Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2013 09 03, 18:25)
Mes vaziavom savo auto, pernakvojom viesbutyje ir ryte ramiai isskridom.

O auto palikot ten? g.gif

Bet gi kiek kelio automobiliu iki Lenkijos.....
A ne patogiau skrist su persėdimu?
Papildyta:
QUOTE(Zipsius @ 2013 09 03, 16:53)
galima autobusu arba su savo masina.
Tik uz masina moketi reiks.

Tai ir autobusas už dyką neveš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 09 03, 19:19)
O auto palikot ten?  g.gif

Bet gi kiek kelio automobiliu iki Lenkijos.....
A ne patogiau skrist su persėdimu?

Na, skristi tiesioginiu reisu ir su persedimais, nera net ko lyginti smile.gif. Tai viena. Antra, jei paketas nebutu gavesis pigiau nei savarankiskai, tikrai butume su agentura ir dar is lenku neskride. Bet jau minejau, kad perkant isankstine kelione i Madeira per Itaka, mes uz visa paketa sumokejom tiek, kiek butumem mokeje tik uz pasirinkta viesbuti. Taip, kad mums taip skristi apsimokejo.
Be abejo, i Kanarus net nemastyciau skristi su agentura.
O automobili mes palikom Itakos aiksteleje, salia viesbucio, savaitei sumokejom 69PLN ir i oro uosta bei is jo mus veze itakos mikriukas.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 09 03, 20:19)

Tai ir autobusas už dyką neveš  bigsmile.gif

Taip, autobuse kainuos bilietai, o su savo auto benzas ir aikstele. Skaciuokite kas labiau apsimoka. Arba nesukite sau galvos ir vaziuokite kaip jums patogiau. Manau su savo auto patogiau, tik nebutinai pigiau. Neskaiciavau.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 09 03, 15:32)
Automobiliu iki Varšuvos?
Kiek mažajai?

Patogiau būt iš Varšuvos,nu bet iki jos.... unsure.gif

Jo, vaziuosim savo automobiliu. Mazajai keliones metu bus 9,5 men. Per Itaka man gavosi pigiau nei paciai, bent jau i ta viesbuti. Agentura dar padare nemaza nuolaidele, nes daug esam per juos keliave ir padovanojo nemokama parkinga smile.gif Dar nezinom skrydzio laiko, ziuresim, gal prireiks viesbutuko. Dar man labai svarbu bagazas, niekaip neapseitume 2 sav su rankiniu, o skrendant savarankiskai registruotas nemazai kainuoja. O jei dar iskaitant tai, kaip as nemegstu skraidyti, tiesioginis skrydis turi daug pranasumu. Aisku, kelione iki Varsuvos nedziugina, bet kaip nors atkentesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 03, 13:45)
Nesutinku. Keliavimas savarankiskai turi daug daugiau pranasumu. Tai ir galimybe rinktis keliones trukme, nepalyginamai didesnis viesbuciu pasirinkimas, maitinimo tipu pasirinkimas ir be abejo, sutaupyti pinigai.  Agenturos pliusas - tiesioginis skrydis. Bet tai kas darosi pastaruoju metu su Small Airlines, tai dar nereiskia, kad skrydis apskritai bus  doh.gif

Miela Elvita, o kas darosi su Small airlines??? Apšvieskite prašau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 03, 20:32)
Na, skristi tiesioginiu reisu ir su persedimais, nera net ko lyginti smile.gif. Tai viena. Antra, jei paketas nebutu gavesis pigiau nei  savarankiskai, tikrai butume su agentura ir dar is lenku neskride. Bet jau minejau, kad perkant isankstine kelione i Madeira per Itaka, mes uz visa paketa sumokejom tiek, kiek ...

Tiesioginis tai kai tiesiai iš Vilniaus į reikamą tašką bigsmile.gif
O važiuot n valandų iki Varšuvos ir tada dar skrist,taai ner jau taip tiesiogiai smile.gif
Bet kaip supratau,jūs gavot paketą už patrauklią kainą,tai tame ir visas reikalas.

QUOTE(Zipsius @ 2013 09 03, 21:20)
Taip, autobuse kainuos bilietai, o su savo auto benzas ir aikstele. Skaciuokite kas labiau apsimoka. Arba nesukite sau galvos ir vaziuokite kaip jums patogiau. Manau su savo auto patogiau, tik nebutinai pigiau. Neskaiciavau.

