Man kitas antradienis irgi tinka
Uch...sveikos, gerai, kad užsukau aš irgi jungiuosi! Kol kas tinka visos dienos, nors būtų patogiau kitą ketvirtadienį
Naujiena,
paprastai renkamės 18:30, bet dabar vyksta pasisakymai dėl to kas ir kada gali. O kurią dieną Jums patogiau?
man kol kas irgi nėra skirtumo ar kitas antradienis ar ketvirtadienis, tai prisiderinsiu prie daugumos.
paprastai renkamės 18:30, bet dabar vyksta pasisakymai dėl to kas ir kada gali. O kurią dieną Jums patogiau?
man kol kas irgi nėra skirtumo ar kitas antradienis ar ketvirtadienis, tai prisiderinsiu prie daugumos.
Sveikos. Man irgi kol kas nėra svarbu - galiu ir 26 ir 28 lapkričio.
Naujiena, paprastai skirstomės prieš 20 val - tad bunam pas vaikus valandą-pusantros.
Naujiena, paprastai skirstomės prieš 20 val - tad bunam pas vaikus valandą-pusantros.
Laba,
o man ketvirtadieniai ir antradieniai nelabai tinka (neturiu kam vaiku palikti):ax: as uz treciadieni bet jei daugumai tinka, tai as tiesiog nelabai galesiu sudalyvauti, tik atlekciau kam saldainius perduoti, liko dar nuo praeito karto
o man ketvirtadieniai ir antradieniai nelabai tinka (neturiu kam vaiku palikti):ax: as uz treciadieni bet jei daugumai tinka, tai as tiesiog nelabai galesiu sudalyvauti, tik atlekciau kam saldainius perduoti, liko dar nuo praeito karto
na man treciadienis niekaip.
Man geriau butu antradienis, bet is bedos susisukciau ir ketvirtadieni
Tai liekam prie daugumai tinkamo antradienio. Parašykit dėl dovanų, galėčiau paieškoti savaitgalį
Gerai tvirtinam antradienį . na aš kiek žinau Mindaugas norėjo mašinos su pultu
merginų norai buvo tos barbės. bet, jei neklystu, kai buvo paskutinį kartą, norai šiek tiek koregavosi?
merginų norai buvo tos barbės. bet, jei neklystu, kai buvo paskutinį kartą, norai šiek tiek koregavosi?
Diana kelis kartus priminė, kad jai laaabai laaabai reikia akinių nuo saulės, tada lėlės, tada kuprinės, tada...