QUOTE(biryte @ 2013 04 05, 15:25)
Dėl plaukimo laivu - jaunimui be vaikų labai rekomenduoju "boat party" Gran Kanarijoje su piratų laivu. Mums taip patiko - sakėm, geriausiai per visą kelionę išleisti 25 eurai
Vietiniai siūlo šią išvyką už 45 Eu, tačiau labai lengvai galima nusiderėti ir iki 25 Eu, jei tik esi ne vokietis ar skandinavas
Už minėtą kainą gavome - nuvežimą autobusu iki Puerto Rico uosto, 4 val. plaukimą "Piratų" laivu, alkoholinius/ gaiviuosius gėrimus viso plaukimo metu ("kiek telpa"
), pietus laive, vaisius, super DJ, vedėją, šou programą, plaukimą "bananu" ant vandens ir vakarinėje dalyje kvietimą į Pacha klubą su nemokamu kokteiliu bei specialiomis maikutėmis. Laivu plaukė apie 20 žmonių - daugiausiai skandinavų jaunimas. Laivas porai - trims valandoms sustoja šalia gražių paplūdimių, tuomet galima maudytis atvirame vandenyne, plaukioti su "bananu" ir t.t. Nors mes tikrai super nemėgstam klubų ar vakarėlių, bet patiko laaabai
Tiek prisišokom, prisijuokėm
Plaukėm gana vėjuotą dieną, tai tik įlipus į laivą jautėsi stiprus bangavimas, vos galėjom pastovėti ant kojų, bet labai greitai apsipratom ir išdarinėjom tokias šokių figūras, kad sausumoje vargiai ar išeina
Žodžiu tikrai rekomenduoju šią atrakciją, kas nori smagiai praleisti laiką
nebandem tuo laivu plaukti ir nesigailiu buvome mes tame vadinamamePacha garaze!kitaip nepavadinisu net per geras pavadinimas jam greiciau rusys sukirmyjes!ir mateme filmuka apie ta laiva tai nieko daugiau nemaciau linksmo kaip mazinti alkoholio atsargas ir isidirbineti manau alkoholis sauleta diena is vis nesveika o dar bangavimas tai nesuprantu tokio malonumo...muzika is to laivo girdejos gresmingai is labai toli tai cia jau kaip kam tokios atrakcijos patinka kiekienam juk savo,tik pasikartosiu ir manau ,kad be alkoholiu prisivaisinusiu turistu isidirbinejimu nieko idomaus ten nemaciau,o banguoja tas laivas tai ojojoj kaip nei ienas tiek nebangavo ziurint i plaukiancius tai nezinau ka veikt ten daugiau kai susikalbet neimanoma aplink visi svencia atostogas,o jai tu jautrus bangavimui karsta vasaros diena
cia aisku as labiau ne apie laiva o apie ta Pacha :
tragedija,jai ieskote nuotykiu ir nebijote palaipioti stiklais ant grindu,nemate padauginusiu turistu paaugliu galite isbandyti
Papildyta:
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 05, 12:51)
Dėkui visoms už atsakymus, gal tiek to, apsiribosim delfinais Palmitos parke
Aš esu žiauri bailė, numirsiu iš baimės tam laive jeigu jis siūbuos
Užteko youtube vaizdelį pasižiūrėt, pagaugai per nugarą nuėjo
juokiausi iš kažkokios japonės į stulpą įsikibusios ir pagalvojau, kad aš atrodyčiau turbūt panašiai
mes plaukeme ziuret delfinu
buvo juroj labai salta jai ne pledas buciau susalus labai
as baile bijau visko ir bangavomo ir serpentinu
ir lektuvu skrist tai man ne bangavimas baisus buvo o mazas laivelis plaukiantis gilyn i vandenyna
vanduo buvo pakankamai ramus bangavo tikrai minimalei bent jau man baisiausia buvo is pradziu kolapsipratau paskui visai smagu.Bet plaukciau tik tikrai vasariska diena kai pakankamai karsta nes man buvo persalta prie kovo temperaturos cia jau aisku kiekvienam spresti,bet musu laias buvo pilnas ir nei vienas neblogavo tik daugumai maciau salta kaip ir man,beja atrakcija vaikams
taip krykstavo vaikai smagu buvo ziuret