Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(ssottezze @ 2013 09 13, 17:34)
Teisi buvo JM kad šiai salai reikia bent  2 dienų smile.gif

Tai faktas, niekas del to nesigincija smile.gif per diena gali susidaryti bendra vaizda apie sala, bet tik ne ja pazinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 13 rugsėjo 2013 - 17:58
na,ka,Kanaru myletojos,jau antradieni kylam mes i GK.o kai uzsisakinejom kelione,atrode tiek daug laukt doh.gif o stai,jau beveik ir lagaminai sukrauti ax.gif ech,atostogos,atostogos vacation1.gif vacation4.gif tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 09 15, 23:02)
na,ka,Kanaru myletojos,jau antradieni kylam mes i GK.o kai uzsisakinejom kelione,atrode tiek daug laukt  doh.gif  o stai,jau beveik ir lagaminai sukrauti  ax.gif  ech,atostogos,atostogos  vacation1.gif  vacation4.gif  tourist5.gif

Kaip faina thumbup.gif , geru atostogu vacation4.gif
Atsakyti
Padėkite man, aš visai pasimetus tarp keltų ir jų laikų. doh.gif Reikia rugsėjo 27d. kelto iš Fuertoventuros į Gran Kanariją, į vieną pusę. Tikrinu čia: http://www.fredolsen.es ir čia: https://secure.navieraarmas.com Tai randu penktadienį tik tris keltus (14:00-15:40, 16:00-19:00, 19:00-20:40). Negi jų iš tikrųjų taip mažai? Ir nėra nei vieno rytinio kelto? Be to abiejų kaina 30 eurų nors vienas užtrunka 100min, o kitas 3h, kaip taip gali būti? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2013 09 16, 09:08)
Padėkite man, aš visai pasimetus tarp keltų ir jų laikų.  doh.gif  Reikia rugsėjo 27d. kelto iš Fuertoventuros į Gran Kanariją, į vieną pusę. Tikrinu čia: http://www.fredolsen.es ir čia: https://secure.navieraarmas.com Tai randu penktadienį tik tris keltus (14:00-15:40, 16:00-19:00, 19:00-20:40). Negi jų iš tikrųjų taip mažai? Ir nėra nei vieno rytinio kelto? Be to abiejų kaina 30 eurų nors vienas užtrunka 100min, o kitas 3h, kaip taip gali būti?  huh.gif

Taisau posta, nes mes plaukem is Fuertes i Lanzarote 4u.gif
Mes is GK i Fuerte skridom Bintercanarias lektuvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 16 rugsėjo 2013 - 10:00
QUOTE(LadyLina @ 2013 09 16, 10:08)
Padėkite man, aš visai pasimetus tarp keltų ir jų laikų.  doh.gif  Reikia rugsėjo 27d. kelto iš Fuertoventuros į Gran Kanariją, į vieną pusę. Tikrinu čia: http://www.fredolsen.es ir čia: https://secure.navieraarmas.com Tai randu penktadienį tik tris keltus (14:00-15:40, 16:00-19:00, 19:00-20:40). Negi jų iš tikrųjų taip mažai? Ir nėra nei vieno rytinio kelto? Be to abiejų kaina 30 eurų nors vienas užtrunka 100min, o kitas 3h, kaip taip gali būti?  huh.gif

navieraarmas uztrunka ilgiau negu fredolsen, nes laivas didelis, letaeigis. Nezinau, kur jus ziurite, bet navieraarmo puslapyje:

Gran Canaria (Las Palmas de G.C.)

