QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 07 24, 08:39)
Lago man rodos ten apartamentai o dėl auto aikštelės tai gal jeigu 3 savaitėm gal būtų dar pigiau, nes mum tokia kaina buvo berods jei nuomoji daugiau nei 5 dienas, šiaip ta kaina dar didesnė, nes ten daug ispanų varo į ta aqua parką ir už jį moka pinigus, aišku moka ir už parkingą, tai už vieną dieną ten man rodos reikia mokėti daugiau. Dėl pasivaikščiojimo mes to nepasigedome, nes kas antrą dieną keliaudavome, ten ir prisivaikščiodavome, o kitas dienas skirdavom poilsiui ir vaikui, tai maudydavomės baseinuose ar pležuose, ai... dar pačiam komplekse yra nemažai parduotuvių ir vaistinė, kur nusipirksite visko: pradedant maisto produktais ir pampersais, baigiant rūbais ir batais, patogu, jeigu kažką pamiršai ar šiaip ko ant greičio prireikė
Ten viešbutis, irgi AI yra, priešais Valle, taip pat priklauso vandens parkas. Atsiliepimai neblogi, Valle geresni, bet, kad nei viena sistema neleidžia man jo rinktis su 3 ir 7 metų vaikais
QUOTE(vikeee @ 2013 07 24, 10:06)
Labas,tikrai neatsisakykite ten vykti vien del parkavimo. Buvau spalio men. 10 dienu,vazinejom visas dienas,bet vis atrasdavom laisva vietele prisiparkuoti nemokamai.Jei kuria diena niekaip nepavyks rasti vietos,tai susimokesit uz ta diena. Mes buvom Valle viesbuty su 2 vaikais,tai didziajai buvo atskira lova, o mazajai vaikiska lovyte.Net nezinojau,kad ten negalima su 2 didesniais vaikais.As irgi galeciau vykti ten antra karta
Nu super būtų, nors šiaip jau nusprendžiau, kad kaip pernai Tenerifėje, bandysim imti du viešbučius, 10 dienų vienam kurorte, 10 - kitam.
Mūsų mažius jau trimetis, ir vaikiška lovytė jau netiks (ir neduos) Turbūt tik su antru mažiuku iki 2m. leidžia
QUOTE(Elvita @ 2013 07 24, 08:20)
Jau pilnai apsisprendžiau, kad Lanzarotei pasakysiu - ne Kadanors gal, reiks su Fuerte sujungti Nors taip nesinori nusivilti. Va Tenerifėj trys kartai, ir visi vienas už kitą geresni
Dar pernai kelios keliavot į Ifa interclub atlantic, lyg nelabai ten patiko? Vėjuota buvo? Nors atsiliepimai neblogi. Ir Ifa Buenaventuroj gal kas buvęs? Ar yra šiuose viešbučiuose šildomi baseinai? Kiek randu aprašymuose, kad turėtų būti, bet atsiliepimuose, kad nešildė