Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 05, 08:29)
Dėl plaukimo pažiūrėti į delfinus, jeigu pasirinkti tam dalykui ramią nevėjuotą dieną? Ar labai siūbuoja vandenyne tą laivelį? Ar beveik nesijaučia? Labai norisi pamatyti, bet baisu dėl to siūbavimo  blush2.gif

Mes plaukem ramia diena, tai, kai plauki beveik nesijaucia, labiau tas siubavimas jauciasi, kai stovi vietoje. Mes, del viso pikto, isgerem Avioplant tablecike, tai viskas ok buvo. Siaip, nors ir nevejuota buvo, bangos nedideles, bet didele dalis keleiviu sublogavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 04 05, 10:14)
Mes plaukem ramia diena, tai, kai plauki beveik nesijaucia, labiau tas siubavimas jauciasi, kai stovi vietoje. Mes, del viso pikto, isgerem Avioplant tablecike, tai viskas ok buvo. Siaip, nors ir nevejuota buvo, bangos nedideles, bet didele dalis keleiviu sublogavo  unsure.gif

Mes tai plaukėme irgi ramią dieną.. bet tas bangavimas tikrai jaučiasi ax.gif ypac kai laivas stovi vietoje doh.gif žinoma, jeigu nesi tam jautrus, tai nesvarbu ar daug ar mažai banguoja g.gif bet aš tai galvojau kojas pakratysiu kol grįžom (ėmėm 2 val trip'ą) doh.gif doh.gif doh.gif taip pykino, kad negalėjau net į delfinus pažiūrėti verysad.gif verysad.gif verysad.gif o buvau pasiruošus ir su lynu šokt prie Mascos tarpeklio blush2.gif tai žodžiu pinigai buvo išmesti į balą verysad.gif pykau labai ant savęs, kad neatlaikė organizmas verysad.gif

Jeigu žinote, kad esate jautrūs tiems dalykams, tai patartina arba visai neplaukti arba pasikaustyti užtikrintais vaistais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 05, 09:29)
Dar norėjau paklausti apie Yellow Submarine povandeninį laivą Puerto de Mogane (GranKanarija) gal kas esate plaukę? Ar verta? Žiūrėjau filmukus per youtube, kažkaip nesužavėjo  biggrin.gif 
Dėl plaukimo pažiūrėti į delfinus, jeigu pasirinkti tam dalykui ramią nevėjuotą dieną? Ar labai siūbuoja vandenyne tą laivelį? Ar beveik nesijaučia? Labai norisi pamatyti, bet baisu dėl to siūbavimo  blush2.gif

Mes plaukem Yellow Submarine povandeniniu laiveliu Gran Kanarijoje (Puerto de Mogan). mirksiukas.gif
Na sunui turbut didziausia ispudi padare. Na siaip visai idomu, paneria tas laivelis kaip tikras povandeninis laivas tik zinoma ne i giliausius vandenis biggrin.gif , zuvytes matosi, paskende laiveliai, tolumoje uolu krastai.
Geriausia plaukti kada bangos mazesnes nes tuomet vanduo skaidresnis buna.
Patikimo atzvilgiu - ivertinciau per viduri. Vieno karto uzteko ir viskas. Antrakart nekartociau. Tikrai manau kad labiausiai vaikams si atrakcija patinka. mirksiukas.gif

Kas del bangavimo plaukiant ziureti delfinu, tai cia tikrai negali sakyt, kad man buvo bloga tai ir tau bus arba atvirksciai. Netgi ta pati zmogu panasioje situacijoje vienkart sublogina, o kitakar ziurek visai nieko. Mes plaukem kai bangavimas tikrai buvo, bet toks normos ribose. Mums visiems 4 (ir vaikus turiu omeny) bloga nebuvo, trims kartu keliavusiems turistams prasidejo vadinama "juros" liga. Patarimas butu plaukti tik siek tiek uzkandus ir tai geriausia ko nors suresnio, sausesnio maisto, daug neprigerti skysciu. Na ir jei jauti kad kazkiek blogina ramiai sedeti, giliau kvepuoti ir ziureti tiesiai, tada tas vestibiulerinis aparatas aprimsta, maziau blogina.
Vienus ir prie lengvo supimo blogina, kitu ir didelis bangavimas neveikia.
Paantrinsiu Elvitai, kad dazniau sublogina kai laivas sustoja ir pluduriuoja, ne tuo metu kai plaukia per bangas. mirksiukas.gif