Fuerteventura (Morrojable)
Date Departure time Arrive
27-09-2013 10:30 13:30 D
28-09-2013 10:30 13:30 D
29-09-2013 14:00 16:45 D

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 16, 06:03)
Kaip faina  thumbup.gif , geru atostogu vacation4.gif

aciukas,begu pabaigsiu pakuotis,ir viskas,ATOSTOGOS!!!
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 12, 16:22)
Paskaityk reportazus apie Fuerte, esancius pirmame psl., manau rasi naudingos info :)Tame paciame psl. yra ir susisteminta info.

ačiū, skaitinėju mirksiukas.gif

QUOTE(Blueta @ 2013 09 12, 21:40)
Maže irgi imsit? Prisimenu tave iš kitos temos,kai kartu buvom  nestuke.gif

taip, prisimenu mirksiukas.gif
neee, tegu pabūna pas senelius, šį kartą norim be jos pabūti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai apskritai kyla noras parasyti Supermamai, kad trintu tas temas ir paliktu tik einamaja. Nes visiskai be reikalo yra uzkrautas forumas, klausimai tie patys, tema is temos doh.gif

Šią žinutę redagavo Elvita: 2013 02 05, 13:29

Nu yra kas ir skaito, ir renkasi tą informaciją, gal netrinkit smile.gif
Atsakyti
Man tai apskritai kyla noras parasyti Supermamai, kad trintu tas temas ir paliktu tik einamaja. Nes visiskai be reikalo yra uzkrautas forumas, klausimai tie patys, tema is temos doh.gif

Šią žinutę redagavo Elvita: 2013 02 05, 13:29

Nu yra kas ir skaito, ir renkasi tą informaciją, gal netrinkit smile.gif

kažkodėl du postai vienodi įsimetė , hmmm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssottezze: 17 rugsėjo 2013 - 16:11
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 13, 08:54)
Kad jau prakalbom apie La Gomera, tai irgi noriu patarimo is ten buvusiu. Kuria kryptimi geriausia sukti tik atvykus? Kurioms lankytinoms vietoms daugiausia skirti demesio ir laiko?
O aš vis dar svarstau, ar verta sava mašina keltis, nes skaitinėjant forumą susidarė įspūdis, kad ir ekskursija visai nebloga, nevyksta paskubom ir užtenka laiko ramiai viską (ten, kur organizatoriai  nuveža ) apžiūrėti, be to, dar yra galimybė susipažinti su unikalia švilpimo kalba, ko sava mašina keliantis greičiausiai netektų patirt..
Būtų idealu, kad kas nors atsakytų, kas buvo apsilankęs ten abiem variantais smile.gif
Be to, dar kažkur užmačiau, kad lygtai ekskursija ir finansiškai labiau apsimoka nei keltų bilietai, bet gal aš ir klystu?

Laba smile.gif

Bent jau kai mes buvom sausi Tenerifej kad ir kaip beskaiciuociau mums i La Gomera kaina zymiai geresne buvo vykstant su agentura, o ne keltis su auto keltu (brangiau). mirksiukas.gif Bet per diena toks aplekimas apbraibom gaunasi. Is kitos puses gal ir nereikia visu uzkampiu apziureti. mirksiukas.gif
Kaina i La Gomera buvom pasiskaiciave bet taip i ja ir nenuvykom, atidejom galbut kitam kartui. biggrin.gif Prioriteta atidavem kitai salai.
Papildyta:
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 09, 10:04)

Papildyta:

Kurios uzsakinejot leidimus kopimui i Teide, jums atsiunte leidima i emeila is karto ar po kurio laiko?
Man nieko neatsiuncia  g.gif
Neatsiunčia ir man, bet supratau, kad ir neatsiųs, atsispausdinti leidimą reikia pačiam, nuėjus į pagrindinį langą, kitaip sakant :"užsičekinti" smile.gif

Man atsiunte i emaila, bet tai buvo pries metus. mirksiukas.gif

Elvita, kada lekiat i Tenerife? ax.gif

Mastom ir mes vel apie Kanarus, smile.gif, nu negaliu as be ju biggrin.gif . Sikart vel norim sugrizti i Gran Kanarija. Bet dar nieko tiksliai nezinau kaip pasisuks planai del kitos prioritetines keliones. mirksiukas.gif Laikas ir aplinkybes parodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 18 rugsėjo 2013 - 14:14
[quote=Aukštaitė,2013 09 18, 15:11]

Man atsiunte i emaila, bet tai buvo pries metus. mirksiukas.gif

Tada kaip suprasti? Jums atsiuntė patį leidimą ar prisijungimo kodus? g.gif
Atsakyti