Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Labukas 4u.gif

mes grizom jau pirmadieni rolleyes.gif
is silumos sugrizom i +8 Londone, dar negaliu apsiprasti, kad cia kambaryje tiek pat silumos kiek ten debesyse biggrin.gif
noriu atgal, jau planuojame kitais metais vykti su vaikais, aisku tada daug nepamatysim, bet bus smagu biggrin.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 09 13, 06:56)
Leidimu dar nesispausdinau, bet manau, kad viename lape bus abiems.

Kopeme i Teide su leidimais, tai juos spausdinausi iskart, nes taip buvo parasyta.
ten buvo kazkokie kodai atsaukimui ir visi kopiantys zmones turetu buti surasyti viename lape. nes mes dviese buvom ant vieno lapo.
jokiu patvirtinimu ir priminimu negavome 4u.gif

JM, kadangi ten prie interneto visai nesijungeme, tai neperskaiciau zinutes apie menulio peizaza, bet radom... is antro karto smile.gif

ir siaip su paklaidziojimais prasukome 1200 km.

buvome apsistoje Puerto Santiage, Bahia Flamingo viesbutuke. Man labai patiko vieta, maistas kaip kada. Valgeme daugiausiai zuvi - niam niam smile.gif
Del kambario tvarkymo, tai grindu valymas galetu buti tobulinamas. Siek tiek minusiukas, kad nebuvo normalios dvigules lovos, o sustumtos dvi viengules. Jei kam aktualu, tai nera plauku dziovintuvo, bet man jo nereikejo, nes ir siaip retai naudoju smile.gif
Labai malonus personalas, kokteiliai geresni bare ne prie baseino, o apacioje prie registraturos (jis dirba vakarais, kai vakarine programa buna viduje).
Musu vizito metu buvo dar bent dvi lietuviu seimos - viena 5 zmoniu (cia 3-ju kartu vyrai buvo ir 2 moterys), kita 3 smile.gif
Manau, kad turetu buti ir geresniu viesbutuku, bet as grizciau ir i sita drinks_cheers.gif
mes su vyru nusprendeme, kad nenoretumem gyventi didziuliame viesbutyje, kai buvome siaurineje puseje - tie didziuliai pastatai nei kiek nesuzavejo.
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 09 18, 14:11)
Elvita, kada lekiat i Tenerife?  ax.gif
Mastom ir mes vel apie Kanarus, smile.gif, nu negaliu as be ju  biggrin.gif .

Lekiam vasario 8 d. dviem savaitem. Del Kanaru sutinku, man ir jie wub.gif

Beje, vakar perskaiciau, kad Wizzair skraidins nuo birzelio 15d. i Corfu sala, labai liuks zinia, bus dar daugiau is ko rinktis vasaros atostogoms thumbup.gif

O kur jus dar planuojat? As po Tenerifes dar nzn kur konkreciai noriu.
Papildyta:
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 18, 19:39)

Tada kaip suprasti? Jums atsiuntė patį leidimą ar prisijungimo kodus?  g.gif

As jau atsispausdinau leidima. Su tais kodais prisijungi ir gali spausdintis. Abieju zmoniu duomenys fiksuojami viename lape.
Atsakyti
[quote=Elvita,2013 09 19, 07:18]
Lekiam vasario 8 d. dviem savaitem. Del Kanaru sutinku, man ir jie wub.gif

O jūs pačios organizuojate kelionę ar per agentūra. Ir mes norėtume kovą ar balandį į Kanarų salas, bet dar pati nesu organizavus , visur važiuojame su agentūrą, nes su anglų kalba- verysad.gif ne kas
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2013 09 19, 07:47)

O jūs pačios organizuojate kelionę ar per agentūra. Ir mes norėtume kovą ar balandį į Kanarų salas, bet dar pati nesu organizavus , visur važiuojame su agentūrą, nes su anglų kalba- verysad.gif  ne kas

Pacios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 19, 08:18)

As jau atsispausdinau leidima. Su tais kodais prisijungi ir gali spausdintis. Abieju zmoniu duomenys fiksuojami viename lape.

Taip pat ir aš dariau, tai dabar ramu, kad tikrai nereikia laukti jokio patvirtinimo į emailą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 19, 08:18)
Lekiam vasario 8 d. dviem savaitem. Del Kanaru sutinku, man ir jie  wub.gif

Beje, vakar perskaiciau, kad Wizzair skraidins nuo birzelio 15d. i Corfu sala, labai liuks zinia, bus dar daugiau is ko rinktis vasaros atostogoms  thumbup.gif

O kur jus dar planuojat? As po Tenerifes dar nzn kur konkreciai noriu.
Papildyta:

Smagu del Tenerifes thumbup.gif Tik va kitais metais karnavalas berods nuo vasario 28 d. bus, tai nelabai pamatysit. Nors jus gal jau ji matet smile.gif O del kopimoi Teides virsu thumbup.gif , gero oro jums palinkesiu, mums jis pasitaike virsunej thumbup.gif , tik su golfuku sedejau, vejas tikrai nesmarkus buvo, karsta pasidare kol uzlipau, o dar su vaikais.

