QUOTE(vejunai @ 2013 10 03, 20:49)
Sveiki,
Aktuali ir man si tema pasidare, sausio men. planuoju kelione i Tenerife, keliausime pirma karta, todel iskyla labai daug klausimu. Kiek teko skaitineti, geriausias oras pietineje salos dalyje ar tiesa? Gal galetumet patarti kurioje salos pusesje viesbuti rinktis, keliausime tik su vyru, todel dideles labai teritorijos ir 5 * nebutina, bet min. bent 3 * norime
Galybe viesbuciu, labai sunku kazka issirinkti, kai nezinai salies. Aciu labai uz pagalba
Man labai padėjo informacija šiame forume, tiek išsirinkti viešbutį, tiek nuspręsti, kur apsistoti. Aš skaičiau visas temas
, ir viską čia radau. Suprantu, kad ne visi gali ar turi laiko viską čia perskaityti, bet bent jau skaitykite paskutines 7-8 temas ir peržvelkite fotoreportažus, tikrai rasite n viešbučių atsiliepimų. Dauguma sako, kad pietinėje dalyje visada šilčiau, bet kai kas paminėjo, kad ir Los Gigantes buvo šilčiau nei las Americas ir lygtai čia apie vandens temperatųrą turėta omeny, jei gerai pamenu. Pietinėje bent jau lietaus galimybė yra menkesnė.
Dėl viešbučių dažnai buvo minimas Hovima Santa Maria, o su rekomendacija paminėtas la Siesta.
Gerų atostogų