Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2013 09 19, 18:20)
.... visos jos daugiau maziau panasios, bet kiekviena is ju turi kazka savito. Bent jau kol kas manes nezavi Malta ir Kos salos, o visos kitos, lankytinu sarase smile.gif

na taip, visos kažkuom panašios, nes dauguma kalnuotos, peizažai su jūra, bet mes juk susižavim būtent tuo savitumu. Kaip keista, negi Malta neturi nieko savito? Kos tai iš daug ko girdėjau, kad kažko ypatingo joje nepamatysi.
O Rodas mano manymu, to savitumo turi, ir salos gamtos grožiu, ir pats miestas Rodas unikalus , na o Lindos koks grožis... - mini Santorinis...Tik nežinau kaip tau ar sužavėtų, skaičiau, kad miestai nežavi tavęs.

Keiskim temą mirksiukas.gif , tai apie žvejybą nieks nieko negirdėjot Tenerifėje? Nė vienos vyras ne žvejys?

Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 19, 19:58)
Kaip keista, negi Malta neturi nieko savito? Kos tai iš daug ko girdėjau, kad kažko ypatingo joje nepamatysi.
O Rodas mano manymu, to savitumo turi, ir salos gamtos grožiu, ir pats miestas Rodas unikalus , na o Lindos koks grožis... - mini Santorinis...Tik nežinau kaip tau ar sužavėtų, skaičiau, kad miestai nežavi tavęs.

Keiskim temą  mirksiukas.gif , tai apie žvejybą nieks nieko negirdėjot Tenerifėje? Nė vienos vyras  ne žvejys?

Be abejo, kad turi. Tiesiog, jauciu, kad si sala ne man. Man per mazai joje gamtos 4u.gif Jei rinkciausi tarp Maltos ir Koso, laimetu Kos sala smile.gif
Miestai manes nezavi, bet kiekvienoje saloje atrandu man labiausiai patikusi. Gran Kanarijoje - Puerto de Mogan, Majorkoje - Valdemossa, Kretoje - Chanija ir t.t.

Apie zvejyba nieko nezinau. Maniskis motokrosistas, tai kur motokroso trasa, dar pirma karta skrendant i Tenerife, buvo issiaiskinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 20, 08:14)

kiekvienoje saloje atrandu man labiausiai patikusi. Gran Kanarijoje - Puerto de Mogan, Majorkoje - Valdemossa, Kretoje - Chanija ir t.t.

O Tenerifėje? smalsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 20, 07:55)
O Tenerifėje? smalsu  mirksiukas.gif

Tenerifeje, vienareiksmiskai, Masca wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 20, 09:33)
Tenerifeje, vienareiksmiskai, Masca  wub.gif

Bingo! Taip ir galvojau smile.gif
Atsakyti
mes Tenerifeje praleisime lapkriti ir Gruodi. Labai laukiam. Kazin kaip su orais? ar reikia siltu rubu?
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 20, 08:43)
Bingo! Taip ir galvojau  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 20 rugsėjo 2013 - 13:22
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 19, 19:58)
na taip, visos kažkuom panašios, nes dauguma kalnuotos, peizažai su jūra, bet mes juk susižavim būtent tuo savitumu. Kaip keista, negi Malta neturi nieko savito? Kos tai iš daug ko girdėjau, kad kažko ypatingo joje nepamatysi.

Keiskim temą  mirksiukas.gif , tai apie žvejybą nieks nieko negirdėjot Tenerifėje? Nė vienos vyras  ne žvejys?

Sveika,

Vakar kaip tik uzmeciau aki i ivairiu ekskursiju lankstinukus, radau tik karpiu zvejyba kazkur San Miguel kalnuose. Pabandysiu pasidometi daugiau kituose ekskursiju punktuose, nes vistiek teks i Las Americas vaziuot rytoj arba pirmadieni smile.gif

------

Kas del Aloe Park, tai pavyko suzinot, kad ten ekskursija praveda, ivairius augalus, kazkokiu gyvunu parodo ir pan. Vaikam nelabai idomu, bet is vyresniu girdejau, kad patiko. Kaina 10e iejimo, tai kai sulauksiu kokiu sveciu nueisiu ivertint pati.

