QUOTE(ssottezze @ 2013 09 13, 08:54)
Kad jau prakalbom apie La Gomera, tai irgi noriu patarimo is ten buvusiu. Kuria kryptimi geriausia sukti tik atvykus? Kurioms lankytinoms vietoms daugiausia skirti demesio ir laiko?
O aš vis dar svarstau, ar verta sava mašina keltis, nes skaitinėjant forumą susidarė įspūdis, kad ir ekskursija visai nebloga, nevyksta paskubom ir užtenka laiko ramiai viską (ten, kur organizatoriai nuveža ) apžiūrėti, be to, dar yra galimybė susipažinti su unikalia švilpimo kalba, ko sava mašina keliantis greičiausiai netektų patirt..
Būtų idealu, kad kas nors atsakytų, kas buvo apsilankęs ten abiem variantais
Be to, dar kažkur užmačiau, kad lygtai ekskursija ir finansiškai labiau apsimoka nei keltų bilietai, bet gal aš ir klystu?
Laba
Bent jau kai mes buvom sausi Tenerifej kad ir kaip beskaiciuociau mums i La Gomera kaina zymiai geresne buvo vykstant su agentura, o ne keltis su auto keltu (brangiau).
Bet per diena toks aplekimas apbraibom gaunasi. Is kitos puses gal ir nereikia visu uzkampiu apziureti.
Kaina i La Gomera buvom pasiskaiciave bet taip i ja ir nenuvykom, atidejom galbut kitam kartui.
Prioriteta atidavem kitai salai.
Papildyta:
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 09, 10:04)
Papildyta:
Kurios uzsakinejot leidimus kopimui i Teide, jums atsiunte leidima i emeila is karto ar po kurio laiko?
Man nieko neatsiuncia
Neatsiunčia ir man, bet supratau, kad ir neatsiųs, atsispausdinti leidimą reikia pačiam, nuėjus į pagrindinį langą, kitaip sakant :"užsičekinti"
Man atsiunte i emaila, bet tai buvo pries metus.
Elvita, kada lekiat i Tenerife?
Mastom ir mes vel apie Kanarus,
, nu negaliu as be ju
. Sikart vel norim sugrizti i Gran Kanarija. Bet dar nieko tiksliai nezinau kaip pasisuks planai del kitos prioritetines keliones.
Laikas ir aplinkybes parodys.