Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(LOCKETS @ 2013 08 17, 21:28)

bet su tokiu tarpu kaip 35min tikrai nerizikuociau 4u.gif

Na viskas priklauso nuo to ar skrendi tik su rankiniu ar ir su lagaminais ir kokio dydžio oro uostas rolleyes.gif
Mes paskutinį kartu jungtinius skrydžius tokius ir turėjome pirmyn ir atgal ne daugiau kaip po 35 minutes laiko.Ir tikrai galiu pasakyti nebuvo jokios skubos, viskas labai sklandžiai dar ir laiko liko nuobodžiavimui biggrin.gif Bet mes persedinėjome nedideliame oro uoste ir neturėjome lagaminų.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 08 18, 09:05)
Na viskas priklauso nuo to ar skrendi tik su rankiniu ar ir su lagaminais ir kokio dydžio oro uostas  rolleyes.gif
Mes paskutinį kartu jungtinius skrydžius tokius ir turėjome pirmyn ir atgal ne daugiau kaip po 35 minutes laiko.Ir tikrai galiu pasakyti nebuvo jokios skubos, viskas labai sklandžiai dar ir laiko liko nuobodžiavimui biggrin.gif Bet mes persedinėjome nedideliame oro uoste ir neturėjome lagaminų.

jus gal Lutone persedinejot?
siaip ten kartais labai gerai buna, bet kartais tieeeek zmoniu prie security, kad man 35min butu vieni nervai biggrin.gif
as su persedimu skridau tik viena karta is Kauno i Londona per Ryga. tada buvo gal apie 40min tarpas, bet kazkaip ten greitai praejom, net nepamenu jau.
o dabar i TNF skrisim tiesiai, tik dar nezinau, ar lagamina imti, ar ne smile.gif
apsipirkineti ten sikart neplanuoju, tai gal tik su rankiniu apsisuksime rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 18 rugpjūčio 2013 - 14:07
QUOTE(LOCKETS @ 2013 08 18, 12:59)
jus gal Lutone persedinejot?
siaip ten kartais labai gerai buna, bet kartais tieeeek zmoniu prie security, kad man 35min butu vieni nervai biggrin.gif
as su persedimu skridau tik viena karta is Kauno i Londona per Ryga. tada buvo gal apie 40min tarpas, bet kazkaip ten greitai praejom, net nepamenu jau.
o dabar i TNF  skrisim tiesiai, tik dar nezinau, ar lagamina imti, ar ne  smile.gif
apsipirkineti ten sikart neplanuoju, tai gal tik su rankiniu apsisuksime rolleyes.gif

Skrisdami iš Kanarų persėdinėjome Liutone drinks_cheers.gif tada mums skrydžius atidėjo ir mes šalia oro uosto viešbutį paėmemėme.
O paskutinį kartą skridome per Rygą (pirmyn/atgal) mirksiukas.gif tai ir pavalgyti spėjome ir kavos atsigėrėme per tą laiką drinks_cheers.gif ir šiaip net atsibodo laukti, nes tikėjomes greitai visur biggrin.gif Nors panikavau pradžioje, kaip viską spėsim, bet laiko buvo begales...tiesa Rygos oro uostas turi ir savų minusų, kodėl kartais paveluoja keliautojai į sekantį lektuvą, kai trumpas persėdimo laikas doh.gif Stebėjome situacijas ir jos mums nepatiko, tik tiek, kad oro uosto darbuotojai greitai reagavo, ir stengėsi, bet iš kitos pusės minusų vistiek yra verysad.gif
Jei apsipirkinėti neplanuojate, tai rankinis pats tas, o jei matysite, kad apsipirkti verta, tai tiesiog išsipirksite lagaminą atgaliniam skrydžiui.
Mums su airbaltcu išsipirkti lagaminą atgalinam skrydžiui oro uoste visai neapsimokėjo, užsikėlę kainas tokios, kad doh.gif net vietiniai stebėjosi doh.gif o su raynaru visai gerai atgaliniam skrydžiui išsipirkti lagaminą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 18 rugpjūčio 2013 - 15:16
Sveikutes, na ka, merginos, itariu griztu pas jus su keliones planavimu po Kanaru salas thumbup.gif Eilini karta egiptieciai kariauja, o mes keliausim po Kanarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 08 18, 10:05)
Na viskas priklauso nuo to ar skrendi tik su rankiniu ar ir su lagaminais ir kokio dydžio oro uostas  rolleyes.gif

Asmeninė patirtis visada įdomi. Visgi 35 min. tarp skrydžių vertintinos labiau kaip loterija, o ne sėkminga jungtis (juolab, kai tai nėra jungiamasis skrydis). Kartais gali praversti oro uostų pažinimas (Lutone tikrai neverta taip rizikuoti, nors Barselonoje gal tokios rizikos ir nera labai daug). Bet šiaip tai rizikos prisiimimas, visų pirma. Nieko daugiau. Kvaila rizika drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, aš tai nerizikuočiau su tom 35 min. schmoll.gif Man jau geriau ramiai kavos atsigert, dar vaikams šiek tiek pasibėgiot. Ir vistiek, lėktuvai gan dažnai bent truputį vėluoja, dar į Kanarus dažniausiai skrendam žiemą, tai su kokiu sniegu nesusitvarko ar dar kas (prieš kelis metus buvo užšalęs tulikas, tai teko 2h laukti). Na bet aišku, yra žmonių, kurie mėgsta tokią riziką (ir panašu jiem sekas biggrin.gif)

