Viltelė, sake, kad būtent tą savaitę negalės. O panther tik penktadienį bus pasiekiama. Tikiuosie gerą dieną dėl jos išrinkau.
tai gal cicera atsilieps ir tada Jūsų dvi kolegės būtų į temą.
tai šiam kartui lėlių neperkam
Ingridos su Vika reikėtų atsiklausti dėl dovanos na ir dėl Julytės tada ką nors paklausiu.
ir tuo pačiu Liktai AZ parašysiu dėl torto.
ataskaita:
su Likta dėl torto susitariau. Ačiū jai.
dovanų sąrašą turiu
Julytė nori auskarų ( Vika mane patikino, kad jai jau pradurtos ausys, bet aš kažkaip netikiu )
Vika nroi džiovintuvo plaukams, kaip suprantu su tuo antgaliu, kur galima pabanguoti džiovinant.
Ingrida - plaukų tiesintuvo.
bent jau vakar vakare norėjo ( nes vieną karte per valandą sugebėjo norai pasikeisti )
su Likta dėl torto susitariau. Ačiū jai.
dovanų sąrašą turiu
Julytė nori auskarų ( Vika mane patikino, kad jai jau pradurtos ausys, bet aš kažkaip netikiu )
Vika nroi džiovintuvo plaukams, kaip suprantu su tuo antgaliu, kur galima pabanguoti džiovinant.
Ingrida - plaukų tiesintuvo.
bent jau vakar vakare norėjo ( nes vieną karte per valandą sugebėjo norai pasikeisti )
sveikos,
taip aš kitą trečiadienį galėsiu prisijungti
o dovanų mandrumas, aš apie tuos išraitymus ar tiesinimus tai nelabai išmanau,tai galeciau paimti gerimus vaisius ir saldainius, jei kitoms tinka?
taip aš kitą trečiadienį galėsiu prisijungti
o dovanų mandrumas, aš apie tuos išraitymus ar tiesinimus tai nelabai išmanau,tai galeciau paimti gerimus vaisius ir saldainius, jei kitoms tinka?
Smagu, Cicera, kad prisijungsi. Tai sutariam, kad like maisto produktai be torto - tavo atsakomybe.
as siandien jau pasirupinau buitine technika. Liko tik auskariukai
as siandien jau pasirupinau buitine technika. Liko tik auskariukai
Pagaliau ir as atsiradau eteryje sauniai viska suorganizavot tik man lyg tycia vienintele diena, kuomet niekaip negaliu, ispuola spalio 30 d (treciadienis) na, bet ka padarysi, sikart tuomet praleisiu, bet prisidesiu bent jau finansiskai, parasykit kuri nors i az ar FB saskaitos nr, pervesiu pinigelius
Džiaugsmelis pasistengė, ačiū
o aš atrodo į pirkinių dalybas pavėlavau ? ar dar auskariukus apsiimti pirkti ? už kokią sumą ?
o aš atrodo į pirkinių dalybas pavėlavau ? ar dar auskariukus apsiimti pirkti ? už kokią sumą ?
aš ir auskariukus jau internetu užsakiau ką tik. tikiuosi, gausiu iki trečiadienio
QUOTE(džiaugsmelis @ 2013 10 28, 11:50)
aš ir auskariukus jau internetu užsakiau ką tik. tikiuosi, gausiu iki trečiadienio
puiku, kad viskas taip operatyviai:)
ačiū visoms prisijungusioms. Mūsų gavosi gausu būrys.
Liktai ačių už tortą.
tai lapkričio mėnesį nusimato trys gimtadieniai:
Mindaugas 5
Diana 4
Sheron 6
dar yra Ernestas, kurio gimtadienis gruodžio mėn, bet per mokslo metus jis būna Šiauliuose, per atostogas pas tėvus. tai net nežinau, kaip čia geriau pasielgus. Gal tiesiog nupirkti jam dovanėlę?
Liktai ačių už tortą.
tai lapkričio mėnesį nusimato trys gimtadieniai:
Mindaugas 5
Diana 4
Sheron 6
dar yra Ernestas, kurio gimtadienis gruodžio mėn, bet per mokslo metus jis būna Šiauliuose, per atostogas pas tėvus. tai net nežinau, kaip čia geriau pasielgus. Gal tiesiog nupirkti jam dovanėlę?
Smagu girdeti, kad viskas gerai praejo Gal isties Ernestui tiesiog palikti dovanele, auklyte perduotu...
Sveikos,
gal jau pradedam ruoštis kitų vaikų sveikinimui. pvz kitą savaitę ketvirtadienį arba dar kita antradienį.
ką manot?
turėsim tris jubiliatus ir Ernestą su klaustuku.
gal jau pradedam ruoštis kitų vaikų sveikinimui. pvz kitą savaitę ketvirtadienį arba dar kita antradienį.
ką manot?
turėsim tris jubiliatus ir Ernestą su klaustuku.
Si ketvirtad negaleciau, o jei kita antradieni - kaip ir tinka Kaip kitoms?