Tai taip. Aš nenoriu šitiek valandų vairuot ir tada skrist. Mūsų atveju,autobusu pigiai neapsietume nes bilietai 5 žmonėm irgi pakainuotų.
QUOTE(Moncyte @ 2013 09 03, 22:02)
Jo, vaziuosim savo automobiliu. Mazajai keliones metu bus 9,5 men. Per Itaka man gavosi pigiau nei paciai, bent jau i ta viesbuti.

Oho,mažylė dar visai. Bet kartais tie mažieji dar kantriau keliones atlaiko negu paauginti smile.gif

Mes dar tik dėliojamės maršrutą. Norėtume į Tenerifę gal labiau,bet džyzis kaip nefaina tie 8-9 valandų skrydžiai su persėdimu kur nors..... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 09 03, 21:30)
Miela Elvita, o kas darosi su Small airlines??? Apšvieskite prašau  unsure.gif

Taigi niekam ne paslaptis, kad tai nepatikimos oro linojos, su varikliu gedimais, skrydziu velavimais, atidejimais ir t.t.

QUOTE(Blueta @ 2013 09 03, 21:42)
Tiesioginis tai kai tiesiai iš Vilniaus į reikamą tašką bigsmile.gif
O važiuot n valandų iki Varšuvos ir tada dar skrist,taai ner jau taip tiesiogiai  smile.gif

Mes dar tik dėliojamės maršrutą. Norėtume į Tenerifę gal labiau,bet džyzis kaip nefaina tie 8-9 valandų skrydžiai su persėdimu kur nors..... cool.gif

Kodel? Man tai tiesioginis ir is Kauno i reikiama taska, ir is lenku i reikiama taska ir t.t. Palyginot vaziavima automobiliu ir persedimus oro uostuose. Man tai nepalyginami dalykai. Na, bet kiekvienam savo smile.gif

Niekaip nesuprantu per kur jus ziurit tuos skrydzius su tokiomis ilgomis valandomis tarp persedimu? As radau per Londona 5val., ber Bristoli 3 berods.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 04, 09:41)

Kodel? Man tai tiesioginis ir is Kauno i reikiama taska, ir is lenku i reikiama taska ir

Niekaip nesuprantu per kur jus ziurit tuos skrydzius su tokiomis ilgomis valandomis tarp persedimu? As radau per Londona 5val., ber Bristoli 3 berods.

Iš Kauno,tai taip. Bet iš Varšuvos tas tiesioginis tai nėr labai patogu,nes ilga kelionė iki jos smile.gif
O kuo patraukliau kelionė automobiliu iki Varšuvos kokia 16 valandų,negu skrydis su persėdimu g.gif

Aš rašiau apie visą skrydžio laiką,jis tiek ir užima 8-9 valandas. Persėdimas ~2 val.pvz.Barselonoj.

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 09 04, 09:19)
O kuo patraukliau kelionė automobiliu iki Varšuvos kokia 16 valandų,negu skrydis su persėdimu  g.gif

Aš rašiau apie visą skrydžio laiką,jis tiek ir užima 8-9 valandas. Persėdimas ~2 val.pvz.Barselonoj.

Mes vaziavom nepilnai 6.5val., sustodami pavalgyti.

Supratau, maniau, kad gryno laukimo 8-9val. O nebijot, skrisdami ziema 2 val. pasilikti?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 04, 10:48)
O nebijot, skrisdami ziema 2 val. pasilikti?

Ta prasme g.gif
Ne žiemą, spalio gale planuoju.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 09 04, 09:53)
Ta prasme  g.gif
Ne žiemą, spalio gale planuoju.

Spalio gale, tai viskas ok tada. Labai geras laiko tarpas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 09 04, 09:19)
Iš Kauno,tai taip. Bet iš Varšuvos tas tiesioginis tai nėr labai patogu,nes ilga kelionė iki jos  smile.gif
O kuo patraukliau kelionė automobiliu iki Varšuvos kokia 16 valandų,negu skrydis su persėdimu  g.gif

16 val i Varsuva ??? Na nuo musu iki Varsuvos 500 km, o iki Vilniaus 200 km. Jei buciau vilniete, tai greiciausiai rinkciausi su persedimu.
Atsakyti