Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Indreaja @ 2013 05 24, 02:38)
Ech, Elvita, peržiūrėjau visus jūsiškius Kanarų reportažus-kaip mat supratau, kur noriu atostogaut biggrin.gif
Ar galima su 2000lt vieno asmenio biudžetu aplankyt Gran Kanariją ir Tenerifę arba Gran Kanariją ir Lanzoretę? Ar tiesiog tuomet reikėtų apsiriboti viena kuria sala? Keliautume patys vieni, nuomotumėmės auto, planuojam liepos gale-rugpjūčio pradžioj...

Aciu, smagu, kad suzavejo ir aplankysit sias nuostabias salas thumbup.gif

Del tu biudzetu, tai zinokit as prasta patareja, todel tuo klausimu nelabai pagelbesiu. Bet del salu lankymo, tai siulyciau Tenerife aplankyti atskirai. O Gran Kanarija galim jungti su Lanzarote. Mes jungem 3 salas, bet man buvo per mazai 5 dienu GK, todel siemet vel grisim i ja wub.gif

QUOTE(Indreaja @ 2013 05 24, 03:06)
Na ir dar dėl mašinų nuomos-permečiau akimis vieną, neradau ar jie reikalauja užstato ar tiesiog susimoki nuomos kainą ir viskas?

Jei nuomosites Cabrera Medina arba Autoreisen, tai jie jokiu uzstatu nereikalauja. Susimokat nuomos kaina ir i kelia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2013 05 24, 03:38)
Ech, Elvita, peržiūrėjau visus jūsiškius Kanarų reportažus-kaip mat supratau, kur noriu atostogaut biggrin.gif Reik visų pirma draugą įkalbėti, nes tas paaugliškai extremyškai nori varyt varyt varyt po kelias šalis ir greit ten po truputį apžiūrėt, aš tuo tarpu už vienos vietos detalų pažinimą, tai priėmus kompromisą biggrin.gif sakė iš bėdos tiktų ir šitos salos biggrin.gif Tik va klausimas-Fuerteventura kažkaip visai nesuviliojo, tačiau ji pakeliui iš Gran Kanarijos į Lanzarote, kurias norisi pamatyti, taip pat ir Tenerifė, kuri įdomi, tačiau kažkaip galvoju savo lankytinais objektais brangiausia. Ar galima su 2000lt vieno asmenio biudžetu aplankyt Gran Kanariją ir Tenerifę arba Gran Kanariją ir Lanzoretę? Ar tiesiog tuomet reikėtų apsiriboti viena kuria sala? Keliautume patys vieni, nuomotumėmės auto, planuojam liepos gale-rugpjūčio pradžioj...

Kad čia turbūt kiekvienai šeimai individualiai tas biudžetas, prie gero noro gal ir įmanoma, mes netilpom į tokią sumą niekaip... Vien auto nuomos kaina kokia + kuras + maistas + nakvynė, o dar lėktuvo bilietai... o dar kelto arba lėktuvo bilietai persikelt į kitą salą, asmeninės išlaidos
Atsakyti
ar yra kas buves anfi del mar ? kokie atsiliepimai ?
Atsakyti
QUOTE(m52570 @ 2013 05 24, 19:14)
ar yra kas buves anfi del mar ? kokie atsiliepimai ?

Viesbutyje negyvenom, buvom papludimyje. Tai papludimys superinis, viesbutis nepatiko, kad labai didelis. Bet as megeja nedideliu viesbutuku, kam dydis tinka, tai manau labai geras pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 05 23, 16:26)
O kaip maitinimas?

As noriu vasario menesiui. Griztu i Kanarus  wub.gif

maitinimas buvo super!mes ememe HB,,tai skaniesnes rukytos lasisos kaip ten,neesu niekur gyvenime dar valgius biggrin.gif o vyrui mano labai kanarietiskos bulvytes patiko,daugiau GK niekur tokiu skaniu nerado biggrin.gif juokauju.labai didelis pasirinkimas,tikrai alkani neliksit.maistas tikrai nenuvyle.kiekviena vakara dar budavo vis skirtinga virtuve.zodziu,maisto pasirinkimas tikrai turtingas smile.gif mes irgi,jauciu rugseji vel trauksim i GK
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 05 24, 21:56)
maitinimas buvo super!

Tada kaip ir nuspresta, ko gero ir bookinsimes si viesbuti. Tik bilietu reikia sulaukti ir pradesiu organizuotis kelione i GK ir mazasias salas thumbup.gif

MB juokias, Kreta ant nosies, o tu jau i Kanarus organizuojies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 05 24, 23:02)
Tada kaip ir nuspresta, ko gero ir bookinsimes si viesbuti. Tik bilietu reikia sulaukti ir pradesiu organizuotis kelione i GK ir mazasias salas  thumbup.gif

MB juokias, Kreta ant nosies, o tu jau i Kanarus organizuojies  biggrin.gif

ir kiek kainuoja uzsisakyti anfi viesbuti ?
Atsakyti
QUOTE(m52570 @ 2013 05 25, 10:28)
ir kiek kainuoja uzsisakyti anfi viesbuti ?

Ieskokites patys per ivairius psl., tokius kaip hotels4, booking, tui ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 05 25, 19:21)
Ieskokites patys per ivairius psl., tokius kaip hotels4, booking, tui ir t.t.

siaip as esu issipirkes tam viesbutyje,tik butu idomu suzinoti kiek kitiems ten kainuoja.
Papildyta:
QUOTE(m52570 @ 2013 05 26, 10:58)
siaip as esu issipirkes tam viesbutyje,tik butu idomu suzinoti kiek kitiems ten kainuoja.

beja tiems kas atostogauja kanaruose,kai mes buvom mums aiskino nuejus i spar parduotuve argunegine,pirkt uz 50 euro(gal virs,neatsimenu) nemokamas pristatymas i viesbuti.
Atsakyti
QUOTE(m52570 @ 2013 05 26, 09:10)

kazkaip cia man idomiai nuskambejo g.gif na,tai ir sako,kad jei idomu,paziurekit per ivairius saitus,kuriu net pavadinimus parase.Kitiems ten tiek ir kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 05 26, 13:55)
kazkaip cia man idomiai nuskambejo  g.gif  na,tai ir sako,kad jei idomu,paziurekit per ivairius saitus,kuriu net pavadinimus parase.Kitiems ten tiek ir kainuoja  biggrin.gif

problema ir yra tame,kad as nerandu sito viesbucio rezervacijos,kazkada buvo,as tik randu per rci.com bet cia esi narys kazkokio viesbucio,sumoki jame metini mokesti ir vaziuoji kur nori...
Atsakyti
QUOTE(m52570 @ 2013 05 26, 10:10)
beja tiems kas atostogauja kanaruose,kai mes buvom mums aiskino nuejus i spar parduotuve argunegine,pirkt uz 50 euro(gal virs,neatsimenu) nemokamas pristatymas i viesbuti.

Spar yra brangus PC palyginus su Mercadona mirksiukas.gif

QUOTE(m52570 @ 2013 05 26, 17:44)
problema ir yra tame,kad as nerandu sito viesbucio rezervacijos,kazkada buvo,as tik randu per rci.com bet cia esi narys kazkokio viesbucio,sumoki jame metini mokesti ir vaziuoji kur nori...

Na, tuoj idomumo delei paziuresiu smile.gif Nes pernai, kai rinkomes viesbuti GK, tai Anfi tikrai buvo rezervacinese sistemose.

Atsakyti