Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 02, 14:05)
Dėliuojuosi plius minus maršrutus, kaip ir kelionėje į Tenerifę, taip ir į kitas salas būtent Elvitos reportažai man teikia dauuuuug naudos  thumbup.gif

Malonu girdeti, kad neveltui rasau 4u.gif Sekmes, lauksim ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2013 03 30, 21:11)
Rašau tiesiogiai iš Fuerteventuros. Mes pirkom kelionę per lenkų agentūrą. Vienintelis minusas kelionė iki Lenkijos oro uosto. Visa kita be priekaištų. Jeigu negąsdina kelionė iki Varšuvos, tai tikrai yra daugiau pasiūlymų (Tenerifė, Gran Kanarija, Fuerteventura) ir kaina mažesnė. mirksiukas.gif

nelabai randu kaip anglų kalbą persijungti tame puslapyje g.gif
Atsakyti
Tai,kad ir nera kaip persijungti biggrin.gif viskas tik lenku kalba.Jei nors truputi suprantat,tai ten viskas paprasta,veliau galima ir angliskai jiems laiskuti parasyti su uzklausimu.
As esu pirkusi kelione per travelplanet.pl,tai issirinkau kelione,o uzsakyma derinom angliskai per elekronini pasta.
Atsakyti
Pilina, akebija, DomingoFaustas, labai jums ačiū už patarimus ir nuomones smile.gif Tikrai iš Varšuvos kelionės visai viliojančiai atrodo. Spėju, reikės planuotis kelionę iš Lenkijos thumbup.gif thumbup.gif Dar kartą dėkui už padrąsinimus keliauti su vaiku, nors tos baimės kaip ir nėra, tiesiog šiokia tokia nežinomybė, kai pirmą kartą ax.gif
Papildyta:

rasa32, ačiū už dar vieną nuorodą smile.gif Aš tai lenkiškai ten maždaug kažkiek suprantu, o vėliau tikrai angliškai jaučiu rašysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiura: 03 balandžio 2013 - 13:11
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 03, 12:51)
akebija,smagu skaityti thumbup.gif Noriu paklausti apie Mascos tarpekli.Labai mane jis vilioja rolleyes.gif Esu ejus Kretoj Samarijos tarpekliu,labai patiko,tai ir cia noreciau praeiti.
Kiek laiko juo ejot?
Ar butini kalnu batai?(as su Mb turim ,o vaikai ne...)
Vaziavot iki jo su taxi,ar kaip?

Aš pirkau Masca trekking-ą iš SunHolidays, kainavo 44 Eurus. Važiavom autobusu, po to 5 val. ėjom pėsčiom, apie valandą plaukėm laivu, po to vėl autobusu iki viešbučio. Į kainą įeina maistas ir gėrimai, pietum gavom po didelį sumuštinį, pora bananų, vandens butelį, o laive po alaus butelį arba gaivinančių gėrimų. Labai faini gidai. thumbup.gif
Aš ėjau su kalnų batais, bet kai kas ėjo su kedais. Su sandalais arba basutėm mūsų gidai neleido eiti, liepė išsinuomoti batus. Jų firma nuomoja reikalinga įranga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 03, 14:05)
Tai,kad ir nera kaip persijungti biggrin.gif viskas tik lenku kalba.Jei nors truputi suprantat,tai ten viskas paprasta,veliau galima ir angliskai jiems laiskuti parasyti su uzklausimu.
As esu pirkusi kelione per travelplanet.pl,tai issirinkau kelione,o uzsakyma derinom angliskai per elekronini pasta.

uoj ne, lenkiškai tai tikrai, kad ne lotuliukas.gif gaila blush2.gif
Atsakyti
tiura,dar vienas labai geras puslapis-www.itaka.pl.Jei nori paskutines minutes pasiulymu(kas labai verta,nes paskutine minute apima savaite ir daugiau),tai ten labai patogiai viskas isdestyta.