Tai tiek tu pastebejimu. Jei plauksit paprasciausiai negalvokit apie galima bloginima, nes psichologiniai dalykai irgi labai veikia.
Galit del visa ko ir Aviaplant tableciu isgerti pries ta vandens iskyla. Nors kitiems ir jos negelbeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 05 balandžio 2013 - 10:39
Dėkui visoms už atsakymus, gal tiek to, apsiribosim delfinais Palmitos parke lotuliukas.gif Aš esu žiauri bailė, numirsiu iš baimės tam laive jeigu jis siūbuos doh.gif Užteko youtube vaizdelį pasižiūrėt, pagaugai per nugarą nuėjo doh.gif juokiausi iš kažkokios japonės į stulpą įsikibusios ir pagalvojau, kad aš atrodyčiau turbūt panašiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl plaukimo laivu - jaunimui be vaikų labai rekomenduoju "boat party" Gran Kanarijoje su piratų laivu. Mums taip patiko - sakėm, geriausiai per visą kelionę išleisti 25 eurai smile.gif Vietiniai siūlo šią išvyką už 45 Eu, tačiau labai lengvai galima nusiderėti ir iki 25 Eu, jei tik esi ne vokietis ar skandinavas tongue.gif Už minėtą kainą gavome - nuvežimą autobusu iki Puerto Rico uosto, 4 val. plaukimą "Piratų" laivu, alkoholinius/ gaiviuosius gėrimus viso plaukimo metu ("kiek telpa" smile.gif ), pietus laive, vaisius, super DJ, vedėją, šou programą, plaukimą "bananu" ant vandens ir vakarinėje dalyje kvietimą į Pacha klubą su nemokamu kokteiliu bei specialiomis maikutėmis. Laivu plaukė apie 20 žmonių - daugiausiai skandinavų jaunimas. Laivas porai - trims valandoms sustoja šalia gražių paplūdimių, tuomet galima maudytis atvirame vandenyne, plaukioti su "bananu" ir t.t. Nors mes tikrai super nemėgstam klubų ar vakarėlių, bet patiko laaabai thumbup.gif Tiek prisišokom, prisijuokėm cool.gif
Plaukėm gana vėjuotą dieną, tai tik įlipus į laivą jautėsi stiprus bangavimas, vos galėjom pastovėti ant kojų, bet labai greitai apsipratom ir išdarinėjom tokias šokių figūras, kad sausumoje vargiai ar išeina ax.gif tongue.gif
Žodžiu tikrai rekomenduoju šią atrakciją, kas nori smagiai praleisti laiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 05, 09:29)

Kadangi plaukėm ir labai vėjuotą, ir labai ramią dieną, tai galiu pasakyti, kad labai vėjuotą dieną man su vaistais buvo gerai, bet jau kelionei baiginėjantis pradėjau jausti, kad matyt nebeilgai taip bus biggrin.gif Daug kam buvo labai prastai. Kai plaukėm ramią dieną, tai kaip tyčia neturėjau vaistų ir surizikavau. Normaliai viskas smile.gif Jei labai neramu, nusipirkit vaistų arba tiesiog nelipkit į laivelio antrą aukštą, nes pirmam aukšte supa mažiau, bet jei pasirinksit ramią dieną, tai manau problemų nebus smile.gif Mano vyrui nepasireiškė blogumas nei vieną, nei kitą kartą, bet jis ir atsparus tam reikalui, o mane labai greit supykina. Net auto vairuoju visada aš, nes šalia sėdint pykina. Jei tokių problemų neturi, tai tikrai viskas bus gerai smile.gif
Ėt, gražu buvo...delfinai
Papildyta:
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 05, 14:51)
Dėkui visoms už atsakymus, gal tiek to, apsiribosim delfinais Palmitos parke  lotuliukas.gif  Aš esu žiauri bailė, numirsiu iš baimės tam laive jeigu jis siūbuos  doh.gif  Užteko youtube vaizdelį pasižiūrėt, pagaugai per nugarą nuėjo  doh.gif  juokiausi iš kažkokios japonės į stulpą įsikibusios ir pagalvojau, kad aš atrodyčiau turbūt panašiai  lotuliukas.gif

