QUOTE(Moncyte @ 2013 08 28, 18:57)
Rinkausi rinkausi ir pagaliau issirinkau Jau uzsisakem kelione lapkriti i Gran Kanarija! Skrisim is Varsuvos, sunku turetu buti, bet nusiteikusi optimistiskai
Kuri vieta cia sunki?Esam skride is Varsuvos,viskas puiku.Nepatyrem jokiu sunkumu.
QUOTE(JM @ 2013 08 24, 12:49)
Elvita,turiu tikrai galiu paskolinti.
Aciukas , jei nerasiu pirkti, tuomet susiskambinsim
QUOTE(wytc @ 2013 08 26, 12:32)
nulipom per 2 val 40 minuciu uzlipom per 2val 10 min
Aciu. Itariu, kad ir mes vaziuosime savo auto
QUOTE(pavyks @ 2013 08 27, 08:57)
Ačiū Aš vis dar paieškose, greit Kanarų salų viešbučių gide galėsiu dirbti
Tai issirinkai jau sala ar vis dar paieskose?
QUOTE(Elvita @ 2013 08 29, 13:55)
tai drąsiai gali imti, nes abejoju ar kada nors man teks pasinaudoti
QUOTE(JM @ 2013 08 29, 21:32)
tai drąsiai gali imti, nes abejoju ar kada nors man teks pasinaudoti
Na, cia kas dabar per mintys As mielai perpirkciau, nes kaip ir tu, zymiuosi pastabas paciame zemelapyje, tai nesmagu butu prirasineta atiduoti
Ryt isijungsiu skype, paplepesim
grįžtu ir aš namo
tikiuosi turėsiu daugiau laiko sekti jus ir rinktis kelionę, tik va šįkart teks derintis prie mokyklinių atostogų
tikiuosi turėsiu daugiau laiko sekti jus ir rinktis kelionę, tik va šįkart teks derintis prie mokyklinių atostogų
Pagaliau apsispręndėm, kad skrisim vėl į Tenerifę. Su tikslu pasidaryt porą apsilankymų kitose salose. Be to daugiau norisi pasivaikščiot pėsčiomis, tai renkuosi info apie įvairius takus/trasas, kurie gali būti ilgesni, bet nelabai sudėtingi keliaujant su vaikais ( t.y. aukštingumas ir saugumas pritaikyti mažiems nenuoramoms ). gal kas turit kokių gerų variantų?
Apsistot vėl galvojam šiaurinėj salos pusėj. Man ji tokia miela ir autentiška :ax
Apsistot vėl galvojam šiaurinėj salos pusėj. Man ji tokia miela ir autentiška :ax
QUOTE(Elvita @ 2013 08 22, 15:42)
Panos, uzsirezervavau masina cabrera medina ir tik dabar pagalvojau ar leidziama keltis i kita sala? Noriu i la Gomera.
man irgi aktualu šitas klausimas, ačiū jei kas atsakys QUOTE(Apuole @ 2013 09 01, 14:44)
man irgi aktualu šitas klausimas, ačiū jei kas atsakys
man rodos kazkada senose temose pati Elvita buvo minejusi, kad rin kosi cicar del galimybes keltis i kita sala.
dabar tai turbut reiketu klaustis pacios firmos el pastu.
QUOTE(Moncyte @ 2013 08 28, 17:57)
Rinkausi rinkausi ir pagaliau issirinkau Jau uzsisakem kelione lapkriti i Gran Kanarija! Skrisim is Varsuvos, sunku turetu buti, bet nusiteikusi optimistiskai
kiek kainavo bilietai iš Varšuvos? Gal galit pasakyt per kur ieškojot?
Gal kas turėjote vertą dėmesio apsilankymą bananų plantacijoje? Arba vynuogyne + vyninėje? Arba sūrinėje? Žodžiu vietinis maistas, jo gamyba ir parodymas/papasakojimas? Ačiū