Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 04, 14:43)
Gal kas Gran Kanarijoj ar kitose salose, esat pirke vaikam sauskelnes?  rolleyes.gif  Kokiam prekybos centre jas pirkot ir kokias? Mes pernai Tenerifeje kelis kartus LIDL'e prekinomes, tai nelabai maciau tokiu dalyku, ten ta parduotuve tokia, a la lietuviska Norfa buvo, pasirinkimas siauras biggrin.gif Ir Mercadona berods esam karta buve bet ir lyg neuzmaciau tokiu dalyku  doh.gif  Kur pirkote visokius vaikiskus cackus? Nesinori apsikrauti bagazo daiktais, kuriuos galima vietoje nusipirkti, beto kai sauskelniu mum bereikia tik nakciai  rolleyes.gif

QUOTE(Sawanna @ 2013 04 04, 14:57)
Mane irgi butent si informacija labai domina. Kita savaite isskrendam i Tenerife, busiu su 2 vaikais, vienam is ju pilnam rezime dar reik sauskelniu - vien jos uzims viena lagamina, jei vesiuos visam laikotarpiui doh.gif  blink.gif Bet gal visgi neapsikraut, jei nebus problemu po to ju rasti g.gif

Pampersų, tyrelių ir visų kitų vaikiškų prekių tikrai yra, mes pampersus tik kelionei vežėmės, pirkomės ten (šiemet pirkom Pampers firmos Super Dino parduotuvėje, prieš pora metų vietinės reikšmės mažoj parduotuvytėj, čia -Tenerifej smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 03, 13:51)
akebija,smagu skaityti thumbup.gif Noriu paklausti apie Mascos tarpekli.Labai mane jis vilioja rolleyes.gif Esu ejus Kretoj Samarijos tarpekliu,labai patiko,tai ir cia noreciau praeiti.
Kiek laiko juo ejot?
Ar butini kalnu batai?(as su Mb turim ,o vaikai ne...)
Vaziavot iki jo su taxi,ar kaip?

Laba,

Na, kiek užtrukau su atsakymu - paguldė mane visgi bjaurybė tas virusas dviem dienom į lovą (ar tas Rotas, ar Noras). unsure.gif verysad.gif Dukra viduryje kelionės buvo apsirgus - parą pragulėjo viešbutyje, o man štai - po 8-9 dienų tas pats (gal parsivežiau??). g.gif Šiandien jau geriau...

Esam ir mes su dukra ėjusios Samarija Kretoje - labai patiko, nors ir sunkus tas ėjimas buvo. drinks_cheers.gif
Čia tikrai trumpesnis keliukas, nors pats takas - panašaus pobūdžio. Mes ėjom su paprastais kedais (dukra su sportbačiais) - visai užtenka. Ėjom, sakyčiau, neskubėdami, bet nebuvome sustoję poilsiui - užtrukome 2 h 50 min. Jei su mažais vaikais arba norėsite stoti pavalgyti, pailsėti - manau, atitinkamai ilgiau užtruksite.
Kadangi vyras nėjo su mumis, o pasiliko su mažiuku, tai jis mus automobiliu nuvežė prie tarpeklio. Užsisakėme tik laivą atgal, kad parplukdytų i Los Gigantes uostą (pačiame uoste nemažai agentūros siūlo, bet reiktų iš anksto užsisakyti, nes būna pilni tie laiveliai - 1 asm./10 eur doh.gif ). Mes plaukėm iki uosto 30 min.
Klausiau, kiek taksi iki Mascos kaimo - 23-25 eur. nuo Los Gigantes. Galbūt šeimai ir apsimokėtų, nes antraip tektų važiuoti dviem autobusais iki starto vietos. unsure.gif Buklete, kurį gavau, buvo tik po vieną autobuso maršrutą pažymėta - ryte 8.20 (po to dar ir kitas, nes reikalingas persėdimas). Įtariu, kad nedaug važiuoja. g.gif

