Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

O per kokius tinklapius užsakinėjote paradise valle taurito? smile.gif

QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 07 24, 08:39)
Lago man rodos ten apartamentai  g.gif  o dėl auto aikštelės tai gal jeigu 3 savaitėm gal būtų dar pigiau, nes mum tokia kaina buvo berods jei nuomoji daugiau nei 5 dienas, šiaip ta kaina dar didesnė, nes ten daug ispanų varo į ta aqua parką ir už jį moka pinigus, aišku moka ir už parkingą, tai už vieną dieną ten man rodos reikia mokėti daugiau. Dėl pasivaikščiojimo mes to nepasigedome, nes kas antrą dieną keliaudavome, ten ir prisivaikščiodavome, o kitas dienas skirdavom poilsiui ir vaikui, tai maudydavomės baseinuose ar pležuose, ai... dar pačiam komplekse yra nemažai parduotuvių ir vaistinė, kur nusipirksite visko: pradedant maisto produktais ir pampersais, baigiant rūbais ir batais, patogu, jeigu kažką pamiršai ar šiaip ko ant greičio prireikė  rolleyes.gif

Ten viešbutis, irgi AI yra, priešais Valle, taip pat priklauso vandens parkas. Atsiliepimai neblogi, Valle geresni, bet, kad nei viena sistema neleidžia man jo rinktis su 3 ir 7 metų vaikais unsure.gif

QUOTE(vikeee @ 2013 07 24, 10:06)
Labas,tikrai neatsisakykite ten vykti vien del parkavimo. Buvau spalio men. 10 dienu,vazinejom visas dienas,bet vis atrasdavom laisva vietele prisiparkuoti nemokamai.Jei kuria diena niekaip nepavyks rasti vietos,tai susimokesit uz ta diena. Mes buvom Valle viesbuty su 2 vaikais,tai didziajai buvo atskira lova, o mazajai vaikiska lovyte.Net nezinojau,kad ten negalima su 2 didesniais vaikais.As irgi galeciau vykti ten antra karta  smile.gif

Nu super būtų, nors šiaip jau nusprendžiau, kad kaip pernai Tenerifėje, bandysim imti du viešbučius, 10 dienų vienam kurorte, 10 - kitam.
Mūsų mažius jau trimetis, ir vaikiška lovytė jau netiks (ir neduos) smile.gif Turbūt tik su antru mažiuku iki 2m. leidžia ax.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 07 24, 08:20)

Jau pilnai apsisprendžiau, kad Lanzarotei pasakysiu - ne smile.gif Kadanors gal, reiks su Fuerte sujungti smile.gif Nors taip nesinori nusivilti. Va Tenerifėj trys kartai, ir visi vienas už kitą geresni wub.gif

Dar pernai kelios keliavot į Ifa interclub atlantic, lyg nelabai ten patiko? Vėjuota buvo? Nors atsiliepimai neblogi. Ir Ifa Buenaventuroj gal kas buvęs? Ar yra šiuose viešbučiuose šildomi baseinai? Kiek randu aprašymuose, kad turėtų būti, bet atsiliepimuose, kad nešildė g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 07 24, 11:43)
O per kokius tinklapius užsakinėjote paradise valle taurito? smile.gif
Mūsų mažius jau trimetis, ir vaikiška lovytė jau netiks (ir neduos) smile.gif Turbūt tik su antru mažiuku iki 2m. leidžia ax.gif

*booking.com
**kodėl neduos? nebent jau nebetelpat į ten, maniškė 2 metų 4 mėn visose kelionėse dar vaikiškose lovytėse/maniežuose miega, nes iš paprastos lovos ji tikrai iškristų, niekad nepasitaikė situacijos jog lovytės neduotų g.gif Lanzarotėj pamenu nepastatė, nes buvo atskira lova jai pastatyta, bet paprašius per kelias minutes lovyte atsidūrė mūsų kambaryje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 07 24, 13:29)
*booking.com
**kodėl neduos? nebent jau nebetelpat į ten, maniškė 2 metų 4 mėn visose kelionėse dar vaikiškose lovytėse/maniežuose miega, nes iš paprastos lovos ji tikrai iškristų, niekad nepasitaikė situacijos jog lovytės neduotų  g.gif  Lanzarotėj pamenu nepastatė, nes buvo atskira lova jai pastatyta, bet paprašius per kelias minutes lovyte atsidūrė mūsų kambaryje  ax.gif

Keista g.gif žiūrėjau ten ir bandžiau vest, bet jie rašo, kad galima max 2+1, ir dar rašo, kad neduoda lovelių, yra prie skilties vaikai g.gif į maniežą jau sunkiai ir tilpsim, žiemą bus jau 3m. ir 9 mėn., nors jei duotų, gal ir rizikuočiau ax.gif

http://www.booking.c...10cdbdf2;dcid=1

Children and extra beds

Children's cots/cribs are not available.
There is no capacity for cots in the room.
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 07 24, 15:49)
Keista g.gif žiūrėjau ten ir bandžiau vest, bet jie rašo, kad galima max 2+1, ir dar rašo, kad neduoda lovelių, yra prie skilties vaikai g.gif į maniežą jau sunkiai ir tilpsim, žiemą bus jau 3m. ir 9 mėn., nors jei duotų, gal ir rizikuočiau ax.gif

http://www.booking.c...10cdbdf2;dcid=1

Children and extra beds

Children's cots/cribs are not available.
There is no capacity for cots in the room.