pasirink nebanguotą dieną, nuspirk Cinfamar tabletyčių ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 04 05, 22:05)
Kadangi plaukėm ir labai vėjuotą, ir labai ramią dieną, tai galiu pasakyti, kad labai vėjuotą dieną man su vaistais buvo gerai, bet jau kelionei baiginėjantis pradėjau jausti, kad matyt nebeilgai taip bus biggrin.gif Daug kam buvo labai prastai. Kai plaukėm ramią dieną, tai kaip tyčia neturėjau vaistų ir surizikavau. Normaliai viskas smile.gif Jei labai neramu, nusipirkit vaistų arba tiesiog nelipkit į laivelio antrą aukštą, nes pirmam aukšte supa mažiau, bet jei pasirinksit ramią dieną, tai manau problemų nebus smile.gif Mano vyrui nepasireiškė blogumas nei vieną, nei kitą kartą, bet jis ir atsparus tam reikalui, o mane labai greit supykina. Net auto vairuoju visada aš, nes šalia sėdint pykina. Jei tokių problemų neturi, tai tikrai viskas bus gerai smile.gif
Papildyta:

pasirink nebanguotą dieną, nuspirk Cinfamar tabletyčių ir viskas bus gerai smile.gif

o jeeeeeeeeeeeeeetus wub.gif grožis koks wub.gif suuuuper thumbup.gif Kiek pamenu su vaikučiais keliavote, tavo mažoji mano mažės amžiaus, kaip mergaitės tam laive jautėsi?
Dar pažiūrėjau kitus filmukus, kaip tavo panos slidinėja bigsmile.gif thumbup.gif eik tu sau bigsmile.gif mes kitą žiemą su saviške jau irgi norim slidinėjimą išbandyt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 04 05, 22:05)

o vaikam davei ką nors? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 05, 22:10)
o jeeeeeeeeeeeeeetus  wub.gif  grožis koks  wub.gif  suuuuper  thumbup.gif  Kiek pamenu su vaikučiais keliavote, tavo mažoji mano mažės amžiaus, kaip mergaitės tam laive jautėsi?
**Dar pažiūrėjau kitus filmukus, kaip tavo panos slidinėja  bigsmile.gif  thumbup.gif eik tu sau  bigsmile.gif  mes kitą žiemą su saviške jau irgi norim slidinėjimą išbandyt  blush2.gif
Papildyta:
o vaikam davei ką nors?  blush2.gif

kai plaukėm pirmą kartą per didįjį bangavimą (sakau didįjį, nes jis tikrai toks ir buvo, t.y. nebuvo įmanoma praktiškai nustovėt, net kapitonas sakė, kad labai banguota), tai dvynės sėdėjo prie manęs prilipusios ir joms buvo gana baisu dėl to laivo vartymo), o mažoji užmigo man ant rankų nuo supimo, tada prabudo pavėmė ir toliau užmigo - pramiegojo visą plaukimą. Vaistų vaikams daviau Biodramina, bet mažajai jo beveik neteko, nes prie pabaigos buvo, tai matyt dėl to ir vėmė. Didžiųjų nepykino. Kai plaukėm ramią dieną, tai visos mergos siuto po laivą, džiaugėsi vaizdais ir norėjo, kad banguotų biggrin.gif Buvo labai labai gerai. Vaistų negavo šį kartą nei viena. Biodramin'os veiklioji medžiaga yra ta pati kas Cinfamar'o, tiesiog kai pirkau, vaistinėj vaikiško Cinfamar'o nebuvo ir pasiūlė Biodramin'ą. Tikrai veiksmingas.
**didžiosios prieš gerą mėnesiuką tik pradėjo ir jau neblogai patobulėjo smile.gif O mažiukę irgi bandėm statyt, bet dar anksti - sakėm kitais metais bus pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biryte @ 2013 04 05, 15:25)
Dėl plaukimo laivu - jaunimui be vaikų labai rekomenduoju "boat party" Gran Kanarijoje su piratų laivu. Mums taip patiko - sakėm, geriausiai per visą kelionę išleisti 25 eurai smile.gif Vietiniai siūlo šią išvyką už 45 Eu, tačiau labai lengvai galima nusiderėti ir iki 25 Eu, jei tik esi ne vokietis ar skandinavas  tongue.gif Už minėtą kainą gavome - nuvežimą autobusu iki Puerto Rico uosto, 4 val. plaukimą "Piratų" laivu, alkoholinius/ gaiviuosius gėrimus viso plaukimo metu ("kiek telpa" smile.gif ), pietus laive, vaisius, super DJ, vedėją, šou programą, plaukimą "bananu" ant vandens ir vakarinėje dalyje kvietimą į Pacha klubą su nemokamu kokteiliu bei specialiomis maikutėmis. Laivu plaukė apie 20 žmonių - daugiausiai skandinavų jaunimas. Laivas porai - trims valandoms sustoja šalia gražių paplūdimių, tuomet galima maudytis atvirame vandenyne, plaukioti su "bananu" ir t.t. Nors mes tikrai super nemėgstam klubų ar vakarėlių, bet patiko laaabai  thumbup.gif Tiek prisišokom, prisijuokėm  cool.gif
Plaukėm gana vėjuotą dieną, tai tik įlipus į laivą jautėsi stiprus bangavimas, vos galėjom pastovėti ant kojų, bet labai greitai apsipratom ir išdarinėjom tokias šokių figūras, kad sausumoje vargiai ar išeina  ax.gif  tongue.gif
Žodžiu tikrai rekomenduoju šią atrakciją, kas nori smagiai praleisti laiką  4u.gif