Dėl paties ėjimo - gerai, kad nėjom su mažiuku (nors tokių minčių buvo). Takas visgi akmenuotas, slidus, vietomis palei upelį - šlapias. Kai kur reikėjo kabarotis keturiomis. Aišku, viskas įmanoma, bet aš nesiūlyčiau eiti su mažiukais nešyklėse - vien dėl saugumo. Pati kelis kartus nesėkmingai paslydau. O jei žmogus, nešantis kūdikį, pargriūtų ant akmenų?? verysad.gif
Matėme einančių su mokyklinio amžiaus vaikais - viskas gerai. Ir dar - akivaizdžiai nėščią moterį. schmoll.gif Suprantu, kad būna gerai besijaučiančių ir sportiškų besilaukiančių moterų, bet... aš taip tikrai nerizikuočiau - vien dėl mažiuko pilvelyje. g.gif
Na, o didžiausi ekstremalai - wow - tai buvo jauna pora, einanti tarpekliu į VIRŠŲ nuo jūros pusės su kūdikiu nešyklėje (gal kokių 5 mėn.). blink.gif Bent jau atrodė, kad jie pasiryžę įveikti tą maršrutą. unsure.gif

Tai tokie būtų pastebėjimai. 4u.gif
Atsakyti
akebija,labai aciu 4u.gif Musu mazesniosioms 5 ir 8m,neblogos vaiksciotojos,galesim paejet.
Dar toks klausimukas:sakot,kad reikia uzsisakyti laiveli.O kur?-pries tai nuvykus i Los Gigantes?ar jau prie tarpeklio kokios firmeles priima uzsakymus?
Atsakyti
Gal kas galite pasidalinti LIDL'ų koordinatėmis..? Kažkur buvau radęs adresus, bet realybėje netiko....
Galiu pasiūlyti Mercadonų (gal kam pravers besinaudojantiems GPSu, o ir "mapse" matosi):
28°3'19.75"N 16°43'31.33"W (Playa de la Americas)
28° 7'28.18"N 16°44'27.17"W (Adeje)
28°13'39.76"N 16°50'24.48"W (La Arena)
28° 3'0.27"N 16°36'41.89"W (Las Chafiras)
28°25'44.41"N 16°18'17.48"W (Santa Maria del Mar)

Dėkavoju avansu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 04, 12:50)
Tai reikia vaziuot pirma i Los Gigantes,ten palikt masina,susitart del laivo ir nuvezimo ?ar kaip?
Atsiprasau uz gal durnus klausimus,bet arteja kelione,ima nerimas biggrin.gif

As manau kad i ta Masca veza ir is kitu miestuku, tik kadangi atstumas tokiu atveju iki Mascos buna didesnis tuomet logiska butu kad ir ta nuvezimo kaina bus didesne. Ypac jei masinyte issinuomave turesit visam atostogu laikui tuomet iki artimesnio tasko geriau patiems atvaziuoti.
Zinoma kad galima i Los Gigantes atvaziuot, ten kur nors palikti masinyte ir vaziuot tuomet agenturos transportu iki Mascos. Agenturu nemazai palei prieplauka isikure. Tik galvoju kad del Mascos reiktu bent pries diena susitarti. Na gal vaziuosit kuria diena pro Los Gigantes, tuomet sutariat del nuvezimo i ta Masca tarpekli konkreciai datai ir laikui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 04, 20:21)
akebija,labai aciu 4u.gif Musu mazesniosioms 5 ir 8m,neblogos vaiksciotojos,galesim paejet.
Dar toks klausimukas:sakot,kad reikia uzsisakyti laiveli.O kur?-pries tai nuvykus i Los Gigantes?ar jau prie tarpeklio kokios firmeles priima uzsakymus?

Radau rankinėje vieną bukletą su kontaktais - pas juos galima ir internetu užsisakyti. thumbup.gif Tik, aišku, tada turite žinoti, kada eiti norėsite. Mes iš vakaro tiesiai agentūroje prie pat uosto užsisakėme, nes gyvenome tik už kelių kilometrų nuo uosto.
www.maritimaacantilados.com

Kitos firmos buklete tik el. paštas ir telefonai yra (jei reikia, galėsiu parašyti). Gal galima vietoj skambinti ir užsakyti. g.gif

Prie tarpeklio buvo laivelių reklama, bet niekas nedirbo (na, bet tądien ispanams buvo laisvadienis). Šiap jau daug kur net degalinės ir parduotuvės nedirbo. doh.gif
Atsakyti
Tuoj atsinesiu bukletus, kuriu kruva turiu is Los Gigantes.