P.s. sita anketa 2 zmones naudoja, mama su dukra, viena gyvena Lietuvoje, kita Tenerifeje. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabara @ 2013 09 20, 16:39)
Sveika,

Vakar kaip tik uzmeciau aki i ivairiu ekskursiju lankstinukus, radau tik karpiu zvejyba kazkur San Miguel kalnuose. Pabandysiu pasidometi daugiau kituose ekskursiju punktuose, nes vistiek teks i Las Americas vaziuot rytoj arba pirmadieni  smile.gif

P.s. sita anketa 2 zmones naudoja, mama su dukra, viena gyvena Lietuvoje, kita Tenerifeje. blush2.gif

Dėkui iš anksto, jau ir aš sužinojau, kad nebloga žvejyba su Happy hooker žvejybine firma, domina konkrečiai jūrinė žvejyba.  blink.gif
--------
Supermamų duetas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssottezze: 20 rugsėjo 2013 - 17:20
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 09 18, 14:11)
Laba smile.gif

Mastom ir mes vel apie Kanarus, smile.gif, nu negaliu as be ju  biggrin.gif . Sikart vel norim sugrizti i Gran Kanarija. Bet dar nieko tiksliai nezinau kaip pasisuks planai del kitos prioritetines keliones.  mirksiukas.gif Laikas ir aplinkybes parodys.

Sveika smile.gif I kokį miestelį galvojat? Aš tai dar niekaip neišsirenku, esu kelias tinkamas datas į GK ir Tenerifę susiradus, viešbučiai aišku geresni į Tenerifę už tinkamas kainas, bet turbūt šiemet jau GK pasirinksim smile.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 09 19, 13:43)
Taip, karnavala jau matem pries 3 metus, tai nelabai aktualu, bet uzkopti i virsune labai noreciau. Uzsakiau kopima vyro gimtadienio diena, tai, jei pavyktu butu  thumbup.gif Kai buvom pries 3 metus, tai kopti neleido, nes buvo sniego, tikiuos si karta pavyks.

Kreta labai patiko, bet antrus metus is eiles nelabai norisi, bet, kad grisim i ja, tai faktas. Renkuosi tarp Rodo ir Corfu, skaiciau, kad Corfu grazesne sala  g.gif

Aha, Azija ir musu kelioniu sarase  thumbup.gif

Man Rodas laaaabai patiko wub.gif Corfu irgi norėčiau aplankyti, iš foto tai labai graži atrodo wub.gif
O Kosas tai man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 20 rugsėjo 2013 - 18:34
QUOTE(pavyks @ 2013 09 20, 18:29)
Man Rodas laaaabai patiko wub.gif Corfu irgi norėčiau aplankyti, iš foto tai labai graži atrodo wub.gif
O Kosas tai man nepatiko schmoll.gif

Na, Kos paminejau, kad jei rinkciaus tarp Maltos ir Kos, tai rinkciausi pastaraji.
Dabar gi rinksiuos tarp Rodo, Corfu ir Sicilijos wub.gif
Atsakyti
rodos čia amžinos bendramintės smile.gif
man Rodas labai labai wub.gif Kos nelabai... Kretos Chanija wub.gif Kanaru salos visos žavingos rolleyes.gif vasara bandysim į Korfu smile.gif

vistik šiemet skrisim per vaiku atostogas Kalėdines, viešbučiai ne tiek brangesni kiek bilietai, bet sukamės ieškomės smile.gif skrisim į Tenerife, buve prieš 5 m, vaikai lb maźi buvo, nekilom į Teide, dabar būtinai bandysim thumbup.gif
Atsakyti