nebandem tuo laivu plaukti ir nesigailiu buvome mes tame vadinamamePacha garaze!kitaip nepavadinisu net per geras pavadinimas jam greiciau rusys sukirmyjes!ir mateme filmuka apie ta laiva tai nieko daugiau nemaciau linksmo kaip mazinti alkoholio atsargas ir isidirbineti manau alkoholis sauleta diena is vis nesveika o dar bangavimas tai nesuprantu tokio malonumo...muzika is to laivo girdejos gresmingai is labai toli tai cia jau kaip kam tokios atrakcijos patinka kiekienam juk savo,tik pasikartosiu ir manau ,kad be alkoholiu prisivaisinusiu turistu isidirbinejimu nieko idomaus ten nemaciau,o banguoja tas laivas tai ojojoj kaip nei ienas tiek nebangavo ziurint i plaukiancius tai nezinau ka veikt ten daugiau kai susikalbet neimanoma aplink visi svencia atostogas,o jai tu jautrus bangavimui karsta vasaros diena doh.gif cia aisku as labiau ne apie laiva o apie ta Pacha : doh.gif tragedija,jai ieskote nuotykiu ir nebijote palaipioti stiklais ant grindu,nemate padauginusiu turistu paaugliu galite isbandyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 05, 12:51)
Dėkui visoms už atsakymus, gal tiek to, apsiribosim delfinais Palmitos parke  lotuliukas.gif  Aš esu žiauri bailė, numirsiu iš baimės tam laive jeigu jis siūbuos  doh.gif  Užteko youtube vaizdelį pasižiūrėt, pagaugai per nugarą nuėjo  doh.gif  juokiausi iš kažkokios japonės į stulpą įsikibusios ir pagalvojau, kad aš atrodyčiau turbūt panašiai  lotuliukas.gif

mes plaukeme ziuret delfinu
buvo juroj labai salta jai ne pledas buciau susalus labai doh.gif as baile bijau visko ir bangavomo ir serpentinu doh.gif ir lektuvu skrist tai man ne bangavimas baisus buvo o mazas laivelis plaukiantis gilyn i vandenyna doh.gif vanduo buvo pakankamai ramus bangavo tikrai minimalei bent jau man baisiausia buvo is pradziu kolapsipratau paskui visai smagu.Bet plaukciau tik tikrai vasariska diena kai pakankamai karsta nes man buvo persalta prie kovo temperaturos cia jau aisku kiekvienam spresti,bet musu laias buvo pilnas ir nei vienas neblogavo tik daugumai maciau salta kaip ir man,beja atrakcija vaikams thumbup.gif taip krykstavo vaikai smagu buvo ziuret
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 04 05, 21:05)

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 06 balandžio 2013 - 14:02
Aukstaite,labai aciu 4u.gif dabar jau viskas aisku smile.gif
Atsakyti
Sveiki keliautojai wink.gif
su seimyna i Tenerife keliavom pernai kovo antroj pusej (11 dienu). Kadangi is cia semiausi labai daug info (didelis dekui JM uz toki issamu fotoreportaza thumbup.gif ) tai truputi apsviesiu: siulau butinai aplankyti Teides nac parka, loro parka ir zinoma Masca tarpekli. Nesiulau: drugeliu muziejaus, piramidziu, sostines. Cia tik mano nuomone, bet antrakart tikrai negaisciau laiko o ir iejimai nepigus buvo. Tuo metu oras visai nelepino, kasdien buvo tikrai vejuota todel net 27 laipsniai nesilde. Prireike ir dzinsu ir megztuko ir striukes (pastarosios tik Teideje). Smelio audros papludymiuose irgi nesuzavejo schmoll.gif Is 4 suaugusiuju visi bent karta issimaude vandenyne, bet tikrai ne todel kad karsta buvo, o todel, kad norejosi isbandyt bangas smile.gif
Atsakyti