Surasysiu kontaktus, kuriuos rasiu del Mascos tarpeklio. mirksiukas.gif

Niu va sitie 100 proc. veza i Masca:

www.flipperuno.com

www.maritimaacantilados.cos

www.sunholidays24.com

Turetumet nemazai info rasti. mirksiukas.gif

Dar siu puslapi perverskit, nes irgi organizuoja ekskursijas i Masca:

email: info@atlanticexcursiones.com

www.tenerifecanarias.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 04 balandžio 2013 - 19:41
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 04, 13:43)
Gal kas Gran Kanarijoj ar kitose salose, esat pirke vaikam sauskelnes?  rolleyes.gif  Kokiam prekybos centre jas pirkot ir kokias? Mes pernai Tenerifeje kelis kartus LIDL'e prekinomes, tai nelabai maciau tokiu dalyku, ten ta parduotuve tokia, a la lietuviska Norfa buvo, pasirinkimas siauras biggrin.gif Ir Mercadona berods esam karta buve bet ir lyg neuzmaciau tokiu dalyku  doh.gif  Kur pirkote visokius vaikiskus cackus? Nesinori apsikrauti bagazo daiktais, kuriuos galima vietoje nusipirkti, beto kai sauskelniu mum bereikia tik nakciai  rolleyes.gif

na jai nakciai tereikia tai isiet tikrai galima mirksiukas.gif ,o seip visur kiekvienoje parduotueje ju maciau kaip ir visu kitu butiniausiu daiktu tiek vaikam tiek suaugusiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2013 04 04, 16:57)
Mane irgi butent si informacija labai domina. Kita savaite isskrendam i Tenerife, busiu su 2 vaikais, vienam is ju pilnam rezime dar reik sauskelniu - vien jos uzims viena lagamina, jei vesiuos visam laikotarpiui doh.gif  blink.gif Bet gal visgi neapsikraut, jei nebus problemu po to ju rasti g.gif

Sveika,

Ką tik grįžom iš ten su mažyliu. thumbup.gif Vežiausi tik kelionei pampersų ir tokių geresnių nakčiai (aišku, tokių ten nebuvo niekur). Pirkom "Pampers baby dry"- juos radome nedideliame prekybcentryje. Šiaip pigiau pirkti ir parduotuvėj "Mercadona", jų daugelyje miestelių yra.
Dar pabaigoj kelionės pritrūkome kelių vienetų, nebegavome "Pampers" reikiamo dydžio (ketvirtas dydis linkęs greitai dingti iš lentynų doh.gif ), tai paėmėm "Softies". Šitų nesiūlau - prasti. schmoll.gif
Dar yra "Dodot" (sako, kad tokie kaip "Pampers"), "Panales". Kitų mums žinomų firmų ten nėra pirkti.

Maisto kūdikiams yra, bet va, klausimas - ar vaikas jį valgys. Maniškis buvo įpratęs prie mano virtų daržovienių, tai JOKIO kanarietiško maisto nevalgė - kiek pirkau, viską teko išmesti. doh.gif Jo skonis specifinis, kitoks. Ispanai mėgėjai į kūdikiams skirtas tyres nuo 4-6 mėn. pridėti visokių žirnių, svogūnų, paprikų ir t. t. Man tas jų maistas irgi neskanus pasirodė. schmoll.gif
Iš mums žinomų radau tik "Milupos" produkcijos, bet, deja, ji kitokia, matyt, pritaikyta vietiniams. "Hipp" - ieškojau, nė su žiburiu neradau. verysad.gif
Maniškis pipiras valgė tik nusivežtas užplikomas košes ir pienuką. rolleyes.gif

Tiesa, geros ir skanios vaisinės tyrelės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akebija @ 2013 04 04, 21:00)
Sveika,

Ką tik grįžom iš ten su mažyliu. thumbup.gif Vežiausi tik kelionei pampersų ir tokių geresnių nakčiai (aišku, tokių ten nebuvo niekur). Pirkom "Pampers baby dry"- juos radome nedideliame prekybcentryje. Šiaip pigiau pirkti ir parduotuvėj "Mercadona", jų daugelyje miestelių yra.
Dar pabaigoj kelionės pritrūkome kelių vienetų, nebegavome "Pampers" reikiamo dydžio (ketvirtas dydis linkęs greitai dingti iš lentynų  doh.gif ), tai paėmėm "Softies". Šitų nesiūlau - prasti. schmoll.gif
Dar yra "Dodot" (sako, kad tokie kaip "Pampers"), "Panales". Kitų mums žinomų firmų ten nėra pirkti. 

