Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(vme @ 2013 08 25, 21:57)
O kodėl gi? Tolima, graži, šilta ir žalios spalvos (ypač, jei jos nemėgstat) nėra daug. Puiki vieta poilsiui. Nesuprantu tik, kodėl norit ne tik ilsėtis, bet dar ir keliauti - nebent esat užkietėjusi keliavimo svetimose vietose klubo narė. Bet su tokiu vaikeliu ... Jūs tik mėgaukitės poilsiu ir tiek - prisikeliausit ateity.  ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Moncyte @ 2013 08 25, 22:31)

Vezames mano tevelius, kad mazyle priziuretu smile.gif Visada noriu kazka daugiau pamatyti, ne tik viesbutyje buti.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 23, 14:07)
Kiek mazdaug laiko truko nulipimas/uzlipimas?

nulipom per 2 val 40 minuciu uzlipom per 2val 10 min
Atsakyti
o mes vis dar mastom, kurią pasirinkti g.gif kadangi skrisim su dviem mažais vaikais, tai labai norėtųsi skrist be tarpinių oro uostų, o gaudyti čarterių paskutines minutes. kadangi išbandėm ir ryanair ir čarterį, tai skirtumas milžiniškas. bet čarteriai tik į Tenerifę doh.gif gal išbandžiusios vidinius skrydžius ar keltus tarp salų galėtų pakomentuoti kaip ten su jais? ar gaudant akcijas dideli skirtumai būna, ar daug laiko vidinėm kelionėm susinaudoja, ar daug nepatogumų dėl automobilių nuomos keitimo salose ir t.t.? Man didžiausias turtas yra laikas, nes ir atostogoms jo ne marias galima skirti, o ir su visa šeimyna nuvykus jo eikvojimas tarpiniams reikalams vargina g.gif Kitas man nepatinkantis dalykas- gyvenamosios vietos keitimas schmoll.gif
Būsiu dėkinga už komentarus tokiems variantams (trukmė apie 10 dienų):
1. Skrydis į Tenerifę+ poros dienų kelionė į La Palma+ dienos kelionė į La Gomerą
2. Skrydis į Tenerifę ir persikėlimas bei apsistojimas Gran Kanarijoj
3. Skrydis į GK iš Varšuvos + kelionė automobiliu į Varšuvą žiemą dviem ekipažais doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 23, 13:24)
As rinkciausi Lanzarote. Is jos galima nuplaukti i Gracioza, i Fuerte. Yra fainuolisku papludymiu grandine, Playa Papagayo, kasdien gali buti vis kitame. Galit susiorganizuoti piknikiuka ant Timanfaya ugnikalnio (mes kepemes patys), liuks atrakcija.
Manau, su vaikais tikrai atrasit ka nuveikti ir aplankyti.

Ačiū smile.gif Aš vis dar paieškose, greit Kanarų salų viešbučių gide galėsiu dirbti biggrin.gif

QUOTE(Laura81r @ 2013 08 25, 21:19)
pasiklausius jusu patarimu uzsirezervavau masiniuka Kabrera medinoj.uch,bus matyt,kaip cia bus su jais.tikiuosi,viskas bus be problemu  g.gif

Viskas su jais liuks, šį sausį nuomavomės, gavom 2011m Opel Astra, vaikiškos kėdutės švarios, viena nauja buvo dar su celofanu thumbup.gif

QUOTE(Moncyte @ 2013 08 25, 22:33)
Papildyta:

Vezames mano tevelius, kad mazyle priziuretu  smile.gif Visada noriu kazka daugiau pamatyti, ne tik viesbutyje buti.

drinks_cheers.gif mes ir be pagalbininkų prieš pora metų su 11 mėn. keliavom, daug paprasčiau buvo nei su trimečiu praeitą žiemą biggrin.gif

QUOTE(Apuole @ 2013 08 26, 18:37)
o mes vis dar mastom, kurią pasirinkti  g.gif kadangi skrisim su dviem mažais vaikais, tai labai norėtųsi skrist be tarpinių oro uostų, o gaudyti čarterių paskutines minutes. kadangi išbandėm ir ryanair ir čarterį, tai skirtumas milžiniškas. bet čarteriai tik į Tenerifę  doh.gif gal išbandžiusios vidinius skrydžius ar keltus tarp salų galėtų pakomentuoti kaip ten su jais? ar gaudant akcijas dideli skirtumai būna, ar daug laiko vidinėm kelionėm susinaudoja, ar daug nepatogumų dėl automobilių nuomos keitimo salose ir t.t.? Man didžiausias turtas yra laikas, nes ir atostogoms jo ne marias galima skirti, o ir su visa šeimyna nuvykus jo eikvojimas tarpiniams reikalams vargina  g.gif Kitas man nepatinkantis dalykas- gyvenamosios vietos keitimas  schmoll.gif
Būsiu dėkinga už komentarus tokiems variantams (trukmė apie 10 dienų):
1. Skrydis į Tenerifę+ poros dienų kelionė į La Palma+ dienos kelionė į La Gomerą
2. Skrydis į Tenerifę ir persikėlimas bei apsistojimas Gran Kanarijoj
3. Skrydis į GK iš Varšuvos + kelionė automobiliu į Varšuvą žiemą dviem ekipažais  doh.gif

