Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2013 08 01, 14:03)
Ryanair ir Wizzair psl. Kai skridom pries metus, bilietus pirkau birzelio menesi, skridom vasari.

Kokia kaina maždaug? Dabar man duoda (vasaris-kovas) apie 700 Lt žmogui. Manau mažiau nebus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūračiukas: 01 rugpjūčio 2013 - 15:06
QUOTE(jūračiukas @ 2013 08 01, 15:05)
Kokia kaina maždaug? Dabar man duoda  (vasaris-kovas) apie 700 Lt žmogui. Manau mažiau nebus  g.gif

Mes skridom i prieki su Wizzair Vilnius/Londonas ir su Ryanair Londonas/Gran Kanarija. Atgal su Ryanair Lanzarote/Frankfurt Hahn, Frankfurt Hahn/Kaunas. Bilietai pirmyn/atgal 2 zmonems kainavo 1171lt.
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2013 08 01, 13:33)
aciu Elvita smile.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 07 31, 06:56)
Aš jau esu rašiusi, kad jei ilgam ten apsistoti ar nuvykti peržiemoti tai mano nuomuone geriausias variantas pradžiai kokiai savaitei iš LT užsirezervuoti kokius apartamentus, o jau ten nuvykus vietoje tikrai visokių pigesnių variantų rastumėte.
Ilgesniam laikui už 200/300 eurų apartamentų vietoje tikrai yra.

Dekui uz atsakyma. O pati ten ilgesni laika gal pabuvusi esate?
Atsakyti
dairausi bilietu, visi su persedimais ir tarpai tarp skrydziu nuo 8 iki 12-15 valandu.
pasidalinkite patirtim kaip ta laika praleidziate ypac jei vykstat su vaikais?
gal imanoma uzsakinejant skrydzius gabaliukais atskirai, sutrumpinti.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2013 08 06, 15:22)
dairausi bilietu, visi su persedimais ir tarpai tarp skrydziu nuo 8 iki 12-15 valandu.
pasidalinkite patirtim kaip ta laika praleidziate ypac jei vykstat su

Mums skrendant i prieki tarpas buvo 5val., atgal 3val. Paieskokit dar skrydziu, manau rasit su trumpesniais tarpais tarp persedimu g.gif
Atsakyti
Jau ryt lekiam mes i Gran Kanarija thumbup.gif
Gal kas esat ten kaip orai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gijok @ 2013 08 01, 16:51)
Dekui uz atsakyma. O pati ten ilgesni laika gal pabuvusi esate?

Mes buvome tik 3 savaitėles, bet daug bendravome su vietiniais ir su tais vyresnio amžiaus žmonėmis, kurie ten praleidžia žiemą, nuomuojasi apartamentus ilgesnį laiką, beto matėme kai kur skelbimus su kainomis.
Taip patTenerifėje apsigyveno ir MB vaikystės draugas.Lygiai tokiu pat principu, atvykęs visų pirmą apsistojo viešbutyje (tokiame pat, kaip mes tada atostogavome biggrin.gif ) ir ieškojosi apartamentų išsinuomuoti ilgesniam laikui.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2013 08 06, 16:22)
pasidalinkite patirtim kaip ta laika praleidziate ypac jei vykstat su vaikais?
gal imanoma uzsakinejant skrydzius gabaliukais atskirai, sutrumpinti.

daugumoje oro uostu yra padarytos zaidimu erdves vaikams, kadangi musu 2-eju metu damai tokie dalykai dabar 'ant bangos'persedimai su keliu valandu tarpais mum ne beda biggrin.gif laukeme skrydzio oro uoste 5 valandas, per ta laika papietavome, pridaveme bagaza, praejome patikras, o tada knygutes, zaidimai ir t.t. kazkaip neprailgo ax.gif
Atsakyti
tai 5 valandos tai dzin, ne baisu, bet kiek dabar randu skrydziu su sau tinkamom datom, tai tarpas tarp skrydziu 12 valandu ir tos nakti nuo 22-23 val.
tai cia jau zaidimu kambariai negelbes turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2013 08 07, 10:21)
tai 5 valandos tai dzin, ne baisu, bet kiek dabar randu skrydziu su sau tinkamom datom, tai tarpas tarp skrydziu 12 valandu ir tos nakti nuo 22-23 val.
tai cia jau zaidimu kambariai negelbes turbut  g.gif

Tai i viesbuti ir miegot 4u.gif
Atsakyti
nu nebent, svarstytinas variantas smile.gif
Atsakyti
mergytes, priminkite kaip ten su parkingu Tenerifeje - kur jis mokamas?
ir siaip i ka atkreipti demesio del parkingo.
mes busime apsistoje Puerto de Santiago, bet parasyta, kad viesbutis neturi parkingo.
tai idomu ar rasim kur nemokamai pastatyt, ar nelabai g.gif
Atsakyti