QUOTE(Elvita @ 2013 08 18, 19:08)
Sveikutes, na ka, merginos, itariu griztu pas jus su keliones planavimu po Kanaru salas  thumbup.gif Eilini karta egiptieciai kariauja, o mes keliausim po Kanarus  smile.gif

Sveikute drinks_cheers.gif Kaip Kreta gyvena wub.gif Į kurią salą planuojat grįžti? Aš tai jau visas mintinai išmokau, taip norim į GK, bet ten su viešbučiais laaabai sunkiai man gaunas doh.gif Visose salose jau išsirinkus gerus variantus ir bilietus lyg neblogus randu, nu bet su GK viešbučiais, kainos dvigubos nei kitose salose sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 08 18, 21:56)
Sveikute drinks_cheers.gif Kaip Kreta gyvena wub.gif Į kurią salą planuojat grįžti? Aš tai jau visas mintinai išmokau, taip norim į GK, bet ten su viešbučiais laaabai sunkiai man gaunas doh.gif Visose salose jau išsirinkus gerus variantus ir bilietus lyg neblogus randu, nu bet su GK viešbučiais, kainos dvigubos nei kitose salose sad.gif

Kreta liuks, butinai i ja grisiu wub.gif

I kuria skrendat ir kada? GK is tiesu viesbuciai nepigus, bet pati sala superine.
Mes dar nenusprendem ko norim, girzti i GK ar vis tik si karta rinktis visas 3 likusias mazasias salas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 19, 07:11)
Kreta liuks, butinai i ja grisiu  wub.gif

I kuria skrendat ir kada? GK is tiesu viesbuciai nepigus, bet pati sala superine.
Mes dar nenusprendem ko norim, girzti i GK ar vis tik si karta rinktis visas 3 likusias mazasias salas smile.gif

Taip, Kreta - gėris wub.gif
Bilietų dar neturim, nes vis dar ieškau GK gero viešbučio už gerą kainą biggrin.gif Esu nusižiūrėjus jau bilietus, norėčiau jau šią savaitę nusipirkt, tai bus GK arba Lanzarotė + Fuerteventūra. Tik kažin, ar pastarosios dvi nėra šaltesnės? Nes atsiliepimuose nemažai pasisakymų, kad sausį ir vasarį vėsoka, gal nuo vėjo, ar gal tiesiog metai tokie pasitaikė unsure.gif Kokiu laiku jūs buvot ir kaip orai buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 08 19, 07:30)
Taip, Kreta - gėris wub.gif
Bilietų dar neturim, nes vis dar ieškau GK gero viešbučio už gerą kainą biggrin.gif Esu nusižiūrėjus jau bilietus, norėčiau jau šią savaitę nusipirkt, tai bus GK arba Lanzarotė + Fuerteventūra. Tik kažin, ar pastarosios dvi nėra šaltesnės? Nes atsiliepimuose nemažai pasisakymų, kad sausį ir vasarį vėsoka, gal nuo vėjo, ar gal tiesiog metai tokie pasitaikė unsure.gif Kokiu laiku jūs buvot ir kaip orai buvo? ax.gif

GK, Fuerteje ir Lanzaroteje buvom vasario pabaigoje/kovo pradzioje. Orai buvo superiniai, nei laso lietaus, sauleta. Vandenynas apie 19-20l kazkur.
Mums issiprende galvosukis, skrendam i Tenerife. Dabar ieskausi viesbutuko. Gal gali koki faina pasiulyti?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 19, 10:22)
GK, Fuerteje ir Lanzaroteje buvom vasario pabaigoje/kovo pradzioje. Orai buvo superiniai, nei laso lietaus, sauleta. Vandenynas apie 19-20l kazkur.
Mums issiprende galvosukis, skrendam i Tenerife. Dabar ieskausi viesbutuko. Gal gali koki faina pasiulyti?

Super thumbup.gif Mums laaabai patiko Be live playa la arena wub.gif Jis Puerto Santiago, šalia Los gigantes. Kada nors būtinai grįšim ten smile.gif
http://www.booking.c...a8b0cf5670288X1

Brolis šitam gyveno Adejej, patiko:
http://www.booking.c...a96a3d4a2c05cX7

Aišku daug priklauso, su vaikais važiuojate ar be, kokią sumą žadat išleisti, nes čia tokie neblogi kainos ir kokybės santykiu, o brangesnių ir gerų yra tikrai smile.gif Adejes gale daug tokių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 19 rugpjūčio 2013 - 10:50
As irgi Costa Adeje nusiziurejau Iberostar Torviscas, kuriame tavo brolis gyveno, o Puerto Santiago, Barcelo Santiago. Ir nzn, kuris man fainesnis biggrin.gif Siaip labiau linkstu link Barcelo viesbucio. O kaip pats Puerto Santiago miestelis? Yra ka veikti vakarais? Esam buve jame, bet neilgai, tai nelabai pamenu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 19 rugpjūčio 2013 - 11:47
Puerto Santiago miestelis pramogoms nelabai.Jis toks issimetes,kalnelis,pakalne.Siek tiek pasivaiksciot galima,bet nera.Nebent viesbutis pasiulytu pramogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 19 rugpjūčio 2013 - 12:26