QUOTE(Elvita @ 2013 08 23, 13:24)
As rinkciausi Lanzarote. Is jos galima nuplaukti i Gracioza, i Fuerte. Yra fainuolisku papludymiu grandine, Playa Papagayo, kasdien gali buti vis kitame. Galit susiorganizuoti piknikiuka ant Timanfaya ugnikalnio (mes kepemes patys), liuks atrakcija.
Manau, su vaikais tikrai atrasit ka nuveikti ir aplankyti.
Ačiū
Aš vis dar paieškose, greit Kanarų salų viešbučių gide galėsiu dirbti
QUOTE(Laura81r @ 2013 08 25, 21:19)
pasiklausius jusu patarimu uzsirezervavau masiniuka Kabrera medinoj.uch,bus matyt,kaip cia bus su jais.tikiuosi,viskas bus be problemu
Viskas su jais liuks, šį sausį nuomavomės, gavom 2011m Opel Astra, vaikiškos kėdutės švarios, viena nauja buvo dar su celofanu
QUOTE(Moncyte @ 2013 08 25, 22:33)
Papildyta:
Vezames mano tevelius, kad mazyle priziuretu
Visada noriu kazka daugiau pamatyti, ne tik viesbutyje buti.
mes ir be pagalbininkų prieš pora metų su 11 mėn. keliavom, daug paprasčiau buvo nei su trimečiu praeitą žiemą
QUOTE(Apuole @ 2013 08 26, 18:37)
o mes vis dar mastom, kurią pasirinkti
kadangi skrisim su dviem mažais vaikais, tai labai norėtųsi skrist be tarpinių oro uostų, o gaudyti čarterių paskutines minutes. kadangi išbandėm ir ryanair ir čarterį, tai skirtumas milžiniškas. bet čarteriai tik į Tenerifę
gal išbandžiusios vidinius skrydžius ar keltus tarp salų galėtų pakomentuoti kaip ten su jais? ar gaudant akcijas dideli skirtumai būna, ar daug laiko vidinėm kelionėm susinaudoja, ar daug nepatogumų dėl automobilių nuomos keitimo salose ir t.t.? Man didžiausias turtas yra laikas, nes ir atostogoms jo ne marias galima skirti, o ir su visa šeimyna nuvykus jo eikvojimas tarpiniams reikalams vargina
Kitas man nepatinkantis dalykas- gyvenamosios vietos keitimas
Būsiu dėkinga už komentarus tokiems variantams (trukmė apie 10 dienų):
1. Skrydis į Tenerifę+ poros dienų kelionė į La Palma+ dienos kelionė į La Gomerą
2. Skrydis į Tenerifę ir persikėlimas bei apsistojimas Gran Kanarijoj
3. Skrydis į GK iš Varšuvos + kelionė automobiliu į Varšuvą žiemą dviem ekipažais
Aš skrisčiau į Tenerifę, mes, kai su kūdikiu skridom, irgi dėl to tiesioginį skrydį buvom pasirinkę. Kitą žiemą kitas salas aplankysit
O iš Tenerifės nuplauksit į La Gomera, (jei spėsit porai dienų ir į La Palma), nes 10 dienų labai greit pralėks, juk ir pačioj Tenerifėj yra daug ką aplankyti, norėsis ir saule, ir vandenynu pasilepinti iš žiemos atskridus
Iš Lenkijos žiemą irgi sunkiai, ilga kelionė, jei kokios pūgos, plikledžiai, tada jau geriau su persėdimais turbūt