Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žimūnuose

Viltelė, sake, kad būtent tą savaitę negalės. O panther tik penktadienį bus pasiekiama. Tikiuosie gerą dieną dėl jos išrinkau.

tai gal cicera atsilieps ir tada Jūsų dvi kolegės būtų į temą.

tai šiam kartui lėlių neperkam smile.gif

Ingridos su Vika reikėtų atsiklausti dėl dovanos na ir dėl Julytės tada ką nors paklausiu.

ir tuo pačiu Liktai AZ parašysiu dėl torto.
Atsakyti
ataskaita: smile.gif

su Likta dėl torto susitariau. Ačiū jai.

dovanų sąrašą turiu smile.gif

Julytė nori auskarų ( Vika mane patikino, kad jai jau pradurtos ausys, bet aš kažkaip netikiu g.gif )
Vika nroi džiovintuvo plaukams, kaip suprantu su tuo antgaliu, kur galima pabanguoti džiovinant.
Ingrida - plaukų tiesintuvo.
bent jau vakar vakare norėjo ( nes vieną karte per valandą sugebėjo norai pasikeisti biggrin.gif )
Atsakyti
sveikos,

taip aš kitą trečiadienį galėsiu prisijungti smile.gif
o dovanų mandrumas, aš apie tuos išraitymus ar tiesinimus tai nelabai išmanau,tai galeciau paimti gerimus vaisius ir saldainius, jei kitoms tinka? ax.gif
Atsakyti
Smagu, Cicera, kad prisijungsi. Tai sutariam, kad like maisto produktai be torto - tavo atsakomybe.
as siandien jau pasirupinau buitine technika. Liko tik auskariukai
Atsakyti
Pagaliau ir as atsiradau eteryje biggrin.gif sauniai viska suorganizavot thumbup.gif tik man lyg tycia vienintele diena, kuomet niekaip negaliu, ispuola spalio 30 d (treciadienis) sad.gif na, bet ka padarysi, sikart tuomet praleisiu, bet prisidesiu bent jau finansiskai, parasykit kuri nors i az ar FB saskaitos nr, pervesiu pinigelius wink.gif
Atsakyti
Džiaugsmelis pasistengė, ačiū 4u.gif
o aš atrodo į pirkinių dalybas pavėlavau ? ar dar auskariukus apsiimti pirkti ? už kokią sumą ?
Atsakyti
aš ir auskariukus jau internetu užsakiau ką tik. tikiuosi, gausiu iki trečiadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2013 10 28, 11:50)
aš ir auskariukus jau internetu užsakiau ką tik. tikiuosi, gausiu iki trečiadienio smile.gif

puiku, kad viskas taip operatyviai:)
Atsakyti
ačiū visoms prisijungusioms. Mūsų gavosi gausu būrys.
Liktai ačių už tortą.

tai lapkričio mėnesį nusimato trys gimtadieniai:
Mindaugas 5
Diana 4
Sheron 6

dar yra Ernestas, kurio gimtadienis gruodžio mėn, bet per mokslo metus jis būna Šiauliuose, per atostogas pas tėvus. tai net nežinau, kaip čia geriau pasielgus. Gal tiesiog nupirkti jam dovanėlę? g.gif
Atsakyti
Smagu girdeti, kad viskas gerai praejo smile.gif Gal isties Ernestui tiesiog palikti dovanele, auklyte perduotu... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal jau pradedam ruoštis kitų vaikų sveikinimui. pvz kitą savaitę ketvirtadienį arba dar kita antradienį.

ką manot?

turėsim tris jubiliatus ir Ernestą su klaustuku.
Atsakyti
Si ketvirtad negaleciau, o jei kita antradieni - kaip ir tinka smile.gif Kaip kitoms?
Atsakyti