[/B]Ida66[B],aciu mirksiukas.gif bet dar noreciau isgirsti ir akebijos nuomone,man atrodo,ji ejo savarankiskai.Mes irgi eitume savarankiskai,nes 5zmonem per agentura gautusi ojojoi kokia kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 03, 12:51)
akebija,smagu skaityti thumbup.gif Noriu paklausti apie Mascos tarpekli.Labai mane jis vilioja rolleyes.gif Esu ejus Kretoj Samarijos tarpekliu,labai patiko,tai ir cia noreciau praeiti.
Kiek laiko juo ejot?
Ar butini kalnu batai?(as su Mb turim ,o vaikai ne...)
Vaziavot iki jo su taxi,ar kaip?

Laba smile.gif

Musu pazistami ejo (netgi su mazais vaikais ant kupros smile.gif ), mes sikart pasavom, uztruko mazdaug 3-4 val. Su Samarija zinoma nera ka lyginti. Sudetingumo ir visos atkarpos ilgio atzvilgiu Masca tikrai lengvesnis marsrutas. Samarija Kretoje man nerealiai patiko, o dar ir 16 km atstuma pereiti daug ka reiskia. Nuo Los Gigantes iki Mascos galima uzsisakyti nuvezima (ten tikrai nera labai toli), kiek pamenu (pati maciau, nes ten gyvenom) 10 EUR, galima ir uz maziau susitarti. Paima atgal nuo vandens laiveliu ir pargabena i Los Gigantes. Mes kai plaukem delfinu ir banginiu ziuret taip pat keleta turistu, perejusiu Maskos tarpekli, is vandenyno puses paemem, parplukde atgal i Los Gigantes.
Manau kedai nepamaisytu. Sandalai vien del astriu uolienu nepatartini kad iki kraujo kur nors stipriai nesusizeistumet tarkim pirstu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai reikia vaziuot pirma i Los Gigantes,ten palikt masina,susitart del laivo ir nuvezimo ?ar kaip?
Atsiprasau uz gal durnus klausimus,bet arteja kelione,ima nerimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, galvojame apie kelione vasara, birzelio pradzioje, labai vilioja tenerife, kazin ar verta vaziuoti birzelio men ten, kaip orai ir t.t.
Atsakyti
Gal kas Gran Kanarijoj ar kitose salose, esat pirke vaikam sauskelnes? rolleyes.gif Kokiam prekybos centre jas pirkot ir kokias? Mes pernai Tenerifeje kelis kartus LIDL'e prekinomes, tai nelabai maciau tokiu dalyku, ten ta parduotuve tokia, a la lietuviska Norfa buvo, pasirinkimas siauras biggrin.gif Ir Mercadona berods esam karta buve bet ir lyg neuzmaciau tokiu dalyku doh.gif Kur pirkote visokius vaikiskus cackus? Nesinori apsikrauti bagazo daiktais, kuriuos galima vietoje nusipirkti, beto kai sauskelniu mum bereikia tik nakciai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 04, 14:43)
Gal kas Gran Kanarijoj ar kitose salose, esat pirke vaikam sauskelnes?  rolleyes.gif  Kokiam prekybos centre jas pirkot ir kokias? Mes pernai Tenerifeje kelis kartus LIDL'e prekinomes, tai nelabai maciau tokiu dalyku, ten ta parduotuve tokia, a la lietuviska Norfa buvo, pasirinkimas siauras biggrin.gif Ir Mercadona berods esam karta buve bet ir lyg neuzmaciau tokiu dalyku  doh.gif  Kur pirkote visokius vaikiskus cackus? Nesinori apsikrauti bagazo daiktais, kuriuos galima vietoje nusipirkti, beto kai sauskelniu mum bereikia tik nakciai  rolleyes.gif

Mane irgi butent si informacija labai domina. Kita savaite isskrendam i Tenerife, busiu su 2 vaikais, vienam is ju pilnam rezime dar reik sauskelniu - vien jos uzims viena lagamina, jei vesiuos visam laikotarpiui doh.gif blink.gif Bet gal visgi neapsikraut, jei nebus problemu po to ju rasti g.gif
Atsakyti