Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Sarlatane77 @ 2013 09 01, 16:44)
kiek kainavo bilietai iš Varšuvos? Gal galit pasakyt per kur ieškojot?

Mes pirkom pina paketa per Itaka, skrydis+pervezimas+viesbutis.
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2013 08 30, 12:55)
grįžtu ir aš namo  cool.gif  4u.gif
tikiuosi turėsiu daugiau laiko sekti jus ir rinktis kelionę, tik va šįkart teks derintis prie mokyklinių atostogų smile.gif

thumbup.gif grizta i tema sena gera kompani wub.gif
JM, junkis ir tu mirksiukas.gif

QUOTE(Apuole @ 2013 09 01, 14:15)
Be to daugiau norisi pasivaikščiot pėsčiomis, tai renkuosi info apie įvairius takus/trasas

As irgi ta pati darau, nes po Madeiros, norisi daugiau trasu pasivaiksciojimui smile.gif

QUOTE(Apuole @ 2013 09 01, 14:44)
man irgi aktualu šitas klausimas, ačiū jei kas atsakys 4u.gif

Kelia smile.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2013 09 01, 16:23)
man rodos kazkada senose temose pati Elvita buvo minejusi, kad rin kosi cicar del galimybes keltis i kita sala.
dabar tai turbut reiketu klaustis pacios firmos el pastu. unsure.gif

Soriukas, nepamenu jau, bet Cabrera Medina, kaip ir Cicar duoda galimybe keltis i kita sala smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 01 rugsėjo 2013 - 20:42
QUOTE(Moncyte @ 2013 08 28, 17:57)
Rinkausi rinkausi ir pagaliau issirinkau  smile.gif  Jau uzsisakem kelione lapkriti i Gran Kanarija!  smile.gif Skrisim is Varsuvos, sunku turetu buti, bet nusiteikusi optimistiskai  smile.gif

Mes i Madeira skridom is Varsuvos, nes gavosi pigiau nei savarankiskai. Jokiu sunkumu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2013 09 01, 13:44)
man irgi aktualu šitas klausimas, ačiū jei kas atsakys 4u.gif

as irgi uzsisakiau masinyte cabrera medina ir kaip tik su jais susirasiau,sake keltis i kitas salas tikrai galima,tik butinai reikia paprasyti leidimo,kai forminsit visus popierius.Zodziu,kazkokia jie ten zyma padaro ar kazka,nezinau.Sake tik negali nuomotis masinos vienoj saloj,o grazinti kitoj saloj smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 01, 21:41)
*As irgi ta pati darau, nes po Madeiros, norisi daugiau trasu pasivaiksciojimui  smile.gif
**Kelia smile.gif

* pasidalinsiu ką kol kas radau:
pėsčiųjų takai
takai
piknikų vietos
La Caldera takas
piknikai
čia aišku mano paieškos buvo lengvesnių takų, kad su mažiukais tiktų, bet gal kažką panaudosit wink.gif
Labai lauksiu ir tavo rastos info, nes jau esi esi nemaža specė Tenerifės wink.gif
** ačiū
QUOTE(Laura81r @ 2013 09 01, 23:52)
as irgi uzsisakiau masinyte cabrera medina ir kaip tik su jais susirasiau,sake keltis i kitas salas tikrai galima,tik butinai reikia paprasyti leidimo,kai forminsit visus popierius.Zodziu,kazkokia jie ten zyma padaro ar kazka,nezinau.Sake tik negali nuomotis masinos vienoj saloj,o grazinti kitoj saloj  smile.gif  smile.gif
ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moncyte @ 2013 09 01, 19:46)
Mes pirkom pina paketa per Itaka, skrydis+pervezimas+viesbutis.

aišku 4u.gif įdomu kiek tik skrydis kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 01, 20:58)
Mes i Madeira skridom is Varsuvos, nes gavosi pigiau nei savarankiskai. Jokiu sunkumu nebuvo  smile.gif

Mums irgi per Varsuva gavosi pigiau nei savarankiskai smile.gif
Labai grazus jusu fotoreportazas, is jo ir rinkomes, kokia sala dabar aplankyti. Minejote, kad labiausiai patiko Lanzarote, bet mus is nuotraukyciu labiausiai suzavejo Gran Kanarija, sunkiai apsisprendeme, na, tikiuos, nenusivilsime.
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2013 09 02, 10:58)
* pasidalinsiu ką kol kas radau:
**Labai lauksiu ir tavo rastos info, nes jau esi esi nemaža specė Tenerifės wink.gif

*Aciu, imesiu ir as info veliau siek tiek.

**Baik tu, as tikrai ne spece, visose salose buvau po karta. Cia yra tokiu, kurios i Tenerife jau trecia karta skris, va jos, tai speces smile.gif

QUOTE(Moncyte @ 2013 09 02, 16:19)
Mums irgi per Varsuva gavosi pigiau nei savarankiskai  smile.gif
Labai grazus jusu fotoreportazas, is jo ir rinkomes, kokia sala dabar aplankyti. Minejote, kad labiausiai patiko Lanzarote, bet mus is nuotraukyciu labiausiai suzavejo Gran Kanarija, sunkiai apsisprendeme, na, tikiuos, nenusivilsime.

Kai susigulejo visi ispudziai, aplankytu salu, tai galiu drasiai pasakyti, kad pati paciausia man Gran Kanarija. Butinai i ja grisim dar karta.
I Kanarus, tai sunku patiketi, kad su agentura butu pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 02, 16:50)
*Aciu, imesiu ir as info veliau siek tiek.

**Baik tu, as tikrai ne spece, visose salose buvau po karta. Cia yra tokiu, kurios i Tenerife jau trecia karta skris, va jos, tai speces  smile.gif
Kai susigulejo visi ispudziai, aplankytu salu, tai galiu drasiai pasakyti, kad pati paciausia man Gran Kanarija. Butinai i ja grisim dar karta.
I Kanarus, tai sunku patiketi, kad su agentura butu pigiau  g.gif

I musu pasirinkta viesbuti gavosi pigiau Gran Kanarijoje, o Lanzeroteje savarankiskai pigiau.
Atsakyti
kas del salu pasirinkimo ax.gif mes buvom Tenerifej viena karta,o i GK jau skrisim trecia.na,nezinau,bent man,GK pati paciausia,man ten taip geeeera,kad nezinau.kazkokia aura tos salos super.ir ypac amadores papludimys ir Mogano kurortas.ir,jauciu,tikrai ne paskutinis kartas i sia nuostabia sala..beje,skaiciau,kad Mogano klimatas kazkoks ipatingas,ir itrauktas net i Unesco ar kazkurtai,nepamenu biggrin.gif na,zodziu,unikalu.
Atsakyti
mergaites, kas nuomavotes per CICAR automobili, tai jie tik atsiuncia rezervacijos patvirtinima iskart ir daugiau nieko? mastau.gif

su ta laisko kopija eiti prie ju langelio oro uoste?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 09 02, 20:38)
mergaites, kas nuomavotes per CICAR automobili, tai jie tik atsiuncia rezervacijos patvirtinima iskart ir daugiau nieko? mastau.gif

su ta laisko kopija eiti prie ju langelio oro uoste?
4u.gif

Taip.
Atsakyti