Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(ssottezze @ 2013 09 30, 09:03)
Manot suspėsit per dieną ir laivu iki Los Organos nuplaukt ir po salą pavažinėt?

Iki los organos neplauksim smile.gif, o po sala pavazineti tikrai spesim. Klausimas kiek ten yra vertu demesio pesciuju taku, vien del ju, likciau nakciai.
Papildyta:
P.s. nebent geliukas, vis tiek pirma vaziuos biggrin.gif , grizus pasakys, kad tikrai verta likti kelioms dienoms ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 30 rugsėjo 2013 - 09:08
QUOTE(Elvita @ 2013 09 30, 10:09)

P.s. nebent geliukas, vis tiek pirma vaziuos  biggrin.gif , grizus pasakys, kad tikrai verta likti kelioms dienoms  ax.gif

O tai rusų fotoreportažuose - forumuose neteko rasti tokios info? Aš būsiu ten anksčiau nei Geliukas, tai man irgi aktualu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 30, 09:18)
O tai rusų fotoreportažuose - forumuose neteko rasti tokios info? Aš būsiu ten anksčiau nei Geliukas, tai man irgi aktualu.  g.gif

Kiek skaiciau rusu fotoreportazu, o ju radau nedaug, visi keliavo vienai dienai.
Kiek ziurinejausi, tai papludymiai manes visai nesuzavejo. Grazus kelias yra iki Valle Gran Rey ir iki parko bei pats parkas Garajonay. Daugiau nieko nerandu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 30 rugsėjo 2013 - 09:33
QUOTE(Elvita @ 2013 09 30, 10:31)

Kiek ziurinejausi, tai papludymiai manes visai nesuzavejo. Grazus kelias yra iki Valle Gran Rey ir iki parko bei pats parkas Garajonay. Daugiau nieko nerandu  g.gif

Gal ten ir nėra įspūdingų paplūdymių, nes radau tokią info:
Krantai statūs {...}
Daug turistų atvyksta į La Gomerą tik vienai dienai ir važinėjasi po salą ekskursijų autobusu, kiti išsinuomoja automobilį ir patys tyrinėja salą. Tačiau kelionė varginanti, nes vietovė nelygi, kalnuota. Nuostabiausia salos dalis, Parque Nacional de Garajonay, įtraukta į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Populiariausia išvykų vieta - La Rosas. Čia yra lankytojų centras ir restoranas, iš kurio atsiveria puiki panorama.
Atsakyti
mes kadangi su trim vaikais, greit neaplėksim čia tikrai žinau, ypač mažoji nelabai mašinoj sėdi, už tai galvoju taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 30, 09:50)
Tačiau kelionė varginanti, nes vietovė nelygi, kalnuota.

Na, cia kaip kam. Kas bijo vaziuoti serpantinais, sutinku. Mums serpantinai labai patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2013 09 30, 10:13)
mes kadangi su trim vaikais, greit neaplėksim čia tikrai žinau, ypač mažoji nelabai mašinoj sėdi, už tai galvoju taip  g.gif

Su mazais vaikais sutinku, kad reikia daugiau laiko. Mes bandysim per diena apvaziuoti sala, o vis kita - skirsim Tenerifei. Daug puikiu marsrutu pesciomis yra, bandysim keleta praeiti.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 30, 11:15)
Na, cia kaip kam. Kas bijo vaziuoti serpantinais, sutinku.  Mums serpantinai labai patinka  thumbup.gif

čia aš ne apie save wink.gif, čia tik citata iš interneto bigsmile.gif
gal čia omeny turėta kokie prasti keliai g.gif arba kad geriau važiuokit su agentūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 30, 10:23)
čia aš ne apie save wink.gif, čia tik citata iš interneto  bigsmile.gif
gal čia omeny turėta kokie prasti keliai  g.gif arba kad geriau važiuokit su agentūra smile.gif

As supratau, kad cia citata smile.gif Tiesiog, prisiminiau, kai buvome Kretoje, tai pries kelione skaiciau, kad zmones nuo tasko A iki B serpantinais vaziavo 3 val., kai mes ta pati atstuma pravaziavom per 1,5val. Uz tai ir sakau, kad kiekvienas vaziuoja pagal savo galimybes smile.gif
Atsakyti
Geliuk, nupirkau bilietukus i Corfu birzelio 28-liepos 12d. thumbup.gif
2 suauge ir 2 vaikai gavosi 1793lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 03 spalio 2013 - 10:29
thumbup.gif Elvita, aš dar nebaigiau su bilietais į Tenerifę doh.gif teks atidėt po naujų smile.gif tikiuosi bus dar gerų kainų biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Aktuali ir man si tema pasidare, sausio men. planuoju kelione i Tenerife, keliausime pirma karta, todel iskyla labai daug klausimu. Kiek teko skaitineti, geriausias oras pietineje salos dalyje ar tiesa? Gal galetumet patarti kurioje salos pusesje viesbuti rinktis, keliausime tik su vyru, todel dideles labai teritorijos ir 5 * nebutina, bet min. bent 3 * norime blush2.gif Galybe viesbuciu, labai sunku kazka issirinkti, kai nezinai salies. Aciu labai uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 10 03, 20:49)
Sveiki,
Aktuali ir man si tema pasidare, sausio men. planuoju kelione i Tenerife, keliausime pirma karta, todel iskyla labai daug klausimu. Kiek teko skaitineti, geriausias oras pietineje salos dalyje ar tiesa? Gal galetumet patarti kurioje salos pusesje viesbuti rinktis, keliausime tik su vyru, todel dideles labai teritorijos ir 5 * nebutina, bet min. bent 3 * norime  blush2.gif Galybe viesbuciu, labai sunku kazka issirinkti, kai nezinai salies. Aciu labai uz pagalba  4u.gif

Man labai padėjo informacija šiame forume, tiek išsirinkti viešbutį, tiek nuspręsti, kur apsistoti. Aš skaičiau visas temas doh.gif , ir viską čia radau. Suprantu, kad ne visi gali ar turi laiko viską čia perskaityti, bet bent jau skaitykite paskutines 7-8 temas ir peržvelkite fotoreportažus, tikrai rasite n viešbučių atsiliepimų. Dauguma sako, kad pietinėje dalyje visada šilčiau, bet kai kas paminėjo, kad ir Los Gigantes buvo šilčiau nei las Americas ir lygtai čia apie vandens temperatųrą turėta omeny, jei gerai pamenu. Pietinėje bent jau lietaus galimybė yra menkesnė.
Dėl viešbučių dažnai buvo minimas Hovima Santa Maria, o su rekomendacija paminėtas la Siesta.

Gerų atostogų smile.gif
Atsakyti