Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(aguoniuke @ 2013 09 09, 11:50)

O kainavo vienam žmogui apie 900 lt bilietai pirmyn ir atgal (sumokėjom 1800 lt už du žmones, į kainą įėjo ir registruotas bagažas vienam žmogui,

Nebrangiai. Dabar be 1500 žmogui nieko padoraus nėr,o kadangi reik skaičiuot kart 4, tai susidaro...aišku,aš nesvarstau galimybės skrist 15-20 valandų,su ilgiausiu persėdimu pvz.Londone,nes su mažais vaikais per sunku būtų.. Tokių tai yra ir pigiau čiut čiut.

QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 09 12, 16:37)
mes irgi laukiam nesulaukiam poilsio Kanaruose, Fuerteventūra.  wub.gif

spalio 4-15 d.d. , bilietai nupirkti, vila užsakyta, belieka laukti....

Maže irgi imsit? Prisimenu tave iš kitos temos,kai kartu buvom nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 12, 16:32)

Na ir puiku!!!
Noriu pasitikslinti, ar tikrai ant vieno lapo leidimai abiems?

Leidimu dar nesispausdinau, bet manau, kad viename lape bus abiems.

Atsakyti
Elvita, ką patartumėte dėl la Gomera salos aplankymo? Ar geriau su savo mašina ar pirkti ekskursiją?
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 13, 07:15)
Elvita, ką patartumėte dėl la Gomera salos aplankymo? Ar geriau su savo mašina ar pirkti ekskursiją?

Dar nebuvau La Gomeroje, planuoju vykti dabar. Ekskursija, tai tikrai ne. Mes kelsimes su savo masina. Tik, jei nuspresite keltis savo auto, tai butinai, pries nuomojantis masina, pasakykit, kad kelsites i kita sala. Jie uzdeda antspaudukus su leidimu keltis mirksiukas.gif

Kad jau prakalbom apie La Gomera, tai irgi noriu patarimo is ten buvusiu. Kuria kryptimi geriausia sukti tik atvykus? Kurioms lankytinoms vietoms daugiausia skirti demesio ir laiko?
Atsakyti
Kad jau prakalbom apie La Gomera, tai irgi noriu patarimo is ten buvusiu. Kuria kryptimi geriausia sukti tik atvykus? Kurioms lankytinoms vietoms daugiausia skirti demesio ir laiko?

O aš vis dar svarstau, ar verta sava mašina keltis, nes skaitinėjant forumą susidarė įspūdis, kad ir ekskursija visai nebloga, nevyksta paskubom ir užtenka laiko ramiai viską (ten, kur organizatoriai nuveža ) apžiūrėti, be to, dar yra galimybė susipažinti su unikalia švilpimo kalba, ko sava mašina keliantis greičiausiai netektų patirt..
Būtų idealu, kad kas nors atsakytų, kas buvo apsilankęs ten abiem variantais smile.gif
Be to, dar kažkur užmačiau, kad lygtai ekskursija ir finansiškai labiau apsimoka nei keltų bilietai, bet gal aš ir klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssottezze: 13 rugsėjo 2013 - 07:55
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 13, 07:54)
Be to, dar kažkur užmačiau, kad lygtai ekskursija ir finansiškai labiau apsimoka nei keltų bilietai, bet gal aš ir klystu?

Gali buti, dar neziurejau bilietu kainu. Tiesiog, man is esmes, nepriimtinos ekskursijos i ten, kur galim nusigauti patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 13, 08:37)
Dar nebuvau La Gomeroje, planuoju vykti dabar. Ekskursija, tai tikrai ne. Mes kelsimes su savo masina. Tik, jei nuspresite keltis savo auto, tai butinai, pries nuomojantis masina, pasakykit, kad kelsites i kita sala. Jie uzdeda antspaudukus su leidimu keltis  mirksiukas.gif

Manau, visoms vietoms po truputi laiko skirti geriausiai. As buvau ekskursijoje, tai per visa diena speja tik trumpam visur nuvezti. Labai norejau pamatyti Los órganos, bet i ten reikia laiveliu plaukti.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 09 13, 10:17)
Labai norejau pamatyti Los órganos, bet i ten reikia laiveliu plaukti.

Mat kaip... Kazi kiek laiko ekskursija uztrunka laiveliu iki Los Organos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 13 rugsėjo 2013 - 15:16

http://www.gomeralive.com/los-organos/

žiūrinėjau čia, bet apie trukmę nieko neradau
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 13, 16:16)

Kiek randu 3 valandas trunka tokia ekskursija.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 09 13, 16:39)
Kiek randu 3 valandas trunka tokia ekskursija.

Be sansu per viena diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 13, 17:43)
Be sansu per viena diena  verysad.gif

Teisi buvo JM kad šiai salai reikia bent 2 dienų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssottezze: 13 rugsėjo 2013 - 17:35