta, užima nemažai laiko, aš gerą mėnesį naktinėjau, bet tai verta pastangų
Jei nebandysi, tai turėsi mokėti savo uždirbtus pinigus kietiems...
QUOTE(Elvita @ 2013 10 11, 19:40)
Vis tik manau, kad susumavus visus + ir -, keliauti savarankiskai yra geriau
Visiems buna pirmas kartas. Pradzioje atrodo baisu, o kai isivaziuoji, net gaila moketi pinigus agenturoms
Sutinku 100%