As visai salia gyvenu, nera jokiu bedu atnesti
QUOTE(panther @ 2013 09 19, 16:27)
Idomu, kaip su tortu bus?
Pasiūlymai galioja ir šiais metais
Būtinos sąlygos:
pasiimti iš mano namų (Justiniškės)
pranešti apie šventę prieš 5 dienas
retai lankausi, rašyti į a/ž
likta, kadangi einam šį ketvirtadienį, tai tikriausiai šiam kartui jau neišeis?
Šiam kartui tai tikrai ne
tai sutariam, kad Cicera atneš mašinytę 18,30 prie globos namų.
ir jau reikia dalintis kas ką perka. aš norėčiau nieko neapsiimti, nes galiu vėluoti.
ir jau reikia dalintis kas ką perka. aš norėčiau nieko neapsiimti, nes galiu vėluoti.
QUOTE(džiaugsmelis @ 2013 09 25, 10:10)
tai sutariam, kad Cicera atneš mašinytę 18,30 prie globos namų.
As kaip jau ir sakiau, saldainius ir gerimus Kas galit torta ir vaisius?
Beje, o ar zinos, kad mes ateinam? Pas kuria nors like kontaktai, kad pranest?
Salvija žadėjo maistu pasirūpinti, jei ji negalės , brūkštelkit man sms iki 12val.( ryt prie supermamos neprisijungsiu, o telefono vienintelio turėto džiaugsmelio neturiu, nes dingo kartu su atnaujinta telefo sistema) ir aš nupirksiu.
Siandien supirkau elementus (ju reikejo net keliu rusiu ) automobiliui, juos sudejau ir ka, nauja masina (pirkta parduotuveje kazkada ir neispakuota) NEVEIKIA, siaubas kazkoks kas ten zino koks laidas nutrukes ar koks brokas. Zodziu mergaites, supakavau vaikui dovanota, minimalistiskai panaudota (nes saugojau, kad vaikai nesuzaistu is karto) kita modeliuka, kuris valdomas baterijomis, toks mandras kartingiukas su rampa sokinejimui, gerai, kad bateriju turejau, nes puse siandien pirktu netinka. Beda ta, kad Specialu maisiuka dovanu berniukui su masinytem pirkau pirmajam modeliukui, o sita deze tokia nemaza, kubo formos, reikia tokio placiu dugnu maiso ir kokiu minimum 30cm aukscio, as ryt jau neturiu sansu nupirkti kito dovanu maiselio, tai jei kas turit koki ar net koki kaspina ale, kuri galima tiesiog ant dezes uzristi, tai atsineskit prasau, nes mano bus tik dezute, be ipakavimo.
Sveikos, užsisukau kažkaip šią savaitę - tortą, vaisius nupirksiu.
Kaip pranešti apie mūsų vizitą nežinau - pas mane irgi tik šiauliečių telef Nr.
Kaip pranešti apie mūsų vizitą nežinau - pas mane irgi tik šiauliečių telef Nr.
sveikos, vis tik nulekiau ir nupirkau berniukui toki ziadimo komplekteli su masina, kazkaip sazine uzgriauze, kad vakar pakavau vaikui jau mano vaiku zaista zaisla, o be to pagalvojau, kad jiems etn elementu niekas nepripirks, kai tie pasibaigs, tod4l nupirkau masina be jokiu elementu ir maiselis vakar pirktas tiks puikiai:) tai man nei maiseliu, nei kaspineliu nebereikia:)