nu kaip idomiai g.gif mes kai uzsakinejom rase kad vaikai iki 3 metu apgyvendinami nemokamai, kas buvo pliusas uzsakinejant, nes musiskei panelei buvo ka tik sueje 2 metai, pastabose parasem, kad reikalinga lovyte vaikiska, bet atvyke kambaryje jos neradom, tada nuejau i reception'a ir pasakiau, kad mum reikia loveles vaikui, tai atnese mums ja be jokiu kalbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2013 07 18, 15:08)
Sveikos.  4u.gif  Spalį 2 savaites planuojame atostogauti Kanarų salose tik niekaip neišsirenkame kuriose. Labiausiai norisi gražių gamtovaizdžių, todėl peržiūrėjus informaciją bei daugybę nuotraukų tam tinkamiausia man atrodo Tenerife (aplankant ir La Palma ir Gomera salas), tačiau pasiskaičiau kad spalio mėnesį Tenerifėje daug kritulių. sad.gif O praeitas atostogas Sicilijoje jau apkartino lietus, nes ištisą savaitę pralijo... Todėl, gal neverta rizikuoti ir rinktis Lanzarotės bei Fuerteventuros salas? Ką manote?

as buvau ir Tenerifeje ir GK, man labai patiko GK Puerto Rico kurortas ir Amadores papludimys, sekanti karta butinai ten vaziuosime, vaziavome lapkricio gale gruodzio pradzioje, tai jokiu krituliu nebuvo GK, oras superinis.
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 07 24, 10:43)
Dar pernai kelios keliavot į Ifa interclub atlantic, lyg nelabai ten patiko? Vėjuota buvo? Nors atsiliepimai neblogi.

Mums nepatiko ax.gif, bet aš jau grįžusi rašiau, kad kiekvienas pagal save sprendžia, pagal tai kokioje aplinkoje Lietuvoje gyvena, kokį maistą valgo, kokiu automobiliu važinėja ir t.t.
Tiesa sakant, aš šį viešbutį tikrai rekomenduočiau žmonėms, kuriems svarbi žema kaina, stogas virš galvos ir garantuotas maistas, bet tiems, kurių kartelė aukštai iškelta, ten nepatiks.
Atsakyti
Sveikos,

Perskaičiau daaaaug puslapių ieškodama rūpimos info, bet vis tik neradau....
Dauguma kalbate apie trupas atostogas Kanaruose, o ar yra ten kas žiemoję? na kokių 2-3 mėn kelionė? Norėčiau pasiklausinėti aktualių klausimų smile.gif būtų labai įdomu pakalbėti. Planuojame/svajojame ten praleisti šią žiemą su dviem bernužėliais (2,5m. ir kokie 3mėn bus smile.gif )
o šiaip pagrindiniai klausimai:
kiek gali kainuoti toks gyvenimėlis?
ieškau apartamentų, tai maždaug nuo 150 svarų savaitei prasideda pigiausi, per kur geriau ieškoti ilgalaikę nuomą?
galvojame pagyvent keliose salose po truputį, ar tame logikos yra?
Atsakyti
QUOTE(gijok @ 2013 07 30, 21:54)
Sveikos,

Perskaičiau daaaaug puslapių ieškodama rūpimos info, bet vis tik neradau....
Dauguma kalbate apie trupas atostogas Kanaruose, o ar yra ten kas žiemoję? na kokių 2-3 mėn kelionė? Norėčiau pasiklausinėti aktualių klausimų smile.gif būtų labai įdomu pakalbėti. Planuojame/svajojame ten praleisti šią žiemą su dviem bernužėliais (2,5m. ir kokie 3mėn bus smile.gif )
o šiaip pagrindiniai klausimai:
kiek gali kainuoti toks gyvenimėlis?
ieškau apartamentų, tai maždaug nuo 150 svarų savaitei prasideda pigiausi, per kur geriau ieškoti ilgalaikę nuomą?
galvojame pagyvent keliose salose po truputį, ar tame logikos yra?

Aš jau esu rašiusi, kad jei ilgam ten apsistoti ar nuvykti peržiemoti tai mano nuomuone geriausias variantas pradžiai kokiai savaitei iš LT užsirezervuoti kokius apartamentus, o jau ten nuvykus vietoje tikrai visokių pigesnių variantų rastumėte.
Ilgesniam laikui už 200/300 eurų apartamentų vietoje tikrai yra.
Atsakyti
Noriu užsakyti viešbutį internetu Tenerifėje. Gal galit patarti kur ieškoti, kad patikima būtų. Reikia nebrangaus viešbučio ar apartamentų. Ir kaip su atsiskaitymu? Gal galit ką patarti?
Atsakyti
gal patarsite kur galima rasti nebrangiu skrydziu i Tenerife sausio menesiui? ar verta ieskoti ir uzsakineti dabar, ar laukti dar kokiu nors pasiulymu veliau?
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2013 07 31, 13:47)
Noriu užsakyti viešbutį internetu Tenerifėje. Gal galit patarti kur ieškoti, kad patikima būtų. Reikia nebrangaus viešbučio ar apartamentų. Ir kaip su atsiskaitymu? Gal galit ką patarti?

Booking.com, hotels4.com

QUOTE(ader @ 2013 08 01, 10:45)
gal patarsite kur galima rasti nebrangiu skrydziu i Tenerife sausio menesiui? ar verta ieskoti ir uzsakineti dabar, ar laukti dar kokiu nors pasiulymu veliau?

Ryanair ir Wizzair psl. Kai skridom pries metus, bilietus pirkau birzelio menesi, skridom vasari.
Atsakyti
aciu Elvita smile.gif
Atsakyti