Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(gėliukas @ 2013 09 25, 07:24)
rodos čia amžinos bendramintės smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai smagu, nors mes jau antrus metus, kaip vis iškeičiam Kanarus į kitas šalis, kitais metais vėl būsim neištikimi Kanarams, jau nupirkti bilietukai kitur. Bet vistiek negaliu neužeiti ir į šią temutę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2013 09 25, 08:24)
vasara bandysim į Korfu  smile.gif

drinks_cheers.gif , jau siandien zemelapi nusipirkau thumbup.gif Daboju wizzair bilietukus, kol papigs biggrin.gif
Atsakyti
šauk kai pamatysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2013 09 25, 15:10)
šauk kai pamatysi biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir tu mirksiukas.gif Siandien 20% nuolaida. Bet gal dar papigs g.gif
Atsakyti
Merginos help!!!

Skaičiau skaičiau temas, bet taip konkrečiai ir neradau, gal pagelbėsit?

Į Teidę atvažiuosim nuo Puerto de Santiago, grįžinėsime pro Vilaflor.

Kur ieškoti Lunar Paisaje?
Kurioje vietoje ta pikniko zona su staliukais, BBQ?

Išvykstam spalio gale. smile.gif

Be galo dėkinga!! 4u.gif
Atsakyti
Na jūs tikros šaunuolės!! Mes su draugu taip pat keliaujame į Tenerifę 11.21-11.29. ir jūsų dėka radau labai daug naudingos informacijos!!
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 19, 19:58)

Keiskim temą  mirksiukas.gif , tai apie žvejybą nieks nieko negirdėjot Tenerifėje? Nė vienos vyras  ne žvejys?

Sveika,

Sužinojau apie jūrinę. Žvejyba trunka 4 valandas, daugiausia ima 4 - 5 žmones, buna ryte ir vakare 9 - 13 ir nuo 14 - 18.
Kaina žmogui 65 eurai.
Rezervazija daryt prie mažiausiai 5 dienas reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabara @ 2013 09 26, 13:11)
Sveika,

Sužinojau apie jūrinę. Žvejyba trunka 4 valandas, daugiausia ima 4 - 5 žmones, buna ryte ir vakare  9 - 13 ir nuo 14 - 18.
Kaina žmogui 65 eurai.
Rezervazija daryt prie mažiausiai 5 dienas reikia  4u.gif

ačiū 4u.gif , o firma gal šita http://www.happyhooker-fishing.com/
ar radote kokią nors kitą?
Atsakyti
Labas rytas, ziurinejuos La Gomera ir iskilo klausimas. Kaip geriau vaziuoti is San Sebastiano? Ar tiesiai link Garajonay parko ir grizti per Valle Gran Ray ar atvirksciai?
Kurie papludymiai verti demesio?
Ar reikia kazkokiu parkavimosi ar iejimo leidimu i Garajonay parka?
Atsakyti
Elvita, ir man nuo vakar galvoj Gomera smile.gif Jus dienai kelsitės? aš galvoju, gal keliom dienom nusikelt gale atostogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2013 09 30, 07:54)
Elvita, ir man nuo vakar galvoj Gomera smile.gif Jus dienai kelsitės? aš galvoju, gal keliom dienom nusikelt gale atostogu  g.gif

Pradzioje masciau keltis kokiom paskutinem 2 dienom. Bet paziurejus lankytinas vietas bei papludymius, mastau, gal vis tik uzteks ir vienos dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 30, 09:55)
Pradzioje masciau keltis kokiom paskutinem 2 dienom. Bet paziurejus lankytinas vietas bei papludymius, mastau, gal vis tik uzteks ir vienos dienos  g.gif

Manot suspėsit per dieną ir laivu iki Los Organos nuplaukt ir po salą pavažinėt?
Atsakyti