Maisto kūdikiams yra, bet va, klausimas - ar vaikas jį valgys. Maniškis buvo įpratęs prie mano virtų daržovienių, tai JOKIO kanarietiško maisto nevalgė - kiek pirkau, viską teko išmesti. doh.gif Jo skonis specifinis, kitoks. Ispanai mėgėjai į kūdikiams skirtas tyres nuo 4-6 mėn. pridėti visokių žirnių, svogūnų, paprikų ir t. t. Man tas jų maistas irgi neskanus pasirodė.  schmoll.gif
Iš mums žinomų radau tik "Milupos" produkcijos, bet, deja, ji kitokia, matyt, pritaikyta vietiniams. "Hipp" - ieškojau, nė su žiburiu neradau. verysad.gif

Mes "Dodot" ir "Pampers" esam ten pirke. "Dodot" tikrai panasus i Pampers firmos sauskelnes. Hipp esu maciusi keliose vietose bet kaina man pasirode tikrai didele. blink.gif Brangiau nei LT.
Atsakyti
Tiesa, merginos, kurios informaciją koreguojate,

Jau nebėra Tenerifėj kaktusų parko "Exotic park" (prie Los Christianos). verysad.gif Ieškojom, norėjom aplankyti - pasirodo jau nuskurdęs ir užsidaręs.
Tai nuvažiavom į netoliese buvusį "Aloe vera" parką (irgi visokie augalai). Na, bet nelabai įspūdingas jis (vienam už 10 eurų), tai labai ir nesiūlau.
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 04 04, 16:54)
Pampersų, tyrelių ir visų kitų vaikiškų prekių tikrai yra, mes pampersus tik kelionei vežėmės, pirkomės ten (šiemet pirkom Pampers firmos Super Dino parduotuvėje, prieš pora metų vietinės reikšmės mažoj parduotuvytėj, čia -Tenerifej smile.gif)

Tyrelių pernai radome, ispaniškas pirkome, visai nieko pasirodė bent jau mums, Hipp'ų, milupų jokių neradome, bet apsipirkinėjome tik vienoje LIDL'o pardėje, kuri buvo už miesto, na ten mum būdavo visad pakeliui namo sustoti, tai ten ir prekindavomės ko reik, bet sauskelnių neužmačiau, gal dėl to, kad tada buvau jų prisikrovus, šiemet nenoriu apsikraut smile.gif Miestuose, žinoma, turbūt pasirinkimo daugiau..

QUOTE(liida @ 2013 04 04, 20:49)
na jai nakciai tereikia tai isiet tikrai galima mirksiukas.gif ,o seip visur kiekvienoje parduotueje ju maciau kaip ir visu kitu butiniausiu daiktu tiek vaikam tiek suaugusiems mirksiukas.gif

na mes skrendam beveik 3 savaitėm, tai vistiek pusė pako reiktų įsidėt, o užima vietos nemažai ax.gif

QUOTE(akebija @ 2013 04 04, 21:00)
Maisto kūdikiams yra, bet va, klausimas - ar vaikas jį valgys. Maniškis buvo įpratęs prie mano virtų daržovienių, tai JOKIO kanarietiško maisto nevalgė - kiek pirkau, viską teko išmesti. doh.gif Jo skonis specifinis, kitoks. Ispanai mėgėjai į kūdikiams skirtas tyres nuo 4-6 mėn. pridėti visokių žirnių, svogūnų, paprikų ir t. t. Man tas jų maistas irgi neskanus pasirodė.  schmoll.gif

Ypatingai bananinės labai skanios thumbup.gif O dėl visokių tų daržovienių, tai maniškė ispaniškas kirto neblogai, iš Lietuvos ką buvome įsidėję neužteko, teko dasipirkt ispaniškų, bet deja jau senokai praeitas etapas mums tos tyrelės...

Dar norėjau paklausti apie Yellow Submarine povandeninį laivą Puerto de Mogane (GranKanarija) gal kas esate plaukę? Ar verta? Žiūrėjau filmukus per youtube, kažkaip nesužavėjo biggrin.gif
Dėl plaukimo pažiūrėti į delfinus, jeigu pasirinkti tam dalykui ramią nevėjuotą dieną? Ar labai siūbuoja vandenyne tą laivelį? Ar beveik nesijaučia? Labai norisi pamatyti, bet baisu dėl to siūbavimo blush2.gif
Atsakyti