Aš skrisčiau į Tenerifę, mes, kai su kūdikiu skridom, irgi dėl to tiesioginį skrydį buvom pasirinkę. Kitą žiemą kitas salas aplankysit wink.gif O iš Tenerifės nuplauksit į La Gomera, (jei spėsit porai dienų ir į La Palma), nes 10 dienų labai greit pralėks, juk ir pačioj Tenerifėj yra daug ką aplankyti, norėsis ir saule, ir vandenynu pasilepinti iš žiemos atskridus smile.gif
Iš Lenkijos žiemą irgi sunkiai, ilga kelionė, jei kokios pūgos, plikledžiai, tada jau geriau su persėdimais turbūt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 08 27, 09:57)
Aš skrisčiau į Tenerifę, mes, kai su kūdikiu skridom, irgi dėl to tiesioginį skrydį buvom pasirinkę. Kitą žiemą kitas salas aplankysit wink.gif O iš Tenerifės nuplauksit į La Gomera, (jei spėsit porai dienų ir į La Palma), nes 10 dienų labai greit pralėks, juk ir pačioj Tenerifėj yra daug ką aplankyti, norėsis ir saule, ir vandenynu pasilepinti iš žiemos atskridus smile.gif
Iš Lenkijos žiemą irgi sunkiai, ilga kelionė, jei kokios pūgos, plikledžiai, tada jau geriau su persėdimais turbūt ax.gif
Mano mintys labai panašios. Tik kad Tenerifėj buvom du kartus ir visus pagrindinius objektus aplankėm, o pliažintis nesam labai megėjai g.gif nors aišku su dviem vaikais jau reiks lėtesnę pavarą jungt ax.gif

o dėl mažiukų kelionių, tai pirmą kartą Tenerifę lankėm su 7 mėn sūnum, buvo super paprasta, aplėkėm visus miestelius, apvaikščiojom visas gatveles thumbup.gif jis autokėdutėj puikiausiai miegojo, o vaikštant žvalgėsi iš nešyklės. 9 mėn lankėm Londoną, tai jau reikalavimai buvo kiti ir tiek daug visko pamatyt nebeteko. Sekanti kelionė buvo vėl Tenerifė 1 metų ir 7 mėn, tai rinkomės labiau gamtinius objektus ir vėl viskas buvo puikiausiai. tad kiekvieną kelionę reikia šiek tiek pritaikyt pagal amžiaus poreikius ir visi turėsit puikų poilsį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš norėjau jūsų paklausti, gal kam teko GK nuomojamą mašiną grąžinti 6 val. ryto (lėktuvas 6.55), kai jie ( Top Car Autoreisen) skelbia kad jų darbo laikas nuo septynių ryto....kaip tada pasielgti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalija71 @ 2013 08 27, 13:46)
Sveikos merginos. Aš norėjau jūsų paklausti, gal kam teko GK nuomojamą mašiną grąžinti 6 val. ryto (lėktuvas 6.55), kai jie ( Top Car Autoreisen) skelbia kad jų darbo laikas nuo septynių ryto....kaip tada pasielgti?  g.gif
tiesiog palikti raktus jų ofise, tam skirtas langelis duryse- tiesiog įmeti į vidų ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalija71 @ 2013 08 27, 11:46)
Sveikos merginos. Aš norėjau jūsų paklausti, gal kam teko GK nuomojamą mašiną grąžinti 6 val. ryto (lėktuvas 6.55), kai jie ( Top Car Autoreisen) skelbia kad jų darbo laikas nuo septynių ryto....kaip tada pasielgti?  g.gif

mum praeitais metais buvo ta pati situacija,ir nuomavomes irgi is top caru ir reisas buvo 6.55.tiesiog imetem rakta i ofisa(yra tokis kaip pasto dezute)masiniuka paliekat ju parkavimo vietose.bet tokiu atveju reikes korteles,nes jie nores depozito keliu simtu euru arba simtas euru uzsaldo kortelej. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 08 27, 20:56)
mum praeitais metais buvo ta pati situacija,ir nuomavomes irgi is top caru ir reisas buvo 6.55.tiesiog imetem rakta i ofisa(yra tokis kaip pasto dezute)masiniuka paliekat ju parkavimo vietose.bet tokiu atveju reikes korteles,nes jie nores depozito keliu simtu euru arba simtas euru uzsaldo kortelej. mirksiukas.gif

Mums nereikejo jokiu depozitu ir nieko neuzsalde schmoll.gif Palikom aikstelej masina ir imetem raktelius i ofisa.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 08 27, 21:20)
Mums nereikejo jokiu depozitu ir nieko neuzsalde  schmoll.gif Palikom aikstelej masina ir imetem raktelius i ofisa.

Mes taip pat Cabrera medinoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos,isiskaitykite,cia mes kalbam apie top car autoreisen. smile.gif
Atsakyti
o sakykite, kas nuomavotes cicar, kaip ten prideti antra vairuotoja?
reikia laiska jiems rasyti ar vietoje sutvarko? mastau.gif
nes kolkas uzsirezervavom vyro vardu masina, niekaip neradau skilties apie antra vairuotoja blush2.gif
Atsakyti