Joo, del Corfu ir as skaiciau thumbup.gif , plius i Gruzija, nors Airbaltic jau skraidino.
Na o tos graiku salos tai panasios, tik Kos ir Korfu mazesnes nei koks Rodas, Kreta. mirksiukas.gif Bet vis kitas pavadinimas smile.gif, skirtumu visada atsiras.

Na mes vis dar i Azija planuojam, tai dar tiksliai nezinau kuo cia baigsis, norai ir kainos dideles tarpsventiniu laikotarpiu biggrin.gif . Bus matyt smile.gif Man asmeniskai tai nepatinka tas metas, bet vyrams atostogoms tada tinkamiausias laikas gaunasi.
Pries keleta savaiciu Stambule lankemes, tikrai vertas demesio miestas, labai patiko. Atsijungem su draugais nuo rupesciu, darbu, o dar be vaiku. thumbup.gif Idomu buvo, nes jis ne europietisko stiliaus, kitokia kultura vis kitaip nei koks Londonas, Roma ar Paryzius. Paivairinimui labai tiko. smile.gif Grize vis gatvese akimis ieskojom moteru su uzdengtais veidais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 19 rugsėjo 2013 - 12:11
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 09 19, 12:02)
Smagu del Tenerifes  thumbup.gif Tik va kitais metais karnavalas berods nuo vasario 28 d. bus, tai nelabai pamatysit. Nors jus gal jau ji matet smile.gif O del kopimoi Teides virsu  thumbup.gif , gero oro jums palinkesiu, mums jis pasitaike virsunej  thumbup.gif , tik su golfuku sedejau, vejas tikrai nesmarkus buvo, karsta pasidare kol uzlipau, o dar su vaikais.

Joo, del Corfu ir as skaiciau thumbup.gif , plius i Gruzija, nors Airbaltic jau skraidino.
Na o tos graiku salos tai panasios, tik Kos ir Korfu mazesnes nei koks Rodas, Kreta. mirksiukas.gif Bet vis kitas pavadinimas smile.gif, skirtumu visada atsiras.

Na mes vis dar i Azija planuojam

Taip, karnavala jau matem pries 3 metus, tai nelabai aktualu, bet uzkopti i virsune labai noreciau. Uzsakiau kopima vyro gimtadienio diena, tai, jei pavyktu butu thumbup.gif Kai buvom pries 3 metus, tai kopti neleido, nes buvo sniego, tikiuos si karta pavyks.

Kreta labai patiko, bet antrus metus is eiles nelabai norisi, bet, kad grisim i ja, tai faktas. Renkuosi tarp Rodo ir Corfu, skaiciau, kad Corfu grazesne sala g.gif

Aha, Azija ir musu kelioniu sarase thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 19, 14:43)
Renkuosi tarp Rodo ir Corfu, skaiciau, kad Corfu grazesne sala  g.gif

turi omeny Corfu gražesnė už Rodą?
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 19, 14:42)
turi omeny Corfu gražesnė už Rodą?

Taip. Kadangi nei vienoje, nei kitoje dar nebuvau, tai pati palyginti negaliu, tik rasau tai, ka skaiciau. O tu gal abiejose esi buvus?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 19, 15:56)
Taip. Kadangi nei vienoje, nei kitoje dar nebuvau, tai pati palyginti negaliu, tik rasau tai, ka skaiciau. O tu gal abiejose esi buvus?

aš esu buvusi Rode ir man labai labai patiko, todėl sakyčiau negalėtų kita sala būti gražesnė, nes Rodas savitai gražus, be to aš buvau anksti pavasarį, o vasaros metu kai kurios vietos ten dar įspūdingesnės, arba būtent tik vasaros metu į jas gali patekti arba reikia ten eiti. Bet, jei, Elvita, perskaitei, kad Corfu gražesnė, tai susidomėjau mirksiukas.gif . Ačiū, kad pasidalinai naujiena 4u.gif

rizikuojam čia plepėdamos apie kitas salas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssottezze: 19 rugsėjo 2013 - 17:09
Na, tiesa pasakius, esu aplankiusi jau nemazai salu, tai visos jos daugiau maziau panasios, bet kiekviena is ju turi kazka savito. Bent jau kol kas manes nezavi Malta ir Kos salos, o visos kitos, lankytinu sarase smile.gif
Atsakyti
[quote=kovo,2013 09 19, 08:47]
[quote=Elvita,2013 09 19, 07:18]

O jūs pačios organizuojate kelionę ar per agentūra. Ir mes norėtume kovą ar balandį į Kanarų salas, bet dar pati nesu organizavus , visur važiuojame su agentūrą, nes su anglų kalba- verysad.gif ne kas
[/quote]
Na, mes irgi su anglų kalba galima sakyti ,,nedraugaujam", bet bandom į Tenerifę patys be agentūros. Skrendam spalio 29d. Na kaip nors susišnekėsim. Manau bus gerai. Nes palyginus kainas su agentūros siūlomomis,tai skirtumas didelis. doh.gif
Atsakyti