Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Sveikos, merginos 4u.gif
Lapkričio pabaigoj ruošiamės ir mes keliaut į Tenerifę bigsmile.gif Skrydžių bilietus jau rezervavome, tačiau iškilo klausimas dėl viešbučių užsakymo. Kaip geriau, ar rinktis iš šiuo metu siūlomų ir užsakyti dabar, ar laukti ir užsisakyti likus mažiau laiko iki kelionės?
Įdomumo dėlei bandžiau palyginti pasirinktų viešbučių kainas, tai šio mėnesio pabaigoje tie patys viešbučiai žymiai pigesni nei vėlesniam laikui (lapkričiui). Kaip manot, ar užsakant viešbutį likus mažiau laiko iki kelionės galima gauti viešbutį geresnėmis kainomis? O gal lapkritį ten būna daugiau turistų ir dėl to tie viešbučiai tokie brangūs?..
Būčiau labai dėkinga už bet kokią nuomonę ax.gif
Atsakyti
aguoniuke,

kiek pamenu is ankstesniu temu tai mergaites rase, kad rugseji/spali kainos pigesnes nei lapkriti.

gal kas pasakytumet, kurioje Tenerifes puseje yra tas menulio peizazas (ar slenis)? mastau.gif

skaiciau kazkurioje temoje ar reportaze, bet neatgaminu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguoniuke @ 2013 09 05, 20:58)
: Skrydžių bilietus jau rezervavome,

Kiek valandų skrydis? Kur persėsit? Kaina? Pasidalinkit ir man aktualu 4u.gif
Būčiau dekinga,nes baigiu pražilt studijuodama bigsmile.gif
Atsakyti
Mes jau irgi turime ir skrydį ir viešbutį. thumbup.gif
Pirmyn skrisim per Londoną, ten reikės laukti 8val.,atgal per Lydsą laukti 3 val. Manau neprailgs labai. smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

man iškilo klausimas, gal kas sekė skrydžius ir nepamenu, gal kas ir skrido per šventinį laikotarpį į Kanarus, dabar bilietai lb brangūs, kaži verta tikėtis, kad atpigs? ir kaip su viešbučiais tam periodui? ženkliai brangiau?
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 09 05, 19:07)
aguoniuke,

kiek pamenu is ankstesniu temu tai mergaites rase, kad rugseji/spali kainos pigesnes nei lapkriti.
gal kas pasakytumet, kurioje Tenerifes puseje yra tas menulio peizazas (ar slenis)? mastau.gif

skaiciau kazkurioje temoje ar reportaze, bet neatgaminu blush2.gif

Tikrai taip, kainos lapkričiui šokteli ryškiai.Menulio peizažas važiuojant nuo Teidės, visai netoli jos.Mūsų fotoreportaže berods aprašyta kaip rasti.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 09 08, 21:05)
Tikrai taip, kainos lapkričiui šokteli ryškiai.

Įdomu,kodėl? Kad Europoj ruduo įsibėgėja ar dėl ko?
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2013 09 08, 17:17)
sveikos smile.gif

man iškilo klausimas, gal kas sekė skrydžius ir nepamenu, gal kas ir skrido per šventinį laikotarpį į Kanarus, dabar bilietai lb brangūs, kaži verta tikėtis, kad atpigs? ir kaip su viešbučiais tam periodui? ženkliai brangiau?

As neskridau, bet sekiau, pernai mazdaug nuo rugpjucio menesio, nes mastem skristi per mokiniu atostogas. Tai vienareiksmiskai galiu pasakyti, kad bilietai bei viesbuciu kainos laikui begant ne krito, bet kilo.
O siaip sventininis laikotarpis sutampa su mokiniu atostogomis ne tik LT, tai ir skrydziai, ir viesbuciai bus brangesni kas be ko.
Dar pastebejau, kad viesbuciai buna brangesni Tenerifeje vasario menesi, tuomet, kai vyksta karnavalas.
Atsakyti
Kurios uzsakinejot leidimus kopimui i Teide, jums atsiunte leidima i emeila is karto ar po kurio laiko?
Man nieko neatsiuncia g.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos,
Besiruošdama kelionei atradau ir aš jūsų forumą. Esu sužavėta jūsų geranoriškumu dalintis informacija ir patarimais, o jau fotoreportažai iš vis nerealūs, gali įsimylėti Kanarus dar ten net nebuvęs. Ypatingai Jolitos Martynos ir Elvitos !!!!
Aš merginos dar tik 9 tomą (na iš tikro temą, bet vadinu taip, kad vienai temai perskaityti kartais ir dienos neužtenka) skaitau. Ten tiek informacijos, ačiū, ačiū ačiū Jums, šaunuolės. Forumas, kaip kokia knyga, jūs čia ir pasiginčijate, ir bendrą kalbą randate.
Gal dar man reikiamos informacijos rasiu vėlesnėse temose, tuomet neatsakykite, bet dar neradau info apie žvejybą Tenerifėje, gal tokią pramogą galima užsisakykite vietinėse agentūrose, ar pastebėjote ten buvusios? O gal ką žinote apie šias paslaugas? Gal kas naudojotės jų paslaugomis?
http://www.tenerifea...nerifeje--3/lt/
Ačiū iš anksto.

Papildyta:

Kurios uzsakinejot leidimus kopimui i Teide, jums atsiunte leidima i emeila is karto ar po kurio laiko?
Man nieko neatsiuncia g.gif
Neatsiunčia ir man, bet supratau, kad ir neatsiųs, atsispausdinti leidimą reikia pačiam, nuėjus į pagrindinį langą, kitaip sakant :"užsičekinti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 09, 09:04)
Neatsiunčia ir man, bet supratau, kad ir neatsiųs, atsispausdinti leidimą reikia pačiam, nuėjus į pagrindinį langą, kitaip sakant :"užsičekinti" smile.gif

Tai tame ir esme, kad as paspaudziau spausdinti ir man neatspausdino, o viska isjungiau ir nebeturiu jokiu rezervacijos nr.
Rezervuoti is naujo nebeleidzia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 09 rugsėjo 2013 - 09:07
"Tai tame ir esme, kad as paspaudziau spausdinti ir man neatspausdino, o viska isjungiau ir nebeturiu jokiu rezervacijos nr.
Rezervuoti is naujo nebeleidzia "

bet ar užsirašei prisijungimo kodą ir slaptažodį? Su juo einį į "Home" langą, ten prisijungi su kodu, ir tik tada spausdini leidimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssottezze: 09 rugsėjo 2013 - 09:22